• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin kardesi....

Esim is seyahatinde hanimlar... O kadar ailesine bagli bir adam ki, is cikisi direkt olarak kardesini aramayi tercih etti bu aksam. Tam 20 dk mesguldu. Kardesi ile gorustugunu tahmin ettim onu da aradim o da mesgul... Kapadim. 20 dk sonra mesaj yazdi. Napiyorsun? diyor.... Sen kardesinle 20 dk konus esinin sesini duymak bile isteme.... Ustelik seyahattesin.... Artik napicagimi sasirdim. Kardesi ne zaman sıkıssa para ister , arar rahatsiz eder. Biktim artik... Her isi ile esim ilgilenmek zorunda degil ki.. Lutfen akil verin. Napmaliyim?
seni seyehattayken hiç mi aramıyor?

konu sahibi kocam kardeşi ile konuşmasın demiyor

onlara verdiği önem , ayırdıgı zaman kadar zaman bana ayırmıyor diyor

evlendi diye kardeşinia tsın mı , satsın mı diyenleri de anlamıyorum.

eşinden çok ailesini düşünüyorsa evet konu sahibi haklıdır.

Konu sahibesinin derdi eşinin öncelikleri bilmem farkındamısınız..

Lütfen onlar kardeş kıskanma vs. gibi yorum yazanları ciddiye alma.Tabiki ilk aranması gereken kişi sensin çünkü muhtemelen yalnızsın bu kadar relaş adamlarıda ben anlamıyorum...Suç sadece eşinde değil o kardeşlere ne yazık ki abisinin evlendiğinin farkında değil
He tereliye senin gibi insanları dinlemesin.
Bi az ötede oyna ya

Bazen insanların hiç mi derdi yokta böyle şeylerden dert yaratıyorlar diye düşünüyorum :)
Kocan kardeşinle konuşmana takılsa şuan burda tam tersi konu açıyor olacaktın.
Maddi destek konusunda da kardeş bu kimden destek alacaktı ?
He bana para vermiyor ona veriyor diyorsanız da kendi paranızı da kendiniz kazanın hayatı bu kadar zorlaştırmayın.

Esim is seyahatinde hanimlar... O kadar ailesine bagli bir adam ki, is cikisi direkt olarak kardesini aramayi tercih etti bu aksam. Tam 20 dk mesguldu. Kardesi ile gorustugunu tahmin ettim onu da aradim o da mesgul... Kapadim. 20 dk sonra mesaj yazdi. Napiyorsun? diyor.... Sen kardesinle 20 dk konus esinin sesini duymak bile isteme.... Ustelik seyahattesin.... Artik napicagimi sasirdim. Kardesi ne zaman sıkıssa para ister , arar rahatsiz eder. Biktim artik... Her isi ile esim ilgilenmek zorunda degil ki.. Lutfen akil verin. Napmaliyim?
Seninle evlendi diye adam kardeşinden mi vazgeçsin

Bazen insanların hiç mi derdi yokta böyle şeylerden dert yaratıyorlar diye düşünüyorum :)
Kocan kardeşinle konuşmana takılsa şuan burda tam tersi konu açıyor olacaktın.
Maddi destek konusunda da kardeş bu kimden destek alacaktı ?
He bana para vermiyor ona veriyor diyorsanız da kendi paranızı da kendiniz kazanın hayatı bu kadar zorlaştırmayın.
Ben kendi paramı kazanıyorum. Ayrıca evlilik dediğiniz sizin dediğiniz gibi senin benim param olayı değil bana göre. Bizim paramız bizim kazancimiz demek.. sizin dediğiniz gibi bir evlilik ancak ev arkadaşligidir. Evet bana göstermesi gereken ilgiyi kardeşine, evine vermesi gereken parayı kardeşine veriyorsa bu tepkime gayet normaldir benim nazarımda.

Biz kadınlar...takacak biseyler buluyoruz illaki yoksa bu forumlarda ne işimiz var dimi. Biraz detay verseniz belki hak vereceksiniz bişey bulurum. Ama yinede evliliğimiz bozacak sorunlar değil bunla bence de sizde kendi ailenizle arkadaşlarınızla vakit geçirin. Ayrıca kardeşiyle mi konuşuyor diye onunda arayıp kontrol etmenize belki biraz takıntılar var. Yargılanıyorum bence kadınların çoğunda var. Azıcık kendimizi sevmek keskede kocamizda olsa başkasının naptin o kadar ilgilenmesek

Ben kendi paramı kazanıyorum. Ayrıca evlilik dediğiniz sizin dediğiniz gibi senin benim param olayı değil bana göre. Bizim paramız bizim kazancimiz demek.. sizin dediğiniz gibi bir evlilik ancak ev arkadaşligidir. Evet bana göstermesi gereken ilgiyi kardeşine, evine vermesi gereken parayı kardeşine veriyorsa bu tepkime gayet normaldir benim nazarımda.
Benim kastettiğimde evde siz açken kardeşi tok olsun durumu elbette değil benimde kız kardeşim var evliyim ve o öğrenci elimden gelen tüm desteği sağlıyorum maddi anlamda. Evimizin bütçesini sarsmıyorsa eşimin tek kelime etmeye hakkı yok bu konuda..

Sanırım konu sahibi iş seyahatinden dönüşte ben indim diye ilk olarak kardeşini aramasından şikayetçi. Konuşmanın kendisinden değil.
Ben kardeşime çok düşkünüm. Sesini duymasam yüzünü görmesem deli olurum. Şuan askerde. Aradığı an karşımdaki feriştah olsa suratına dahi bakmam kardeşimle konuşurum.
Ama ne bileyim bi haber vermem gerekirse ilk eşimi arar söylerim. Sonra kardeşimi yine ararım değil 20; 120 dk konuşurum. Ama ilk eşimi arardım..
Hadi burada konu sahibinin eşi, kardeşi aramadı. Kardeş aradı abi geldin mi diye. Diyelim. Olabilir. Konuşma bitince eşini arayabilirdi. Msj atmış sadece. Bence kardeşten öte problemleriniz var konu sahibi.

Back
X