Eşimin Kazası

bu kadar telaşlanmayın.... çok şükür ki birliktesiniz.herkes hayatta...gerisi geçer,düzelir.. o çarptığınız adamın da masrafını karşılayın...bi daha da yapmazsınız..bu size ders olmuş.her işte bir hayır vardır... canınızı sıkmayın

Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.Bazen bir müsibet bin nasihatten iyidir derler.

Eşinin kafası kırılmadı herhalde ? Alnı mı yarıldı acaba ?

Tek teselli, kendiniz edip kendiniz bulmaniz. Hic sucu olmayan bir insana zarar vermemissiniz iyi ki. Kusura bakmayin da ben alkollu direksiyona gecip, herkesin canini tehlikeye atan insanlara sempati duyamiyorum. O yuzden esine uzuldugumu soyleyemem. Bir insana carpsaydiniz, o uzucu olurdu benim icin. Bu olaydan ders almis olmaniz guzel. Bununla da teselli duyabilirsin.

Mahkemeye cikacak olmasi cok iyi bence. Alkollu suruculerden degil, potansiyel trafik canavari kurbani olacak masum insanlardan yana olmali tabii ki kanunlar.

Son düzenleme:
O saatte ,50 promil cıktıysa demek ki epey icmişsiniz. Üstelik cocuğunuzu almaya gidiyorsunuz bu nasıl bir rahatlık? Bin taksiye git al cocuğunu dön, o kadar hayatı tehlikeye atmaya değer mi?

olan olmuş, geçmiş olsun, ama şunuda belirtmek isterim yanlış anlamayın ama sizin gibilerin yüzünden yılda binlerce trafik kazası oluyor ve binlerce kişi ölüyor...

geçmiş olsun
alkollü kullanılan araca çocuğu mu bindirecektiniz birde
sanırım burda yazma sebebiniz mahkemeye kadar taşınmış olması
taşınacak tabi
çok şükür kimseye bişey olmamış...

Geçmiş olsun.

Bu nasıl vicdan azabı anlamadım, vicdan azabı çekecek kadar düşünceliyseniz nasıl bindiniz o arabaya.
Vicdan azabından çok korkunun etkisi geçmemiş bence.

Umarım cezalar yeterince ağırdır.
Çünkü o arabaya bindiğinizde siz ve eşiniz birer katil adayıydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…