Eşimin kilosu .

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Gerçekten ıcımden bakmak gelmiyor işte . Gelıp kızacak olan var karşı cıkacak olan var burda bana ama sev mı yo rum . Ikı kılo daha almış . Tiksinc duruyor . Sinirimden ağlıyorum . Ya kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun . Oluyorum dıyor ams icraat yokkkk

Cok mu kılolu byuna gre nasıl obez falan olmalı byle bı tepkı verdıgınıze gre

Gerçekten ıcımden bakmak gelmiyor işte . Gelıp kızacak olan var karşı cıkacak olan var burda bana ama sev mı yo rum . Ikı kılo daha almış . Tiksinc duruyor . Sinirimden ağlıyorum . Ya kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun . Oluyorum dıyor ams icraat yokkkk

tiksindiği biriyle evli kalan biri kocası bile olsa kimseye kendine saygıdan bahsedemez.

Kat kat yağları görünce soğudum resmen . Gıydıgı. Yakışmaz etmez Ya evde pasta tatlı yapmam . Ağız tadıyla yemek yıyenem yapamam . Sinir oldum artık

Sağlığı için endişeleniyorsanız anlayabilirdim, sevmeyebilirsiniz de elbette, insan kendini salmamalı ama tiksinç demeniz bence gerçekten hoş değil, eş bu nihayetinde, belki de kiloyu değil adamı sevmiyorsunuzdur :110: Yani sağlık sorunları, stres, başka koşullar, hepsi kilo yapabilir. Siz de ne olduğunu anlamadan kilo alabilirsiniz, çabalayıp da sağlık sorunları yüzünden veremeyebilirsiniz... Benim en büyük korkularımdandır bu. Benim kilom normal, ama sağlığımı kaybedip kilo almaya başlasam, iki kilo daha aldım diye benim tiksinç olduğumu düşünen adamın yanında bir dakika kalmazdım açıkçası.

Güzelce tertemiz duşunu alıyor, kendine özen gösteriyor, evde atletle yaya yaya oturmuyorsa (ki zayıf kilolu fark etmez aksi eşe saygısızlıktır bence) ve siz yine de tiksinç diyorsanız bence dediğim gibi kiloyu değil adamı sevmiyorsunuz..

Sağlığı için endişeleniyorsanız anlayabilirdim, sevmeyebilirsiniz de elbette, insan kendini salmamalı ama tiksinç demeniz bence gerçekten hoş değil, eş bu nihayetinde, belki de kiloyu değil adamı sevmiyorsunuzdur :110: Yani sağlık sorunları, stres, başka koşullar, hepsi kilo yapabilir. Siz de ne olduğunu anlamadan kilo alabilirsiniz, çabalayıp da sağlık sorunları yüzünden veremeyebilirsiniz... Benim en büyük korkularımdandır bu. Benim kilom normal, ama sağlığımı kaybedip kilo almaya başlasam, iki kilo daha aldım diye benim tiksinç olduğumu düşünen adamın yanında bir dakika kalmazdım açıkçası.

Güzelce tertemiz duşunu alıyor, kendine özen gösteriyor, evde atletle yaya yaya oturmuyorsa (ki zayıf kilolu fark etmez aksi eşe saygısızlıktır bence) ve siz yine de tiksinç diyorsanız bence dediğim gibi kiloyu değil adamı sevmiyorsunuz..
Evde atlet dn oturur hoşlanmam ama oturur

birlikte anlaşıp diete girin. sen ona koçluk yaparsın. yemeklerini düzenlersin. oda yer. iğrenç iğrenç diyeceğine bir yerden başlamanız ikiniz içinde iyi olacak gibi görüyor? değil mi?

"ani göz körlüğü" başlıklı konuyu okuyup, kadıncağıza dua edip, tam halimize şükür ederken karşıma iki kilo daha almış eşinden tiksinen bir kadın çıktı. Allah yardım etsin size.
Tiksinmek lafı hoş degıldı haklısınız hata ettim onda

Evde atlet dn oturur hoşlanmam ama oturur
Kilo konusuna takılmayıp da kendisine özen göstermesi için yönlendirmeye çalışın bence. Tiksiniyorsanız da ayrılın, ne diyeyim. İğrendiğiniz biriyle nasıl aynı yastığa baş koyuyorsunuz?

Benim annem de babamın kilosundan hoşlanmaz, ömrü boyunca uğraştı, ama sağlık sorunlarına rağmen bir kere böyle düşünmemiştir. Ama babam tertemiz özenli bir adamdır evinde de... sonra menapoz esnasında annem de kilo aldı, en çok babam destekçisi oldu. Annem babamın desteğiyle çoğunu verdi. Yani bugünün yarınları da var, lazım olabilir, hatırlatayım dedim..

birlikte anlaşıp diete girin. sen ona koçluk yaparsın. yemeklerini düzenlersin. oda yer. iğrenç iğrenç diyeceğine bir yerden başlamanız ikiniz içinde iyi olacak gibi görüyor? değil mi?

zaten diyet yemekleri artık öyle tatsız tuzsuz şeyler olmuyor ki, bir ara diyetisyene gitmiştim gayet lezzetli ve doyurucu menülerim vardı
işin en zor ve üşenilesi kısmı eve ayrı kendine ayrı yemek yapmak
ee bu eziyeti de konu sahibesi çekecekse eşinin işi kolay, kilo verdikçe motive olur hem.

Cok da degıl bence kalıplı duruyrdur hafıfde gobegı vardır oyle lambur lumbur sallanan bı gbegı yktur yanı benm esımde 1.80 kılo 99 ama cok tatlıııı zayıfken ogrencı gıbıydı sımdı maşallah kalıplı dag gıbı bı adam oldu hafıfde gbek var tabı erıtmeye calışyr ama ben ıstemyrum azcık kıskancımda :oops:

Back
X