cevaplarınız için sağolun kızlar eşim polis bu arada adam çala çala polisin kimliğini çalmış haberimiz olunca hemen gerekli yerlere başvurduk şuan bekleme içerisindeyiz kafamızı karıştıran eşim kimliğini kaybetmediği halde bu adam nasıl sahte kimlik yapıyor inşalalh çok kötü şeyler olmadan yakalanır adam
Adamın hattı aldığı bayi belli ise kimliğin sahte olduğu anlaşılır ve siz maddi bir zarara uğramazsınız gibi geliyor.adam eşimin bilgilerinden sahte kimlik yapıyor yani tc de dahil herşey aynı sadece fotolar farklı bu kimlik ile avea bayisine giderek telefon satın alıyor sahte kimlik ile ve görevlilerde anlamıyorlar sahte olduğunu adam aynı zaman da eşimin cep numarasına da el koydu yedek sim kartı çıkartmış daha sonra telefonu satan görevli eşimi arıyor yeni cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın felan bu şekilde öğreniyoruz..
Gecmisolsun, çözülür insallah buran evvel.
Arkadaslar her yere kimlik fotokopisi veriyoruz haklısınız. Ben bir yerde okumuştum. Verdigimiz her yerde kimlik fotokopisinin kenarına, ne icin verdiysek , su islem icin verilmiştir , yazmaliymisiz bu tür dolandırıcılığı önlemek icin.
Gecmisolsun, çözülür insallah buran evvel.
Arkadaslar her yere kimlik fotokopisi veriyoruz haklısınız. Ben bir yerde okumuştum. Verdigimiz her yerde kimlik fotokopisinin kenarına, ne icin verdiysek , su islem icin verilmiştir , yazmaliymisiz bu tür dolandırıcılığı önlemek icin.
Geçmiş olsun öncelikle net üzerinden alışveriş yaparken de dikkatli olunması lazım aslında dolandırıcıların kullandıgı programlar sayesinde kimlik bilgilerimize ulaşabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?