• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin “kesinlikle” kilo sevmemesi!

Lolobibi

Positive vibes only ♡
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
731
835
53
26
Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyor🙃 Eşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber😂 sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.

Eşlerin abartmamak kaydıyla birbirlerinden beklentileri olabileceğini düşünüyorum. Ben böyleyim seven böylede beğenir safsatasını desteklemiyorum ama sizin kilonuz fazla gelmedi bana. Acaba sıfır beden falan mı seviyor? Çok sağlıksız bir durum niyeti oysa eyvallah demeyin sakın.

Adam taa taniştiginizda " kilo sevmiyorum" Demiş siz de kilo vermişsiniz. Evlenince de ayni şeyi duymak size supriz değil. :) Hani sizi kilolu gorup begense, ses cikartmasa ve sonradan laf etse sıkıntı ama adamin kilo sevmeme durumunu kabullenmişsiniz zaten.

Kilonuzda tabi ki asirilik yok ama kilo herkeste ayni durmuyor, kiminin yaglari gobekte toplaniyor, kiminin basende toplaniyor. Goruntuyu etkileyen cok şey var. Zayif olup kilolu duran, kilolu olup oldugundan zayif duran var.

Cok uzattim. Evet benim eşimde kilo takintisi var, sevmiyor. Kendisi de kendine, kilosuna dikkat eder arada kilo alsa da hemen yemesini icmesini ona gore ayarlar koşuya vs cikar.
Birbirinize hakaret etmedikce kilo uyarilari bana cok anormal gelmiyor.Ne guzel birlikte spor yapin iste.

Ha benim bedenim hakkinda asssslaa yorum yapamaz diyorsaniz baştan tavir koyup adam zayifla dediginde zayiflamamaliydiniz ve yorum yapmasina izin vermemeliydiniz, begeniyorsan bu diyecektiniz. 😁

Boyunuza göre 3 kg fazlasınız onun dışında abartılacak kilonuz yok. Eşiniz kaç kg istiyor sizi?

Kilo bu alınır verilir diyeydiniz, Allah karaktere zeval vermesin.

Bir de hiç sevmem geneli kendine bakmaya aciz olan erk*k milletinin kadının kilosuna, şekline şemaline, tüyüne, kılına yorum yapmasını. Ben irrite oluyorum.

Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyor🙃 Eşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber😂 sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.
Çok sukur oyle sorunlarimiz yok. Olduğumuz gibi kabul ediyoruz. Tam tersi ben kendimi begenmedikde 'benim dunya guzelime oyle deme' der ♥️

Sizin kendinizi begenmeniz önceliğiniz olsun.
Fazla kilonuz da yokmuş ki.
Obez olsanız ne derdi düşünemiyorum bile.
Dünya hali insanın başına ne geleceği de belli olmaz ki.
İnsanın seveni her haliyle sevmeli

Tanıştığınız zamanlarda kilo versen ben sevmiyorum diyen biriyle evlenince ne olmasını bekliyordunuz :)

Eşlerin birbirlerine dış görünüşleriyle ilgili fikir verme, söz söyleme hakki var bence bir yere kadar ama bir iki kiloyu mesele edip, baski uygulamak abartı geldi bana.

En deli olduğum konu. Beğenmiyosa evlenmeseymiş tanıştığında 61 kilo olan kadınla.
Hahaha valla yaaa ama adam sevmiyor kendine bakıyo o, spor yapıyor hergün🙃 bende tabi zayıflığı seviyorum ama yiyesim geliyo

Senin kocan Bradpitt mi? Veya Dünyadaki tek yakışıklı fit erkek mi? Şu erkek milletini tepenize çıkartmayın yahu 🤯 Sevmek çok farklı birşey sevginin ne olduğunu öğrenin ilk önce...

Eşimin böyle takintilari var. Mi yok .

Ama benim var
Kadın zayıf görünsün isterim.
Umarım birgün bebek yaparsam o süreç ve sonrası şişko sayilabilecek durumda olmam

160 boyunda 59kiloyum gayet normalim bence hayatimda kimse bana şişko demedi 🤣

Back
X