- Konu Sahibi petitjoueur
şart koyun..evet kalabilirsin bizde ama bizimle değil ayrı odada yatarsan, yoksa kalamazsın diyin..işe yarar emin olun çocuk nede olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahib evlendiniz mi? son konunzda sevgiliniz ve anneniz ile birlikte ayni evde yasadiginizdan bahsediyordunuz.. esim dediginize gore evlendiniz sanirim?
evet ben de okudum imam nikahlı eşim diyodu sanırım... neyse mevzu bu değil zaten... bence anneniz kalıyosa onun da kardeşleri kalır bişey diyemezsşniz derseniz siz kırılırsınız bence... ayrıca diğer konuda eşinizin çok sinirli olduğunu dayısını bıçakladığını yazmışsınız allah aşkına bu adama bişey demeye cesaretiniz var mı sizin?? ben korkarım ya diyemem bişey bana da takabilir bıçağı heran diye düşünürüm...
esinizin kardesi 8 yasinda olduguna gore 8 yasindaki kizin anne babasi ile arasinda epey yasfarki olmali norml olarak o yastaki bir insan 8 yasindaki ufakliga yetmiyebilir oda enerjisini ve anneligi seninle tadiyor. simdi bu soylediklerine ilerde cok guluceksin bence cocugun oldugunda o ufak kiz senin en buyuk destekcin cocugununda hem ablasi hemde yol gostericisi olabilir tabi onu iyi yetistirirsen cunku cocuklar birbirlerini hissederler ve ornek alirlar. bence buyutme olayi kendi annenin varligi nasil rahatsiz etmiyorsa onun varligida etmemeli hatta guc vermeli cunku yasi buyudukce senin ufak gorumcen arkadasin sirdasin dostun haline donusebilir tabi hersey senin elinde bu keyfi kacirma derim.
bu kadar sık kalmalarının bir anlamı yok çocukla uğraşmak zordur seni anlayabiliyorum aslında anne babası izin vermemeli herşeyin fazlası insanı bazen bunaltabilir ama eşine bunu nasıl anlatırsın bilmiyorum :44:en baştan bir sınır çizmeliydin
bu arada sizde kaldıklarında aranızda yatırmayın bu kadarına izin vermeyin![]()
ảrkadasim ésim demissin ,yêngeyim demissin de éski konularina baktim,íster ésim de íster níanlim o senin kảrarin fakat ếsmi nikah sảrt.Bence siz bu adami sevdiginizden de emin degilsiniz yoksa söyle böyle yanlis mi yapiorum die bỦaya yazmazdiniz bile,benim bildigim ya seversin ya sevmezsin,yarim sevgi olur mu?Siz önce bunu sỎrgulayin.
Bizim bỈ aile dóstumuzun kizi da sizin gibiydi,résmi nikah yok âtandigi ilde dini nikahla yasamaya bálamislr,aile nápin kabullendi,dugun fln olmadi âma nikah olackti sözde,adam en sonunda baklayi cikrmis agzindan bỉ tảtisma sỏnasinda,ânam degilsin ésim degilsin,seninle mi ugrasacagim? Íste o umursamadginiz résmi nikah böyle bỉsey,simdi tabiki cok pisman yasadiklarindan,hem ben size ne dicem,siz bi dêneyin bence nísanlinizi diyin ki ben ảtik pảra bỉiktirmeye básladim,résmi nikah yapalim mi,íste bulur calisirim fln diyin bakalim ne dicek size?ẢYica sizinle kảri koca hâyti da yasamis,onun size olan sevgisinden ben emin olamadim,ínsan sevdigini böyle dủruma düsürmez ki,ve son ổrum annen dini nikahli oldugun icin mi hẻseye katlanior,cunku bunun tutulacak yani yok,size onun yol göstermesi lazim bence.
Sıkılabilirsiniz ama bi anda olmamıştır, alışmışlardır o yüzden böyle rahat devam edilebiliyor bence
Memnun olmadığınızı en başından belli etseniz sürdürmezlerdi en azından bu kadar sık bi şekilde..
evet ben çok toleranslı, çok ılımlı yaklaştım hep.
Sürekli tolerans göstermek görüldüğü üzere çözüm değil
Net olmalısınız ki kişiler sizin neyi sevip neyi sevmediğinizi bilsin, ona göre davransınlar
Siz hepsine olur tamam deyip güzelce de karşılarsanız, onlar sizin de memnun olduğunuzu sanarak buna devam ederler
Bence sürekli evet demek doğru değil, yeri gelince hayır demeyi de bilmeli insan
hayır demeyi öğrenebilsem benim hiç sıkıntım kalmayacak aslında ah kardeşim ah.
aynen ben de en son söyledim artık. eşim birşey demedi ama küçük hanım biraz kırıldı neyse artık gönlünü alırız onun da.napak başa gelen çekilir.
yani.olabilir ama ben birşey diyemiyorum işte. bu da bana sıkıntı yapıyor.belki de kaynananiz sizin anneniz sizde kaliyor diye gamsizca kizini yolluyordur size olamaz mi?negatif dusunmek istemedim ama olmayacak bir sey degil.sizi sevip gelmeleri guzel ama anneniz sizle kaliyor diye de cocuk evlat edinmediniz herhalde onlari.
inşallah kimsenin kalbini kırmadan halledebilirim.Akli basinda hicbir anne cocugunun her gün baska evde yatmasini kabul etmez. Sorun kayinvalidenizde bence ama onun da düsüncesi söyle olabilir; annesi gelmis temelli kaliyor, benim de oglumun evi orasi biz de gideriz kaliriz.
8 yasinda cocuk olmasa, tam kafa denginiz yasitiniz bile olsa insanin özeli olmali. Gezersiniz sohbet eder güler eglenirsiniz ama sonra herkes evine yoluna. Bu cocuk okula gitmiyor mu, dersleri ödevleri yokmu? Yazik günah daha cok kücük. Cocugun odasi yatagi ne bileyim evde kendisine ait alanlar yok mu? Bana göre cocuklari evde belli bir rutin düzen icinde büyütmeli. Kayinvalide kayinpeder cahil mi? Dogurmus atmis böyle birsey oluyor iste. Baska evde yesin icsin baskasi ilgilensin... Cocuk bu döker sacar, üstünü kirletir, tuvalete yetisemez azicik kacirir nasil anne ki bu? Ben cocuklarim babalariyla biryere giderken elli sey tembihliyorum. Her gün her hafta degil, arada bir gelse de prenses muamelesi görse.
Yalniz su da var. Her ne kadar bastan böyle anlastik esimle, hem annemi cok seviyor deseniz de annenizin sizinle kalmasi biraz elinizi dilinizi bagliyor bence. Yani ben mutlaka öyle hissederdim. Esiniz bu ccugun devamli gelip kalmasi konusunda rahatsiz olmuyor mu? Bence oluyorsa bile annesine birsey diyemiyordur. Anneniz sizle kaliyor olmasa sorununuz cok kolay cözülürdü ama bu durumda sizden baska rahatsiz olan yok, esiniz kayinvalideniz birsey demiyor, birinin kalbi kirilarak tartismayla cözülür ancak.
iyi geceler hanımlar. benim yine bir sorunum var bu da bana göre sorun, hem de epeyce. eşiminn kendinden ufak iki kardeşi var biri sekiz yaşında bir kız ve biri de onaltı yaşında bir erkek. bu arada biz de annem ben ve eşim aynı evde yaşıyoruz.annemin benden başka kimsesi olmadığından hep beraber oturuyoruz. buraya kadar sıkıntı yok ama eşimin kardeşi özellikle kız olan bana çok düşkün ne zaman gelseler bizde kalmak istiyor.ben de bişey demiyorum ama sinirleniyorum içten içe. haftanın 3-5 günü bizde. sıkıldım artık.ben sorumluluk kaldıramıyorum.bir de ailesi dururken niye bize kalıyor bu sorumluluk ben mecbur muyum?biraz sakinlik istiyorum yuvamda.habire ben yengemde kalcam geliyolar postu seriyolar gitmiyolar.hele yaz tatili falan temelli bendeler. bıktım artık ya.haksız mıyım çok mu büyütüyorum arkadaşlar???