Eşimin kahve alışkanlığı bıktım artik

24 yaşinda bi erkek ne ara kahveyi aliskanlik haline getirmis enteresan. Dedeler yaslilar eli bastonlular bakiyorum gidiyor ama 24 yasinda birinin kahve aliskanligi cok enteresanmis. Esinize daha sert olmaniz gerektigini dusunuyorum
Benim kaynım 25 yaşında hergün gidiyor eşi doğumdayken bile gitmişti

24 yaşında erkek ve 3 senedir evli mi? :KK57:

Sanırım maddi durumu çok iyi değil...ee sizinle gezse, yiyip içmek gerekecek, belki alışveriş yapacaksınız.

5 tl ye 2 çay içip bütün günü kahvede geçirmek mümkün...kaldıki 7-8 tane kafa dengi arkadaş da varmış.
Eee adam haklımı yani????

hala kahvehaneler var mı ya :D :D :D
yemın edıyorum koca devır bıttı 80 ler 90 lar cocuklugumuz geldık bu yasa
hersey yıkıldı yenıden olustu hersey degıstı
bır su kahvehanelere bırsey olmadı :D
Kumar asla bitmez :)
Bir dernek kapansa oteki kahve yıkılsa evde oturup oynarlar :) :D

annesine şikayet et. benim kendi anam öyle yapmış söylemiş babaanneme "senin oğlun kahveden çıkmıyor" diye ve anında kahveye babaannem büyük teyzemler toplaşıp babamın başına dikilmişler. o da son gidişi olmuş babişkomun :D

24 7,8 tane genç arkadaşlarıyla toplasip okey oynuyorlar
24 yasında ve 3 senelık evlı mı
cocuklar evcılık oynamaya kalkınca boyle oluyor ıste
aılelerınız yok mu 21 yasında evlenmeye ne dedı aıleler merak ettım

Kahve mi kaldı ya...? En son babam gidiyor sanıyordum.

Tabii ki de karışacaksın ortada bir sorumsuzluk varsa.

Kahveye gidip, orada arkadaşlarıyla okey oynamak, bağımlılık yapan bir alışkanlık. Eniştem yıllardır kahveye gider. Her gün hiç aksatmadan. Teyzemde ne kadar söylenirse söylensin, artık vazgeçmeyeceğini anlamış ve kabullenmiş durumda.Şimdi emekli oldu iyice kahveye postu erkenden seriyor adam.Evde biraz oyalansa, teyzem diyor artık, "haydi gecikme yok yazarlar sonra seni"

Erken evlenmenin zararlarını görüyoruz işte. 21 yaşında evlenmiş bir erkekten evliliğin sorumluluğunu almasını, olgun davranmasını beklemek hayal gibi bir şey olur. Konu sahibi size hak verdim sizin isteğiniz sürekli gitmemesi ki haklısınız. Eşlerin kendine ait alanı olmalı ama birlikte zaman geçirmeli de. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bu durumu çözene kadar umarım çocuk yapmazsınız. Sanırım eşiniz evlenmeden önce de böyleydi siz bu durumu önemsemediniz veya değişeceğini düşündünüz. Yıllardır edindiği bir alışkanlığı kökten bırakması imkansız gibi. Boş vakitlerde hiç birlikte zaman geçirmeyecekseniz neden evlisiniz veya eşiniz neden evlenmiş? Birlikte güzel aktiviteler yapmayı deneyin derim veya baktınız olmuyor eğer bu şekilde evlilik hayatı yaşamak istemiyorsanız resti çekin. 24ünde böyle olan 34ünde 64ünde 84ünde de böyle olacak unutmayın

Kahve kaldi mi ki ya?
Valla kaldı malesef,eski oturduğumuz mahallede kahve vardı dışında da kepenk,bütün gün maymun gibi o demirlerin arkasında oturup gelen geçene bön bön bakarlardı, ve hep aynı kişiler. Sabah gözünü açıp çapağıyla giden var ya,akrabalardan hanımların şikayetinden biliyorum, e görüyorum da. İnanır mısınız okula gitmek için sabah minibüs beklerken yedi buçukta elinde pastaneden aldığı börekle kahvede kahvaltısını yapan görürdüm,kapanana kadar orada oturan bi kaç tanıdık vardı hatta. Şaka gibi gerçekten

Bu insan her boş vaktinde kahveye kosa kosa gidermi ya bıktım artık , eşimle birlikte güzel bir vakit gecerelim arada boş zamanlarinda kendine vakit ayırın arkadaslariyla gezsin eğlensin elinanin sesimi çıkarmam. Ama bana gelince hayatından bezmiş hiç biryere çıkmak istemiyorum evde kalalım dinlenicem dediği gun bile kahve aklına gelince koşa koşa gidiyor 3senedir hep ben diyordum hadi hayatın şunu yapalım buraya gidelim arada gönlü olursa çıkıyorduk şuan da ne gerek var modunda. Bugün doğum günü sabahtan gitti daha hala kahvede arıyorum ariyorun acniyo en son açtı ağzına geleni saydım valla sinirden bildiğiniz hakaret ettim. Biliyorum faydası olmuyo benim zararima ama bukadar da olmaz ya ne yaptıysam ne ettiywem vazgeciremiyorum. Birde ben bir laf diyince sen benim kahveye gitmeme karisamazsin ben istersem giderim sana mı hesap sorcam modunda. Sinirden kuduruyorum vallahi gelince saldiracam o moddayim

Bar car hayatta anlamaz erkeklerle konuşma yöntemi onlara davrandiklari şekilde davranmak illaki bi kız arkadaşın vardır hergun kesintisiz oraya git yada bi cafede otur çay iç tek olduğunu bilmesin özellikle onun gelme saatlerini yakın yap bunu geldiğinde seni evde bulamasin he çok geç geliyor dersen akşam işten sonra eve geliyorsa o saatlerde yap yemek yapmayı kes çamaşırlarını her an hazır etme ütü için kenarda beklet ama bunları yaparken inadına yapıyormuş gibi gösterme sanki bu durumdan bıkmışsın ve kendine yeni düzen kurmuşsun havası ver asla o aramadan arama mesaj atma soğukluğu hissetsin sorduğunda da parlama kısa ve net cevap ver ben evli olduğumuzu farkedemiyorum sosyal aktivitemiz anale olmayınca bende arkadaşlarımla geçiriyorum dersin alaycı bi tavırla

Öncelikle nerelisiniz çok merak ettim çünkü benim eşim de bekarken çok giderdi :) evlendik ayda bir defa uzaktan arkadaşları gelir Cumartesi günü akşam giderler ama bekarken ( biz o zamana sevgiliydik ordan biliyorum) gece yarılarına kadar oradaydı Allah tan artık gitmiyor

annesine şikayet et. benim kendi anam öyle yapmış söylemiş babaanneme "senin oğlun kahveden çıkmıyor" diye ve anında kahveye babaannem büyük teyzemler toplaşıp babamın başına dikilmişler. o da son gidişi olmuş babişkomun :KK70:
Kaynanam da ne var kızım bütün erkekler gidiyor diyecek bu konuda ailesinden kimse destek değil köstek olur

Bu insan her boş vaktinde kahveye kosa kosa gidermi ya bıktım artık , eşimle birlikte güzel bir vakit gecerelim arada boş zamanlarinda kendine vakit ayırın arkadaslariyla gezsin eğlensin elinanin sesimi çıkarmam. Ama bana gelince hayatından bezmiş hiç biryere çıkmak istemiyorum evde kalalım dinlenicem dediği gun bile kahve aklına gelince koşa koşa gidiyor 3senedir hep ben diyordum hadi hayatın şunu yapalım buraya gidelim arada gönlü olursa çıkıyorduk şuan da ne gerek var modunda. Bugün doğum günü sabahtan gitti daha hala kahvede arıyorum ariyorun acniyo en son açtı ağzına geleni saydım valla sinirden bildiğiniz hakaret ettim. Biliyorum faydası olmuyo benim zararima ama bukadar da olmaz ya ne yaptıysam ne ettiywem vazgeciremiyorum. Birde ben bir laf diyince sen benim kahveye gitmeme karisamazsin ben istersem giderim sana mı hesap sorcam modunda. Sinirden kuduruyorum vallahi gelince saldiracam o moddayim
Yaşıda küçükmüş arkadaşları bekar mı?

Benim aklım da direk içilen kahveye gitti iyi mi? :KK70:

Gencecik insanın ne işi olur kahvehanede? Emekli olmuş karısının iş yapacağım diye evden kovduğu amcalar gibi..

Çok kızıyorum zaten o kapının önünde dikilip gelip geçeni dikizleyen dedikodu yapan denyolara..

Sosyalleşme adına keko gibi duruyorlar haberleri yok..
Hahaha🤣 yazının sonunda anladım bende 🙈

Back
X