Eşimin kahvehane sevdası

Haftada bir çıksın ne olurki
Bence eşiniz her gece 2ye kadar kahvede takiliyor ama siz burdan laf yememek en gec 9da geliyo dediniz

Bunuda nerden düşündüm

En geç 9Da eve gelen haftada 1 kere kahveye giden evini seven bir adam
Işe gidiyorum diye çıkıp tüm gün kahvede durmaz
Söylediklerinizn İkisi çok ters birbirine
Yok canm o haltı yiyemez. Bazen ben cok baskı yapıyorum sıkıyorum yapısık ikiz gibi beraber takılalım istiyorum demekki bu durumdan sıkılıyor yalan söylüyor. Yaptıgı cok yanlıs ama doğruyu söylese de kavga cıkıcak. Bende de hata var cok sık boğaz ediyorum adamı.

Eşim heryere benimle gitmek istese, herşeyi beraber yapmaya çalışırsa bunalirdim. Kendinize ait bir hayatınız olsun hayat eşinizden ibaret değil ki?

Kahvehane alışkanlığı anlamsız gelmekle beraber haftada bir gün gitmesine de laf etmeyin, o kadar da kendi keyfi için birşeyler yapsın adam.

Genç, işi gücü, ailesi olan adamlar niye kahveye gider hiç anlamam. Bence kahveler emekli dede mekanıdır. Tek sosyal aktivitesi kahveye gitmek olan adam da ne bileyim... Her neyse sonuçta bu adamın sosyal aktivitesi ve siz tek sosyal aktivitesinin bu olduğunu biliyorsunuz. Bırakın kendine zaman ayırsın adam. O ne öyle göbeği birlikte kesilmiş gibi her yere birlikte, her zaman birlikte. Bunalır insan.

Genç, işi gücü, ailesi olan adamlar niye kahveye gider hiç anlamam. Bence kahveler emekli dede mekanıdır. Tek sosyal aktivitesi kahveye gitmek olan adam da ne bileyim... Her neyse sonuçta bu adamın sosyal aktivitesi ve siz tek sosyal aktivitesinin bu olduğunu biliyorsunuz. Bırakın kendine zaman ayırsın adam. O ne öyle göbeği birlikte kesilmiş gibi her yere birlikte, her zaman birlikte. Bunalır insan.
Evet canm cok doğru söylüyorsun yasadıgımız yer akrabalarla dolu bir yer bende gurbetten geldim buraya. Dışarı cıksam 5 dklık mesafeye kadar 5 akraba görüyorum ve asırı derecede dedikodu var. O yüzden rahatsız oluyorum özgür davranamıyorum yanımda eşim olunca kendimi daha iyi hissediyorum o yüzden adamı bunaltıyorum yazdıklarınızı düşündüm. Benimde düzeltmem gereken davranışlar var daha doğru tek başıma bir birey olup kendi işimi tek başıma halledebilirim bunu kavramam gerekiyor, bunun bilincindeyim ama uyguluyamıyorum Malesef. Yasadıgım memlekete eşim olmadan bir yere cıkınca rahatsız oluyorum

Benim eşim de çok sever kahveye gitmeyi.Eskiden haftada bir bazen iki haftada bir giderdi. Son zamanlarda iki arkadaşıyla çok sık görüşmeye başladı onlarda her akşam kahvedeler abartısız. Haftada 3-4 gün gitmeye başlamıştı geçtiğimiz hafta kavga ettik haftada bir diye anlaştık. Şimdilik arkadaşları çağırıyor gitmeyince biraz surat asıyo sonra düzeliyor zamanla alışır sanırım. Bence evli bir erkeğin sürekli kahveye gitmesi hoş birşey değil. Benimle vakit geçirmektense kahvede arkadaşlarıyla oturmaktan daha çok zevk aldığını farkedince ben bi dur demem gerektiğini anladım.

Aklınızı çok karıştırmak istemem ama bu kahvehane alışkanlıklarının bir de kumar boyutu var. Dikkatli olun. İki okey dönmeyle ya da batak oynamaya bitmeyebilir. Gözünüz üstünde olsun. Örnekleri çok. Tabiki sadece sohbet amaçlıda gidiyor olabilir bilemem. En iyi ssiz bilirsiniz.

Valla esimde bana bu yaz okey oynamayi 101 oynamayı öğretti, la ne zevkli bir oyun oyle. Hergun oynasam bikmam :D telefona indirdim hergun ordan oynuyom simdide. esiniz de demek ki cok seviyor. Her nekadar gitsin nolcak dense de bende asla istemezdim. Cok rahatsiz olurum. Bos zamanlarını benle cocuguyla değerlendirsin,haftada bir gidebilir ama fazlasi sorun

Bir an benim eşimi anlatıyorsunuz sandım:halay:biz de beş yıllık evliyiz ilk yıllar kavga ettik bir pazarı var kahveye çağrılınca giderdi kuzenleri ile okey grubu var ,ben her gittiğinde kavga ederdim .
Zamanla huzursuz olmaya başladık, sonra anlaşma yaptık bir hafta pazar beraber dışarı çıkıyoruz, bir hafta pazar kahveye gidiyor ben evde işlerimi hallediyorum.
Tek aktivitesi bu başka dışarı falan çıkmaz iş-ev arası gider gelir.
Ama vazgeçmezler boşuna bekleme diyorum sadece 🤦‍♀️

Kahvede oyun mu oynuyor. Kumar? Yoksa lokal tarzinda mi. Lokal tarzindaysa sıkıntı ama

Haftada 1 günü kendine ayırıyorsa ve bunu ona çok görüyorsanız ben eşinizi değil sizi kınarım.

Normalde kahvehane olayları bana acayip saçma gelir. Her gün her gün gidilip, vakit öldürülen bir yer. Ama kocanız sürekli gitmiyormuş. Haftada 1-2 gün, o da en geç 9 da geldiği bir kahvehane yüzünden mi bu kadar tantana gerçekten?
Oldu olacak bir tasmayla eve bağlayın yani, yok artık.
Kocanız olmadan bir yere gitmek istememeniz kendi seçiminiz, bu size kocanızın attığı her adımda ensesinde olma hakkını vermez ve hiç sağlıklı bir durum da değil. Şu bağımlı hallerinizden sıyrılmanız gerekiyor, hayat böyle zor.

3yıldır bir çare bulamadım, kavga da yaptım eve de almadım her türlü yolu denedim ama yok bir türlü kahvehane alışkanlığını bıtaktıramadım. Tamam benimle ilgilenir öyle pek arkadas ortamı yok gecenin bir yarısı eve girmez. Hatta kahve haricinde sosyal hayatı sıfır, dışarısı gezmeyi pek sevmez ama kahve denince akan sular durur koşa koşa mutlu bi şekilde gider. Haftada 1 gününü kesin ayırır boş vakitlerinde gider, en cok sinir oldugum konu ise örnek veriyorum sabah 1 de gtii aksam 6 da kesin gelirim der ama 8 de gelir. İşe gidiyorum deyip kahve ye gitmişliği de var. Bugün kaynanamlara gidicez sözde 5 de evde olucaltı saat 6. Kaynanamlara bile gidesim yok eşime sen git ben gelmiyorum eve de gelme kahvede yasa dedim. Eve gelince de sarılıp öpüyor gönlümü yumusatıyor.eve en gec geldiği saat 9. Kahve haricinde pek ortamı da yok tek mutlu oldugu yer orası. Önceden kavga cıkartıyodum benim zararıma oldu Evliliğimizi daha cok yıprattım hakaret boyutuna kadar gitmişti. Suan da bana bir tavsiye verin eşimi kınamayın sadece ne yapabilirim kafama uyan fikirleri tek tek deniycem. Bu arada kayınvalidemle evimiz yakın annesigile bile sık gitmez evini de aşırı sever işten koşa koşa gelir evden dışarı fazla cıkmaz cık sada kaaveye gider. Ben mi abartıyorum yoksa cogu kadının sorunumu?
Bir yere gidileceği zaman zamanında gelmiyorsa bende çok kızarım haklısınız.Fakat tek eğlencesi kahveymiş bırakın dicem ama bu durumda bende sizin gibi kızarm.Ama objektif olmak gerekirse çokta şey yapmamak lazım çokta geç gelmiyormuş.Örneğin;ben evliyim annem bizde çocugu bakıyor babam annemi almaya gelir annemi acele ettirir hemen gitsinlerde o da kahveye geçsin arkadaşları bekliyor diye.Oyun oynuyorlar ya bağımlılık yapıyor.

Bende bunu hiç bilmiyorum , bende eşime yalvarıyorum yahu bi çık akşamları diye , yedi sülalesinin kahvehanesi var daha bir kez kahveye diye çıkmadı adam 🤷‍♀️
Ay al benden de o kadar. Sevgili konu sahibi benim dayımlar da aynı senin gibiydi. İçmeleri, içip dövmeleri, hayırsızlıkları yoktu, eşlerine çok düşkünlerdi ama neredeyse her akşam birkaç saat çıkarlardı kahveye. Emin ol onun için daha iyi, bırak deşarj olsunlar. Benim yengemler de çok savaş verdi ama olmadı, kabullendiler.

Normalde kahvehane olayları bana acayip saçma gelir. Her gün her gün gidilip, vakit öldürülen bir yer. Ama kocanız sürekli gitmiyormuş. Haftada 1-2 gün, o da en geç 9 da geldiği bir kahvehane yüzünden mi bu kadar tantana gerçekten?
Oldu olacak bir tasmayla eve bağlayın yani, yok artık.
Kocanız olmadan bir yere gitmek istememeniz kendi seçiminiz, bu size kocanızın attığı her adımda ensesinde olma hakkını vermez ve hiç sağlıklı bir durum da değil. Şu bağımlı hallerinizden sıyrılmanız gerekiyor, hayat böyle zor.
Evet cok doğru söylüyorsunuz adamı bunaltıyorum. Bu ara da eve 8 dageldiği bile cok cok nadir 7 gibi evde olur genelde.

eve tavla okey takımı iskambil kartları falan al beraber oynayin 😂hatta varsa aile dostu akraba falan çağir okey oynayin eglencesine. Hafta da birgun kahveye gitsin 1 gün kendi aranizda eglenin belki azaltir . Valla ben tavla takımını alacaktım annemlerden unutmusum sayende hatırladım ama yoldayim artık neyse 😁

Milletin kocası eve girmez, benimki evden çıkmaz. Eve bir şey lazım olsun, gider sadece o dükkana girer, alacağını alır, yarım saate kalmaz döner. Eve kız arkadaşlarımı çağıracağım zaman bile ben şimdi nereye gideceğim der.... Ya bi insan hiç mi evde sıkılmaz!!!:mad:. Herkesin kocası farklı demek:confused:

Eşim pek karısmaz cık sporunu yap arada arkadaslarınla gez ddr bende onsuz biyere cıkamam o da bunaldı sanırım. Yılışık gibi her yere kocamla gitmek istiyorum. Bi işe girsem böyle olmaz. Malsefki işte bulamıyorum
Nasil yani hic kiz kiza muhabbet istemiyor musunuz ? Ben bayilirim arkadaslarimla cikmaya bazen tek basima dolasip alis veris yapmayi cok severim malum erkekler cabuk sikiliyor...birakin esinz takilsin ayri siz de takilin ne olacak

Back
X