şef neden küfretsin sana ya? artık o dönemler geçti..kolay mı öyle..senin eşin bahane üstüne bahane buluyor.
bende hayatım boyunca hic calısmadıgım için ınanıyorum haliyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şef neden küfretsin sana ya? artık o dönemler geçti..kolay mı öyle..senin eşin bahane üstüne bahane buluyor.
işte bu konu butun kapıların kapandıgı yer, korkuyorum cesaret edemiyorum guvensizim kendime yanlız kalmaktan korkuyorum hayatımda suan birtek eşim var, onuda kaybetmekten korkuyorum, boyle birsey yaptıgımda beni bırakmasından ve yanlız kaldıgımda kendimle basbasa kalmaktan korkuyorum
çanakkalenin bir koyunde ama kışın bakkal bile kafasına gore açıyomus kimseler yokmus..
eşimle dun gece uzun uzun konustum evin içinde mutsuz oldugumu ve kendimi guvende hissetmediğimi ifade etttim,
ama hemen basladı bagırmaya, cocukmusun sen, nasıl gecıncez barı para bırıktırelım ev alalım cunku kıranın sonu yok ya ısten atılırsam, ya kıra aksarsa ev sahıbı kapıya dayanırsa. işten atılma riski her zaman vardır ama işten atılcam diye kimse eve çıkmasaydı o zaman olurmu oyle sey o zaman hayatımızın sonuna kadar burda oturacagız heralde dedim, oda memnun değilmiş ama sonu olmayan biseye girmek istemiyormus, eger işten kovulursa bu kapı bize kapanırmıs sokakta kalırmıssız. bunlara karsılık ona kendini benim yerime koymasını soyledim sen benim babamla yasasaydın ve o sana s.git deseydi dururmuydun diye sordum, durmazdım dedi, ee ben ne duruyorum o zaman sen gururlusunda ben gurursuzmuyum dedim, ve delirdi sus yeter artık ayrı eve çıkamayız sinir hastası ettin beni kapat su konuyu artık burda oturmak zorundayız baska caremiz yok dedi, o zaman bende calışıyım deyince daha da delirdi sen çalışmayı ne sanıyosun, şalvar giysen vücüt hatlarını gorcekler bilmem ne yaparlar off delirdi bende senin kendine guvenin yok dedim çarptım kapıyı çıktım ve gece yarısı geldi yanıma dedi ki ben baska bir ise basvurdum olursa cıkalım oranın maası daha iyimis, ama kandırıyo beni farkındayım
bende hayatım boyunca hic calısmadıgım için ınanıyorum haliyle
eşimle dun gece uzun uzun konustum evin içinde mutsuz oldugumu ve kendimi guvende hissetmediğimi ifade etttim,
ama hemen basladı bagırmaya, cocukmusun sen, nasıl gecıncez barı para bırıktırelım ev alalım cunku kıranın sonu yok ya ısten atılırsam, ya kıra aksarsa ev sahıbı kapıya dayanırsa. işten atılma riski her zaman vardır ama işten atılcam diye kimse eve çıkmasaydı o zaman olurmu oyle sey o zaman hayatımızın sonuna kadar burda oturacagız heralde dedim, oda memnun değilmiş ama sonu olmayan biseye girmek istemiyormus, eger işten kovulursa bu kapı bize kapanırmıs sokakta kalırmıssız. bunlara karsılık ona kendini benim yerime koymasını soyledim sen benim babamla yasasaydın ve o sana s.git deseydi dururmuydun diye sordum, durmazdım dedi, ee ben ne duruyorum o zaman sen gururlusunda ben gurursuzmuyum dedim, ve delirdi sus yeter artık ayrı eve çıkamayız sinir hastası ettin beni kapat su konuyu artık burda oturmak zorundayız baska caremiz yok dedi, o zaman bende calışıyım deyince daha da delirdi sen çalışmayı ne sanıyosun, şalvar giysen vücüt hatlarını gorcekler bilmem ne yaparlar off delirdi bende senin kendine guvenin yok dedim çarptım kapıyı çıktım ve gece yarısı geldi yanıma dedi ki ben baska bir ise basvurdum olursa cıkalım oranın maası daha iyimis, ama kandırıyo beni farkındayım
esının kendıne guvenı yok bu soyledıklerıyle ıyıce gormus olduk ...
evet dedıklerı dogru ama korkularla hayatımızı mahfedemeyız degıl mı ısten atılma rıskı her zaman vardır o zmn ınsnalar evlenmesın mı yada kırada oturup elın ısınde calısanlar ne yapsın ...
bu asamada sıra sende guzelım ... ben calısıcam demelısın ... baska caren yok zorla da olsa calsııcam demelısın ...
ayrıcaaa ... salvar gıysen bıle vucut hatların bellı olur ne demek sız normalde dısarı cıkıp gezmıyormusunuz ...
o zmn da mıllet senı gormuyormu alem adammıs esın valla ... Allah yardımcın olsun .. ama calısmadan zor ...
kendı aılenın yanında olsanda zor ne sartta olursan ol kendı paranla emegınle varolursun ancak ... kocandan ayrıl demıyorum ben dıyememde zaten hatta emın ol belkı ayrılırsan daha ıyı bı hayatında olmaz ama ne bılım boylede nereye kdr gıderkı senı cok ıı anlıyorum ben
yani çalışabileceğiniz hiç bir yer yok..
ama işte o zaman o var yanımda, kimse bişey yapamaz sokağa çıktıgımız anda kalbim kutkut atmaya baslıyor, bakıyolar diye kavga bile ediyor insanlarla simdi belki gencliginin verdigi bir guc var delikanlı ya kanı kaynıyor ama bir gun oyle birine denk gelecek ki agzı burnu kırılacak ne bakıyosun dıye herkese satasıyo, zaten ayrılmak gibi bi niyetim yok.. ama nasıl olacak bilemedim
bunuda soyledim belki orda girebilirim dedim, onu da kabul etmiyo burda şef sana kufur etcek onu yap bunu yap diyecek ben yerimde duramam işimden olurum diyor.. yanı yapacak hic birsey yok gibi koseye sıkıştım yapamıyorum ikna edemiyorum
sen bısey yapamzsınkimerhaba kızlar ben 1 senelik evliyim ve eşimin ailesiyle oturuyorum kayımvalidem ve kayınpederim yazlığa gittiler ve 30 yaşındaki bekar oğullarını burda bıraktılar, yakışık almayacağını onu da götürmelerini söylediğimde benim oğlum sapıkmı diye üstüme yürüdüler, şimdi benim problemim kayınımın sürekli eve erkek arkadaşlarını getirmesi gece yarısına kadar oturup film izliyorlar yatakodamdan çıkamıyorum dün eşimle kavga ettiler kaynımın ankaradan arkadası gelip 2 gün bizde kalacakmış eşimin babasına durumu anlattığımız halde mudahele etmiyor, eşimin arası ailesiyle iyi olmadığından bizi kovacaklar korkusuyla sesini çıkaramıyor.ve kaynım kapı dinliyor daha bu sabah eşim işe gidince yakaladım, eşimle telefonla konuşuyodum ve merdiven sesi duydum kapıyı açtığım anda geri gitti 1 kere de eşim yakalamış, ne yapmalıyım sizce?
aslında şimdiye kadar şunu hiç sorgulamadık sanırım. arkadaşın kendi ailesi ortada.. kol kanat geren yok. eşini seviyor..en azından tek sığınak adını sevgi sanıyor da olabilir. bu ayrı bir konu da...kayınvalidesigille yaşamanın başka ne zorluğu var onun açısından bunu anlatsın bize. kaynının durumunu tasvip etmiyoruz tamam ama diğer davranışlar nasıl? günü nasıl geçiyor evde? yani kadın sığınma evleri gibi kurtuluş çareleri daha mı iyi? genç yalnız bir kadın var ortada..
sabah 7-8de kaldırıyo odama dalıp kalmazsam kendi kendine kufur ediyo aşagıda, kahvaltıyı hazırlıyorum, sonra odama cıkıyorum kızıyorlar gel bizimle otur diye ama çok sıkılıyorum yanlarında yemek yapmak istiyorum bilmiyosun diye yaptırmıyo ogretmiyo ben kimseden yardım almadım diyo kayınpederim desen kahvaltıyı toplamadan tuvalete bile girsem bu bardakları nıye yıkamadın diyor, en agrıma giden kayınvalidemin yuzume gulup eşime yalan soylemesi iftira atması bana eşimde idare edemediginden bana laf tasıyor sordugumdada mustafa agzına s. senin niye yalan soyluyosun diyip eşimi yalancı çıkartıyor, ananeme gidiyorum surat asıyorlar ne işin var orda benimseyemedin galiba burayı hala diyorlar, evliliğimin 3. ayında hamile kaldım dogum kontrol haplarımı unutmamdan dolayı, cahilligimden dolayı.. evi basıma yıkıyorlardı abisi bana eşimin yanında sen prezerfatif dye birsey bilmiyormusun diyor kullanmasanda hamile kalmama yolları var diyor( şeyini dışarı çeksin demeye çalısıyor) sen benimle boyle konusamazsın dedigimdede kaynananam o senin abin diye atlıyor, cocugu aldıracaksın diye hayatimi zindan ettiler bi dovmediler yanı eşimde istemiyordu bu cocugu cok ustume geldiler evi birbirne katmakla sucladılar eşime de demişler ki annesi sokuyodur bunları aklına evde kendini sağlama alsın diye ilaçlarını alma cocuk yap demişleridir, ve eşim o zaman asgari ucretle sigortasız calısıyordu, zehir ettiler hayatımı ve hamileliğime son vermek zorunda kaldım o gunden sonra nefret ettim hepsinden ve kendimden aglaya aglaya girdim o operasyona, nefret ediyorum kendimden onun vicdan azabıyla yasıyorum, nefretim normaldir.. ve cok fazla sey var bundan daha fazla
İçim daraldı okurken. Herşey bir kenara da çocuğu aldırtmaları onların seni benimseyemediğini gösteriyor. Bel altı açık konuşmaları rahremiyet duygularının az olduğunu anlatıyor. Zaten az olmasa bekar kaynının eve arkadaşlarını getirmesine dur demeleri lazımdı ki bekar kaynının zihniyet olarak yapmaması lazımdı en başta. Eşin zaten baştan sona pasif kalmış, kadını korumak demek etini orda burada kavga ederek savunmak anlamına gelmiyor. Al işte kendi çocuğunun akıbetine kendi karar verememiş bir adamın kolunun altındasın. İyi düşün taşın. Hayatın başındasın, ortaladığın zaman çok daha zor olacak her şey bir de bebek olursa…
Ne demek kendini sağlama almak. zaten evlilik ömür boyu sürmesi için yapılır. Sen artık o evin bi insanısın. nasıl biridir bu böyle. valla okuyunca kan beynime sıçradı. Çok terbiyesiz bir aile, inşallah eşin böyle biri olmaz. ama armut dibine düşer diye de bir laf var. siz başka eve de çıksanız onlar sizin huzurunuzu bozar benden söylemesi