Esimin kadınla samimiyeti

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Direk giriyorum konuya; eşimi seviyorum o da beni sevdigini söyler. Samimi arkadaşlarımız var onlardan biri 2 buçuk yıllık evli ve bir çocukları var. Onlarla bir araya geldiğimiz zaman kadınla frekansları tutuyo ve hic susmuyolar. Kadının esi ve ben daha geri planda kalıyoruz. Adamlada konusuyo hep ama kadina sürekli takılıyo. Beni görmüyor hic yok gibiyim o ortamda resmen. En cok buna sinir oluyorum zaten. Espri yapıyor mesela direk kadına bakıp gülüyo. Sanki kur yapiyo gibi allahım sacma sapan seyler geliyo aklima. Bırakın beni sohbete dahil etmeyi benimle goz goze bile geldigi nadir oluyo esimin. Kadın benden cok esimle samimi bu arada. Bir sey anlatacagi zaman esime anlatıyo. Gecen yaz tatile gitmiştik beraber gündüzleri ayrı takıldık ama her akşam beraber gittiğimiz mekanlarda da boyleydi durum. Birkaç çift buluştuk hep ama eşim o kadınla sakalastığı kadar diger eslerle konusmadı. Kadın cok konuşkan birisi tamam ama esimin surekli espriler yapmasi kahkaha atmalar ben yokmusum gibi davranmalar falan bunlara uyuz oluyorum ve her bulustuguzda benim enerjim düşüyor. Kadın eşini napsın diyebilirsiniz tabiki bisey yapacak degil. Şıkır şıkır giyinen neşeli ilgiyi uzerinde toplayan birisi. Sadece kocamın benim olduğum ortamda beni geri plana atarak baska kadınla sakalasmasi gıcıgıma gidiyor. Surekli bi gülüşmeler. Hayır sohbete de dahil olamıyorum benimle ilgilenen yok çünkü... ama negatif elektrik yayıp ortamı germiyorum bende egleniyo gibi yapıyorum. İnanın ben kıskanç birisi değilim ama bu ikisi bir araya geldiğinde icimi acıtıyo esimi o kadar eğlenirken kadına şakalar yaparken görmek. Kıskanıyorum ve bundan eşimin haberi yok. Aklına sokmak istemem birsey ama bu kadar geri planda durmak ta canımı sıkıyor.

Kısaca sorunum esimin benim oldugum ortamda ben yokmusum gibi davranip baska kadinla daha cok eglenmesi. Ne önerirsiniz bana aynı durumda siz olsanız napardınız ciddi anlamda enerjim çekiliyo moralim bozuluyo onlarla bir araya geldiğimiz zaman çünkü...

Son düzenleme:
Ay sen de mi fake çıkacaksın yoksa?

Ya abartıyorsun, ya da uyduruyorsun.

Bugün senin adını çok gördüm burda, kaç konun var hala aktif, bugün yazılan?

Eşinizle ilginizi başka yöne çekeceğiniz bir aktivite, tatil, bir şey bulup ona yönelin. Doğa sporlarında haftasonu kampı mesela.

Yavaş yavaş, o çifti de unutun, ekin, biçin,
Unutmaya filiz verin.

Ay sen de mi fake çıkacaksın yoksa?

Ya abartıyorsun, ya da uyduruyorsun.

Bugün senin adını çok gördüm burda, kaç konun var hala aktif, bugün yazılan?

Eşinizle ilginizi başka yöne çekeceğiniz bir aktivite, tatil, bir şey bulup ona yönelin. Doğa sporlarında haftasonu kampı mesela.

Yavaş yavaş, o çifti de unutun, ekin, biçin,
Unutmaya filiz verin.

Sürekli onlarla değiliz zaten ama azda görüşüyo sayılmayız ve hayır hayal gücüm böyle bie hikaye uyduracak kadar genis değil içimi acıtıyo bu durum diyorum belki ben kafamda buyutmus olabilirim ama böyle yorumlar yaparak kırmayın lütfen.

Onlarla plan yapmak zorunda değilsiniz. Sizi bu kadar aşağı çeken biri madem onların bulunduğu planlara bi bahaneyle dahil olmamaya çalışın. Kadının eşi rahatsız mı peki sizce ya da farkında mı

Bilmiyorum inanın eşini. Kadın eşinden büyük birkaç yaş ama adamdan hep daha ön planda konuşkan vs... bahanelerime inanmıyo artık esim =(

Sürekli onlarla değiliz zaten ama azda görüşüyo sayılmayız ve hayır hayal gücüm böyle bie hikaye uyduracak kadar genis değil içimi acıtıyo bu durum diyorum belki ben kafamda buyutmus olabilirim ama böyle yorumlar yaparak kırmayın lütfen.
Tavsiyemi de verdim.

Dilersen,

Başka bir çevreye ihtiyacınız var. Hepsi bu.

Çevre derken, mekan, yer kastettim

Eğleniyor-muş gibi yapıp içinize atmayın
Rahatsızlığınızı dile getirin eşinize gerilmeden
Baktınız aynı tavır koyun
Sizin sıkıntınız eşiniz

Kompleksli gibi görünmek istemiyorum eşimin gözüne ve tepkisi cok sert olur size anlattığım gibi anlatsam ona. Geri plana atıyorsun beni şeklinde konuşmayı düşünüyordum en son bende.

Direk giriyorum konuya; eşimi seviyorum o da beni sevdigini söyler. Samimi arkadaşlarımız var onlardan biri 2 buçuk yıllık evli ve bir çocukları var. Onlarla bir araya geldiğimiz zaman kadınla frekansları tutuyo ve hic susmuyolar. Kadının esi ve ben daha geri planda kalıyoruz. Adamlada konusuyo hep ama kadina sürekli takılıyo. Beni görmüyor hic yok gibiyim o ortamda resmen. En cok buna sinir oluyorum zaten. Espri yapıyor mesela direk kadına bakıp gülüyo. Sanki kur yapiyo gibi allahım sacma sapan seyler geliyo aklima. Bırakın beni sohbete dahil etmeyi benimle goz goze bile geldigi nadir oluyo esimin. Kadın benden cok esimle samimi bu arada. Bir sey anlatacagi zaman esime anlatıyo. Gecen yaz tatile gitmiştik beraber gündüzleri ayrı takıldık ama her akşam beraber gittiğimiz mekanlarda da boyleydi durum. Birkaç çift buluştuk hep ama eşim o kadınla sakalastığı kadar diger eslerle konusmadı. Kadın cok konuşkan birisi tamam ama esimin surekli espriler yapmasi kahkaha atmalar ben yokmusum gibi davranmalar falan bunlara uyuz oluyorum ve her bulustuguzda benim enerjim düşüyor. Kadın eşini napsın diyebilirsiniz tabiki bisey yapacak degil. Şıkır şıkır giyinen neşeli ilgiyi uzerinde toplayan birisi. Sadece kocamın benim olduğum ortamda beni geri plana atarak baska kadınla sakalasmasi gıcıgıma gidiyor. Surekli bi gülüşmeler. Hayır sohbete de dahil olamıyorum benimle ilgilenen yok çünkü... ama negatif elektrik yayıp ortamı germiyorum bende egleniyo gibi yapıyorum. İnanın ben kıskanç birisi değilim ama bu ikisi bir araya geldiğinde icimi acıtıyo esimi o kadar eğlenirken kadına şakalar yaparken görmek. Kıskanıyorum ve bundan eşimin haberi yok. Aklına sokmak istemem birsey ama bu kadar geri planda durmak ta canımı sıkıyor.

Kısaca sorunum esimin benim oldugum ortamda ben yokmusum gibi davranip baska kadinla daha cok eglenmesi. Ne önerirsiniz bana aynı durumda siz olsanız napardınız ciddi anlamda enerjim çekiliyo moralim bozuluyo onlarla bir araya geldiğimiz zaman çünkü...

Sizin yerinizde ben olsam esime ayagini denk almasini soylerdim. Ve acik acik o kadinj kasdeterek degil de kadinlarla sakalasmamasi gerektigini anlatinm siz bir erkekle oyle olsabiz kendi ne dusunur bunh empoze edin. Tahminimcw aldatilacaginizi dusunuyosunuz buna goz yummayin. Ve o kisilerle de cok samimi olmayin

Kadınla bir şekilde arayı boz ve ailecek görüşmeyi kestir, artık görüşmek istemiyorum de. Kıskanç derlerse de desinler, senden değerli mi?

Ne desek de rahatlasak konu sahibini bilemedim en iyisi aynı ortamlarda bulunmamaktadır eşin için çok da hoşuna gider mi gitmez ama en doğrusu da bu gitmemek

Bi duyguyu hissediyorsaniz soyleyebilmelisiniz de. Sizden daha kiskanc insanlar var emin olun. Benim gibi. İlk beni takmadiklari uzun muhabbetlerinde bunun ikincisinin olmayacagini bildirdirirdim sevgili kocama. Guzelce uyarin siz, rahatsizim diyin. Olmazsa kesin gorusmeyi.

Haklısınız, benzer bir durumda bu tarz insanlarla görüşmemek için elimden geleni yaptım..ortada art niyet yok ama tabiatı uyumlu insanların hoş sohbet halinde olması rahatsız etmişti beni..görülmemek için elinizden geleni yapın

Eşinizle konu kıskançlık değil yanlış anlama zaten eşiyle geliyor ben de o ortamdayım neyini kıskanacağım ama onunla ettiğin gibi benimle de muhabbet et geri planda kaldığıma üzülüyorum benim de katılabileceğim konular açabilirsin şeklinde konuşabilirsiniz.

Ben o muhabbetin arasına girer kendimi hatırlatırdım ya eşlerden niye bu kadar çekiniyorsunuz, adam sizin kocanız kadının değil. Bu kadar sus pus kenarda oturmayın. En iyisi rahatsız olduğunuz insanlarla görüşmemek orası ayrı da.

Bu konunun tıpkısının aynısı açıldı geçmiş dönemde.
Nedense ben de fake olduğunuzu düşündüm

Önceki konunda çekingen olduğunu söylemişsin ortama ayak uyduramıyorsun belki de
Eşinle o kadına odaklanmaktan ortama odaklanamıyorsun konuya dahil olamıyorsun normal karşılamaya çalışsan sen de kendini espri yaparken onlarla gülüşürken bulabilirsin
Akşama kadar eşinle Birliktesin dışarı çıktığınızda adam birşeyler anlatırken tabiki başkasına anlatacak
Anlattığı şeyin çoğunu sen biliyorsun zaten. Bukadar takılma. Az görüşün yeter. Çok rahatsızsan bukadar samimiyeti hoş bulmuyorum dersin. Eşin de bi ayar çeker.

Back
X