- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi Hayalperest5
Velev ki 120 150 kilo olsun eşiniz.
Ama evlenirken öyle değildi, ondan tiksiyorsunuz değil mi?
Siz evlendiğiniz gibi misiniz?
O göz çevrenizde kaz ayaklarınız çıkmayacak, memeleriniz sarkmayacak, hamile kalıp göbeğiniz çatlamayacak, totonuz düzleşip yayvanlaşmayacak ya da büyümeyecek, hiç kilo almayacak mısınız?
Her şeyi geçtim, sağlığı var hastalığı var, biz insanlar için binbir türlü sıkıntı var bizi bekleyen.
Mazallah o zaman ne yapacaksınız, onu çok merak ettim.
Burada mesele eşinizin kilo alması ya da onu beğenmemeniz değil, empati yetisinden son derece yoksun karakterinizle eşinizden adeta çöp gibi bahsederek, kendinize yakıştıramayışınızı ballandıra ballandıra anlatmanız...
Yazık adama ya, umarım bilmiyordur arkasından karısının böyle konuştuğunu.
İnsan dünyaya küser, özgüveni yerle bir olur eşinin bu düşüncelerini bilirse.
Ama evlenirken öyle değildi, ondan tiksiyorsunuz değil mi?
Siz evlendiğiniz gibi misiniz?
O göz çevrenizde kaz ayaklarınız çıkmayacak, memeleriniz sarkmayacak, hamile kalıp göbeğiniz çatlamayacak, totonuz düzleşip yayvanlaşmayacak ya da büyümeyecek, hiç kilo almayacak mısınız?
Her şeyi geçtim, sağlığı var hastalığı var, biz insanlar için binbir türlü sıkıntı var bizi bekleyen.
Mazallah o zaman ne yapacaksınız, onu çok merak ettim.
Burada mesele eşinizin kilo alması ya da onu beğenmemeniz değil, empati yetisinden son derece yoksun karakterinizle eşinizden adeta çöp gibi bahsederek, kendinize yakıştıramayışınızı ballandıra ballandıra anlatmanız...
Yazık adama ya, umarım bilmiyordur arkasından karısının böyle konuştuğunu.
İnsan dünyaya küser, özgüveni yerle bir olur eşinin bu düşüncelerini bilirse.