Eşimin kendini ifade edememesi

Suyanik80

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
263
404
23
38
Merhaba hanımlar.
Başlıktan anlaşılacağı üzerine konu eşim. Çok konuşkan biri değil, herşeyi içinde yaşar, çok önemli bir şey oldu diyelim ben çok sonra öğrenirim. O da tesadüfen veya bir başkası söyler.
Çok konuştum kendisiyle içinde yaşama paylaş diye ve bilir ki ben ona herşeyi anlatırım.
Bazen niye bahsetmedin diye sorduğumda önemli görmedim, sen herşeyi çok önemsiyorsun gibi şeyler söylüyor. Hatta arkadaşımla karşılaşmış ve arkadaşım bana bir haber göndermiş eşimle onu bile arkadaşımdan öğrendim
Biraz unutkanlığ ı da var da ama çoğu şey konuşamamaktan kaynaklanıyor.
Kalabalık ortamlarda da öyle orada yok sanırsın.
Benim sabrımı taşıran en son olay yine kalabalık bir ortamda konuşma yapması gerekti ve kendince bir metin hazırlamış oradan okudu ama ne bir vurgu ne bir tonlama bir an evvel bitsin modundaydı ve dinleyen herkeste çok sıkıldı
Ben bu duruma çok üzülüyorum
Ne yapmalıyım, bir fikir verebilir misiniz
Not: flört dönemimizde pek farketmedimf bana hep ağır olgun biri gibi gelmişti.

Evet orası öyle de bu durum bahsettiğinizden farklı
Mesleği gereği iletişim içerisinde olması
lazım
Günlük hayatta da sıkıntı evde sürekli tv izliyoruz malesef
En basit çözüm kitap okumak. Ama okuyası olsa okurdu. Zannetmiyorum sizin zorunuzla okuyacağını.

Biraz da mizaç meselesi.
Kimileri konuşmayı sevmez kimileri de sözü kimeye bırakmak istemez.
Eğer hali tavrı da sakinse değiştiremezsiniz.
Mesleği iletişime dayalı demişsiniz, mesleğinde problem yaşamıyor mu?

Benim eşimde biz bizeyken çok konuşur herşeye bir fikri olur ama bir ortama girince dediğiniz gibi sanki hiç orda yok gibi hiç katılmaz sohbetlere bende bunu çok sorun ediyorum malesef..

Bence huyları bu ve kesinlikle böyle devam edecek en azından ben beceremedim değiştirmeyi.

Biraz da mizaç meselesi.
Kimileri konuşmayı sevmez kimileri de sözü kimeye bırakmak istemez.
Eğer hali tavrı da sakinse değiştiremezsiniz.
Mesleği iletişime dayalı demişsiniz, mesleğinde problem yaşamıyor mu?
Yaşamadığını söylüyor bende bu konuda şikayetçi olduğum için olsa da bana söylemez ama arkadaşları arasında pek tercih edilen biri değil muhabbetsizliğinden

Benim eşimde biz bizeyken çok konuşur herşeye bir fikri olur ama bir ortama girince dediğiniz gibi sanki hiç orda yok gibi hiç katılmaz sohbetlere bende bunu çok sorun ediyorum malesef..

Bence huyları bu ve kesinlikle böyle devam edecek en azından ben beceremedim değiştirmeyi.
Ben ondan soğumaktan korkuyorum malesef
Tamam deyip sorunu çözmek isteyen bir tavrı yok

Merhaba hanımlar.
Başlıktan anlaşılacağı üzerine konu eşim. Çok konuşkan biri değil, herşeyi içinde yaşar, çok önemli bir şey oldu diyelim ben çok sonra öğrenirim. O da tesadüfen veya bir başkası söyler.
Çok konuştum kendisiyle içinde yaşama paylaş diye ve bilir ki ben ona herşeyi anlatırım.
Bazen niye bahsetmedin diye sorduğumda önemli görmedim, sen herşeyi çok önemsiyorsun gibi şeyler söylüyor. Hatta arkadaşımla karşılaşmış ve arkadaşım bana bir haber göndermiş eşimle onu bile arkadaşımdan öğrendim
Biraz unutkanlığ ı da var da ama çoğu şey konuşamamaktan kaynaklanıyor.
Kalabalık ortamlarda da öyle orada yok sanırsın.
Benim sabrımı taşıran en son olay yine kalabalık bir ortamda konuşma yapması gerekti ve kendince bir metin hazırlamış oradan okudu ama ne bir vurgu ne bir tonlama bir an evvel bitsin modundaydı ve dinleyen herkeste çok sıkıldı
Ben bu duruma çok üzülüyorum
Ne yapmalıyım, bir fikir verebilir misiniz
Not: flört dönemimizde pek farketmedimf bana hep ağır olgun biri gibi gelmişti.
onu ilgilendiren konularda nasıl peki.. .eşinizin ilgisini çeken konular vardır mutlaka onlardan konu açsanız?

onu ilgilendiren konularda nasıl peki.. .eşinizin ilgisini çeken konular vardır mutlaka onlardan konu açsanız?
Mangalda kül bırakmadığı en ömemli konu ailesi. Hiç toz kondurmaz
Allahtan sıkıntı yaşadığım bir ailesi yok
Ona rağmen onlara hiç toz kondurmaz

Back
X