• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin kardesi....

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Esim is seyahatinde hanimlar... O kadar ailesine bagli bir adam ki, is cikisi direkt olarak kardesini aramayi tercih etti bu aksam. Tam 20 dk mesguldu. Kardesi ile gorustugunu tahmin ettim onu da aradim o da mesgul... Kapadim. 20 dk sonra mesaj yazdi. Napiyorsun? diyor.... Sen kardesinle 20 dk konus esinin sesini duymak bile isteme.... Ustelik seyahattesin.... Artik napicagimi sasirdim. Kardesi ne zaman sıkıssa para ister , arar rahatsiz eder. Biktim artik... Her isi ile esim ilgilenmek zorunda degil ki.. Lutfen akil verin. Napmaliyim?

Esim is seyahatinde hanimlar... O kadar ailesine bagli bir adam ki, is cikisi direkt olarak kardesini aramayi tercih etti bu aksam. Tam 20 dk mesguldu. Kardesi ile gorustugunu tahmin ettim onu da aradim o da mesgul... Kapadim. 20 dk sonra mesaj yazdi. Napiyorsun? diyor.... Sen kardesinle 20 dk konus esinin sesini duymak bile isteme.... Ustelik seyahattesin.... Artik napicagimi sasirdim. Kardesi ne zaman sıkıssa para ister , arar rahatsiz eder. Biktim artik... Her isi ile esim ilgilenmek zorunda degil ki.. Lutfen akil verin. Napmaliyim?
şaka akıllara zarar bir konu daha

Her sabah kardeşimi arar uyandırırım; iş çıkışı hemen kardeşimi ararım, sınav tarihleri ezberimdedir. Gerektiğınde " Arkadaşım bana trip attı." gibi sacma bir sebep için saatlerce telefonla konuşurum. Evet kardeş çok başka bir şey ama bu eşimi çok sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor.

Abi kardeş arasına girmeyin bence . Benim eşimde kardeşlerinin eksiklerini yapar , konuşurlar hatta benim çok hoşuma gider ama eşim beni de ihmal etmez önceliklisi benimdir. Sizinki de öyledir siz kars şine taktığınız in farkında değilsiniz.

Abi kardeş arasına girmeyin bence . Benim eşimde kardeşlerinin eksiklerini yapar , konuşurlar hatta benim çok hoşuma gider ama eşim beni de ihmal etmez önceliklisi benimdir. Sizinki de öyledir siz kars şine taktığınız in farkında değilsiniz.
Onceligi kesinlikle kendi ailesi...

Neden sürekli birilerinden bir şey bekliyoruz? Mesela neden eşinizin sizi aramasını bekliyorsunuz? Özlüyorsanız arayın ya. Bırakın o da kardeşini arasın. Hayatı kendinize zindan etmeyin.

Ya bu kadar bencil olmasaniz.Adamla evlisiniz diye her türlü şeye karışma hakkına sahip değilsiniz .Aile bu iyide olsa kötü de olsa görüşecek ,siz yokken onlar vardı unutmayın .

Herşey kararında güzel bence
Eğer sizin zamanınızdan çalıp onlarla daha fazla ilgileniyorsa kimsenin hoşuna gitmez.
Ama onunla fazla konuşuyor benimle az konuşuyor telefonda diye trio atmayın.
Eşinizle tartışmak yerine şunu kabullenin o kardeşi siz eşisiniz rakip değilsiniz.

Naçizane tavsiyem eşinizle bu konuda tartışmaya girmeyin kardeşini eleştirmeyin
İyiysen kötü olursunuz

Belki eşinizi kardeşi aramıştır.Uygun anına denk gelince de uzun uzun konusmuslardir.Tabi ki sizinle de mesajla değil arayarak iletişim kurmaliydi.Seyahat boyunca az mesafeli durun,mesajlara donmeyin filan ...ama kardeşi ile konuşmasını hiç diyaloğa /tartışmaya katmayın bence.Kardesi ile telefonda konuşmasında bir sorun yok,sizi aramamış olması sıkıntı

Lütfen onlar kardeş kıskanma vs. gibi yorum yazanları ciddiye alma.Tabiki ilk aranması gereken kişi sensin çünkü muhtemelen yalnızsın bu kadar relaş adamlarıda ben anlamıyorum...Suç sadece eşinde değil o kardeşlere ne yazık ki abisinin evlendiğinin farkında değil

Lütfen onlar kardeş kıskanma vs. gibi yorum yazanları ciddiye alma.Tabiki ilk aranması gereken kişi sensin çünkü muhtemelen yalnızsın bu kadar relaş adamlarıda ben anlamıyorum...Suç sadece eşinde değil o kardeşlere ne yazık ki abisinin evlendiğinin farkında değil

Evlenince 20-30 dakika görüşülmez mi ? Belki acil bir durum var nereden bilebiliriz? Çok bencilce hareketler bunlar

Bencede tereliye hanıma katılmamak elde değil.

Çok acil bir durum 20-30 dakika telefonda görüşülmez evet ki eşini alamamış bile

Hayır görüşmüş olsa ne olacak onu merak ediyorum .sonra kıskançlık diyenlere aldırmayın diyorsunuz ama kiskandiginiz apaçık ortada :) kardeş ayol bu ister geyik muhabbeti eder ister dertlesir eş kişisi neden bu durumdan rahatsız olur ki :)

Ayrıca kendi arasaymis illa eşten beklenmesin bazı şeyler

Back
X