Eşimin kalbini kırdım

Siz her seferinde özür dilerseniz haksız duruma düşersiniz. Bence bu konuda haklı olan sizsiniz!pazar gününü çocuklarına ve eşine ayırmak yerine arkadaşıyla gezme lüksü olamaz bence!

Ohoo adam haketmiş ya boşver küserse küssün

Siz her seferinde özür dilerseniz haksız duruma düşersiniz. Bence bu konuda haklı olan sizsiniz!pazar gününü çocuklarına ve eşine ayırmak yerine arkadaşıyla gezme lüksü olamaz bence!

normal bir erkeğin olurda konu sahibinin eşi gibi napıyosun ki bütün gün evdesin tavrındaki erkeğin itinayla burnunun sürtülmesi gerekir..

normal bir erkeğin olurda konu sahibinin eşi gibi napıyosun ki bütün gün evdesin tavrındaki erkeğin itinayla burnunun sürtülmesi gerekir..

Çocukları parka indireyim bir saat sende rahatça evi toparla demesine bile birşey demeyeceğim o bile yok!
Sizler yazdıkça daha iyi anladım haklı olduğumu üslubumu da kontrol edebilsem keşke

e tamam o zaman o ütüyü yaparken sizde ödev yaptırın
Ütü falan yapmaz ki ben çalışmıyorum diye o işler bende hep, yaptığı tek şey çay koymak oda ya yarım demler ya acı yapar ya çiğ kokar olmamış deyince bir daha yapmaz yada küser ( ha birde çocuğu yıka derim ya çocuğu yakar sıcak su ile ya az şampuan sürer offf offf yani

Valla ben de aynı sizin gibiyim saman alevidir öfkem ancak o saman sönene kadar paramparça ediyorum sözlerimle sevdiğimin yüreğini. Ben bunu yavaş yavaş aşmaya başladım sinirlendiğim an güzel şeyler düşünüp o öfkenin dilime vurmasını engelliyorum. Ancak sizin şu anki durumda eşiniz düşünememiş iki çocukla yarım saatte ev toplayan bir kadın bulmak imkansiz. Ama belki eşinizin de o an haberi olmuştur mesela bunu göz önüne alıp ihtimalleri düşünmüyoruz ben de sizin gibiyim ne yapsak ki bilmiyorum.

valla 2 çocukla ben çalışmıyorum falan demeyin bal gibide çalışıyorsunuz
siz dediğimi yapın haftaya iş başa düşsün biraz..

Sen onu kırmamışsın ki, o seni kırmış düşünmeyerek

eşin bulmuş senin gibi anlayışlı, mülayim hanımı.
öpüp başına koysun.

işleri bilerek berbat ediyor ki sen ondan hiçbir şey isteme diye.
kocan çok kurnaz. düşme bu tuzaklara.
bu sefer tam olmasa da yaptıkça iyi olacak hayatım diyerek işlerin bir kısmını ona yık.

Özellikle yapıyor. İş istemeyin diye.

Aynen öyle bende öyle düşünüyorum yaptırmayayım diye böyle davranıyor.Mesela ,Bugün ödevler sende hadi hayatım diyorum ben ütü yapayım , bir geliyorum baba oğul açmış ps oynuyor gelde delirme ((

Ya ne özür diliyosun allahaskına haketmiş fırçayı özür eleyip bunların kıçını kaldırmayın bendede aynısından var büyün telefon elini bişeye sürmez bide hizmet bekler boşversene yok öyle dünya

Cok da haksiz sayilmazsiniz
Sanirim sizin kocaniz da benim eski sevgilim gibi kavga aninda sakin kalip (hatali da olsa) sonrasinda cazgir olan siz oldugunuz icin kendinizi kotu hissetnenizi saglayarak sizi haksiz cikaran birisi...
Esiniz alemin krali olmus,izin gununde keyif catiyor...ne guzel
Bence cok da alttan almayin,kadinsiniz diye herseyi siz yapacak degilsiniz.
Ama cocuklarinizin sinirli bir annesi olmamasi icin caba gosterebilirsiniz.
Ben ofke problemimi azicik yogayla ve kizmadan once icimden ona kadar sayarak buyuk olcude aştim.
Cidden sinirlenmede ona kadara saymak cok etkili, sacma geliyor ama degil^^ deneyin bence

saçma değil tabiki hepimizin bildiği ama her nedense o an da aklıma gelmeyen yöntem ( sinirlenince sanki sözler beynimden geçmiyor direk ağzımdan çıkıyor !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…