- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
Direk giriyorum konuya; eşimi seviyorum o da beni sevdigini söyler. Samimi arkadaşlarımız var onlardan biri 2 buçuk yıllık evli ve bir çocukları var. Onlarla bir araya geldiğimiz zaman kadınla frekansları tutuyo ve hic susmuyolar. Kadının esi ve ben daha geri planda kalıyoruz. Adamlada konusuyo hep ama kadina sürekli takılıyo. Beni görmüyor hic yok gibiyim o ortamda resmen. En cok buna sinir oluyorum zaten. Espri yapıyor mesela direk kadına bakıp gülüyo. Sanki kur yapiyo gibi allahım sacma sapan seyler geliyo aklima. Bırakın beni sohbete dahil etmeyi benimle goz goze bile geldigi nadir oluyo esimin. Kadın benden cok esimle samimi bu arada. Bir sey anlatacagi zaman esime anlatıyo. Gecen yaz tatile gitmiştik beraber gündüzleri ayrı takıldık ama her akşam beraber gittiğimiz mekanlarda da boyleydi durum. Birkaç çift buluştuk hep ama eşim o kadınla sakalastığı kadar diger eslerle konusmadı. Kadın cok konuşkan birisi tamam ama esimin surekli espriler yapmasi kahkaha atmalar ben yokmusum gibi davranmalar falan bunlara uyuz oluyorum ve her bulustuguzda benim enerjim düşüyor. Kadın eşini napsın diyebilirsiniz tabiki bisey yapacak degil. Şıkır şıkır giyinen neşeli ilgiyi uzerinde toplayan birisi. Sadece kocamın benim olduğum ortamda beni geri plana atarak baska kadınla sakalasmasi gıcıgıma gidiyor. Surekli bi gülüşmeler. Hayır sohbete de dahil olamıyorum benimle ilgilenen yok çünkü... ama negatif elektrik yayıp ortamı germiyorum bende egleniyo gibi yapıyorum. İnanın ben kıskanç birisi değilim ama bu ikisi bir araya geldiğinde icimi acıtıyo esimi o kadar eğlenirken kadına şakalar yaparken görmek. Kıskanıyorum ve bundan eşimin haberi yok. Aklına sokmak istemem birsey ama bu kadar geri planda durmak ta canımı sıkıyor.
Kısaca sorunum esimin benim oldugum ortamda ben yokmusum gibi davranip baska kadinla daha cok eglenmesi. Ne önerirsiniz bana aynı durumda siz olsanız napardınız ciddi anlamda enerjim çekiliyo moralim bozuluyo onlarla bir araya geldiğimiz zaman çünkü...
Kısaca sorunum esimin benim oldugum ortamda ben yokmusum gibi davranip baska kadinla daha cok eglenmesi. Ne önerirsiniz bana aynı durumda siz olsanız napardınız ciddi anlamda enerjim çekiliyo moralim bozuluyo onlarla bir araya geldiğimiz zaman çünkü...
Son düzenleme: