- 9 Temmuz 2021
- 3.325
- 6.275
- 108
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok isterdimsizi spora yazdirsin bide kasli bir spor koçu tutsun sizi çalıştıracak hepsinin masrafınıda ödesin oyle laf etsin .
Kendisi profosyonel manken her halde.. sizin ölçülerinizde birine bunları diyebiliyorsa kesin manken ölçülerinde aynı zamanda yakışıklı olması gerekir.. benim eşim zayıf sevmiyor .. gayet sismanken tanıştık evlendim ... Hamileyken 30 kilo aldım bir şey demedi çevremizde herkes böyle cnku ... Zayıfladım diye birsuru kavgalar ettik.. 58 kiloya indim bir ara tanıştığında 75 tüm bu arada .. daha da zayıflarsan bosarim dedi ..
Eşim ne sever hiç bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. Kilolu halimi de gördü,istediğim zaman zayıfladım zayıf halimide gördü. Pasaklı pis halimi de gördü tertemiz bakımlı halimi deKızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyorEşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber
sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.
Eşimin kilo takıntısı yok, hatta zayıfsın diyor. 160 a 58 normal ama yağ oranınız fazlaysa daha kilolu görünüyor olabilirsin. Kendi sağlığın için bi yağ oranına da baktırsan iyi olır. Malesef eşlerin isteğine Göre hareket ediyoruz bazen. Hatta ben takığım ya, evlenmeden göbek falan yoktu. Şimdi yağ bağladı resmenKızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyorEşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber
sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.
Bence 160 boy 58 kiloyum gayetye zayıfım. Ama bazen eşim suquat mi ne çok kalk hareketi yaptırıyor popon sikislassin ilerde sıkıntı olur diyor bende iki gebelik geçirdim en fazla 66 ile doğuma gitmiştim kilo alsam eşimde zayıfla derdi ama ben yanlış anlamıyorum kilo iyi bişey değil sonuctaKızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyorEşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber
45 zaten sınır eğer zayıf görünmeyi seviyorsa ama 50 falan ideal ya. En azından kıyafetler daha hoş duruyor bence. 160 boya 58 abartılı değil ama pantolonlar ve basen bölgesi pek hoş durmaz maalesef.Yok 30 olsun kilo alma payı olur
Neyse konu sahibi senin eşin gibi biriyle evlenmezdim ama sırf o dedi diye kilo verende sizsiniz ben şimdi adama suç bulamiyorum![]()
Sizin kocanız çok mu normal?Kendisi profosyonel manken her halde.. sizin ölçülerinizde birine bunları diyebiliyorsa kesin manken ölçülerinde aynı zamanda yakışıklı olması gerekir.. benim eşim zayıf sevmiyor .. gayet sismanken tanıştık evlendim ... Hamileyken 30 kilo aldım bir şey demedi çevremizde herkes böyle cnku ... Zayıfladım diye birsuru kavgalar ettik.. 58 kiloya indim bir ara tanıştığında 75 tüm bu arada .. daha da zayıflarsan bosarim dedi ..
Cilekcim ne alaka yavrum zaten 1.80 boy isteyen kadınlar genelde o boya sahip olmayan erkekle evlenmiyor . biliyosun biz kadınlar erkeklerin bizden uzun olmasini isteriz. Boy sabit kalan birşey belli yaştan sonra ama kilo öylemi tekrar verilebilir.kadini zaten öyle beğenip sonradan değiştirmeye çalışmak nedir ? Birde hamile haliyle.1.80 boyun altında koca istemem o da erkek mi? Diyenler kilodan hoşlanmayan erkekleri eleştiriyor eşin manken mi diye soruyor. E o zaman sizin boylar hep 175 mi?
Sen gayet normalsin aslında canım ama erkekler genel olarak takıntılı olduğu için her gün zayıfla diyosa biraz azaltmaya çalış abur cuburu en azından her gün onun dırdırını dinlemezsinKızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyorEşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber
sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor