- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Ohoo adam haketmiş ya boşver küserse küssünAraba showroomları geziyorlar teknoloji marketleri falan oda delirtti zaten masraf çıkarıp geliyor gereksiz yere .Ya çocuğun ödevini yaptırsın akşama kadar gezsin ama bir ucundan tutmaz mı İnsan sorumlulukların ?evdesin işin ne yapıver diyor bana
Siz her seferinde özür dilerseniz haksız duruma düşersiniz. Bence bu konuda haklı olan sizsiniz!pazar gününü çocuklarına ve eşine ayırmak yerine arkadaşıyla gezme lüksü olamaz bence!
Siz her seferinde özür dilerseniz haksız duruma düşersiniz. Bence bu konuda haklı olan sizsiniz!pazar gününü çocuklarına ve eşine ayırmak yerine arkadaşıyla gezme lüksü olamaz bence!
Bütün gün Napıyorsun ki tavrı ile söylese bendenormal bir erkeğin olurda konu sahibinin eşi gibi napıyosun ki bütün gün evdesin tavrındaki erkeğin itinayla burnunun sürtülmesi gerekir..
Bütün gün Napıyorsun ki tavrı ile söylese bende.. Sen güzel çalıştırıyorsun ben den iyisin bu konuda falan diyerek yapıyor bunları
Ütü falan yapmaz ki ben çalışmıyorum diye o işler bende hep, yaptığı tek şey çay koymak oda ya yarım demler ya acı yapar ya çiğ kokar olmamış deyince bir daha yapmaz yada küsere tamam o zaman o ütüyü yaparken sizde ödev yaptırın
Ütü falan yapmaz ki ben çalışmıyorum diye o işler bende hep, yaptığı tek şey çay koymak oda ya yarım demler ya acı yapar ya çiğ kokar olmamış deyince bir daha yapmaz yada küser( ha birde çocuğu yıka derim ya çocuğu yakar sıcak su ile ya az şampuan sürer offf offf yani
Merhaba ,
Eşim sakin sessiz pek öfkelenmeyen birisi.Bense sinirlendiğim an kalp kırabiliyorum.Sonrasında çok üzülüyorum özür diliyorum ama bu huyum beni bitiriyor .Hele ki bunu eşime karşı yapınca daha da kötü hissediyorum.
Bu huyumu nasıl değiştiririm ?öfkelendiğimde ne yapmalı nasıl davranmalıyım kendimi nasıl kontrol edebilirim ?
bugün ki mevzuyu anlatıp biraz rahatlamak istiyorum!
Ben pazar günleri iş yapmıyorum çünkü iki çocuk var birinin bakımı diğerinin ödevleri ütüsü banyosu yemeği derken gün bitiyor zaten !bu saydıklarıma asla yardım etmez akşama kadar telefonunda oyun oynar.Bugün de arkadaşımla buluşacağım dedi gitti (dün buluşmuştuk zaten) Ev emlakçıda satılık bugün aradı yarım saate müşteri gelecek hazırlıklı ol !! Bende delirdim açıkçası ev berbat yarım saate yetişmez diye ağzıma geleni saydım ,nerde geziyorsun tek başıma bunca işi nasıl yetiştirim diye yanında arkadaşı varmış bağırdığımı duymuş küstü banageldi özür diledim ama Yok şuan duvar gibi ne tepki ne konuşma hiçbirşey yapmıyor ,odaya kapandı !
Aslında pazar günü müşteri geleceğini tahmin etmem gerekirdi tabiki ama onunda destek olmayıp herşeyi başıma bırakıp gezmeye gitmesi kızdırdı haksızmıyım???
Özellikle yapıyor. İş istemeyin diye.Ütü falan yapmaz ki ben çalışmıyorum diye o işler bende hep, yaptığı tek şey çay koymak oda ya yarım demler ya acı yapar ya çiğ kokar olmamış deyince bir daha yapmaz yada küser( ha birde çocuğu yıka derim ya çocuğu yakar sıcak su ile ya az şampuan sürer offf offf yani
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum yaptırmayayım diye böyle davranıyor.Mesela ,Bugün ödevler sende hadi hayatım diyorum ben ütü yapayım , bir geliyorum baba oğul açmış ps oynuyor gelde delirmeeşin bulmuş senin gibi anlayışlı, mülayim hanımı.
öpüp başına koysun.
işleri bilerek berbat ediyor ki sen ondan hiçbir şey isteme diye.
kocan çok kurnaz. düşme bu tuzaklara.
bu sefer tam olmasa da yaptıkça iyi olacak hayatım diyerek işlerin bir kısmını ona yık.
saçma değil tabiki hepimizin bildiği ama her nedense o an da aklıma gelmeyen yöntemCok da haksiz sayilmazsiniz
Sanirim sizin kocaniz da benim eski sevgilim gibi kavga aninda sakin kalip (hatali da olsa) sonrasinda cazgir olan siz oldugunuz icin kendinizi kotu hissetnenizi saglayarak sizi haksiz cikaran birisi...
Esiniz alemin krali olmus,izin gununde keyif catiyor...ne guzel
Bence cok da alttan almayin,kadinsiniz diye herseyi siz yapacak degilsiniz.
Ama cocuklarinizin sinirli bir annesi olmamasi icin caba gosterebilirsiniz.
Ben ofke problemimi azicik yogayla ve kizmadan once icimden ona kadar sayarak buyuk olcude aştim.
Cidden sinirlenmede ona kadara saymak cok etkili, sacma geliyor ama degil^^ deneyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?