Eşimin kilo kaybı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 16 aylık evliyim eşim evlendiğimizde 64kg 176 boyundaydı 27 yasında bu arada fakat şu an 58 kg ya düştü HIZLA kilo veriyo doktora gidicez tabi ki ama çok üzülüyorum sebebi ne olabilir çok da guzel yer aslında ama kilo veriyo sürekli millet evlenince alır bizim ki veriyo sizce ne olabilir basına bole bişey gelen var mı

Ay inşallah kötu bırsey falan çıkmaz geçiktirmeyın doktor işini normal değil çünkü eğer diet falan yapmıyorsa..

Ani kilo kaybinin bir cok sebebi var. En dogru yorumu doktordan alin bence. Olasiliklarla kafanizi karistirmayin.

sigara kullanıyorsa eger bence bu da bi etken. benim kocam sigarayı bıraktı bi ara gayet düzgün kilo alıyordu. şimdi zayıflık sınırında.

Kızlar 16 aylık evliyim eşim evlendiğimizde 64kg 176 boyundaydı 27 yasında bu arada fakat şu an 58 kg ya düştü HIZLA kilo veriyo doktora gidicez tabi ki ama çok üzülüyorum sebebi ne olabilir çok da guzel yer aslında ama kilo veriyo sürekli millet evlenince alır bizim ki veriyo sizce ne olabilir basına bole bişey gelen var mı

Dahiliyeye görünsün..

Yok ne diyeti çok yiyor anlamıyorum ben bunu ya ben o kadar yesem 100 kg olurum diyetisyene mi gitmemiz gerekiyor
Tam olarak hangı bolum ılgılenıyor bılmıyorum ama randevu alırken rahatsızlığını söylersen ona randevu verıyorlar..

Aradım hastaneyi dahiliye bölümü ilgelinirmiş ondan aldım bende sigara içiyo evet ama herkes içiyo herkes kilo alıyo bizim ki sürekli veriyo ama çok üzülüyorum haline kaburgaları sayılıyo ya

Kilo kaybının çok sebebi var. En doğrusunu doktor soyler. Çok geçmiş olsun.

Babam bu aralar hizli kilo vermeye basladi cnm dr gittiler troitleri hizlanmis ilac verdiler suan tekrar almaya basladi bi dr gidin troitlerinden olabilir

Gecmis olsun canim. Dr a ac karnina gitmesi uygun olur herhalde. Muhtemelen şekerine vb bakacaklardir. Istahin acik olup kilonun azalmasi sekeri isaret eder genelde fakat dr söyleyecektir ne oldugunu.

Kızlar konuya devam ediyorum dra gitti şeker hastası sınırındaymış 125 çıkmış diyetisyene git demiş çok üzüldüm yaşı çok genç daha var mı bole bi durum başına gelen

Back
X