- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Bana dedi ki beni arasaydin ben getirirdmama bende panik oldum gec kalicam diye aki edemedim
Sizde durumu izah edersiniz akşam eve geldiğinde eşinize.. Şuan üzerine gitmeyin olayın, aramıyorsa aramayın büyümesin ortada birşey yok, ufak bir kıskançlık.sizde sakinleşin üzmeyin kendinizi..
Aşkımlı,cicimli konuş demiyorum.
Mesela şöyle diyebilirsin,
"Çok kırgınım sana durduk yerde günahımı alıp üstüne birde hiç hoş olmayan bir kelime çıktı ağzından..benim seni ne kadar sevdiğimi bilmiyor musun?çocuk değiliz,kızgınlığımızı kırgınlığımızı konuşarak halledelim,susarak değil."
Sakın telefona cevap vermeme gibi bir hata yapmayın.. Eşiniz bu tür konularda oldukça titizdir, böyle bir tepki verdiğine göre. Eşinizi tanıyın ve ona onun istediği gibi daha dikkatli davranın sizde huzursuz olmayın eşinizde huzursuz kalmasın. Unutmayın o sizin rakibiniz değil hayatı paylaştığınız insan..
Kizlar dediginiz gubi yaptim. Simdi aradi beni :) actim . Nerdesin yemek yedinmi dedi .yemedim dedim. Ara soyle biyerden Yemek ye bak beni sinir etme . Kimseyle bi yere gitme dedi. sinav cikisi gelip seni alacagim dedi. Bende seni seviyorum dedim . Aksam evde konusacagiz dedi
Canim sevdigi icin mi yoksa birileriyle yemek yemeye gitmeyeyim diye miEee işte tamam :))
Sen nasıl seviyorsan oda seviyor seni,yoksa senin aç olup olmadığın neden umurun da olsun ki?
Sorun yok canım üzülme artık.
Sakin ve güzel dille konuşursun akşam.
Canim sevdigi icin mi yoksa birileriyle yemek yemeye gitmeyeyim diye miorasi tartisilir ama aksam agir konusmaz ins ya . Daha iyiyim simdi .
Ben öyle düşünmezdim açıkcası,sevdiğinden diye düşünüyorum.
Konuşma kısmın da sakin olmaya çalış.
Sonuçta "suçlu" değilsin,baktın ağır konuşuyor,tavrını koyarsın.
Geçmiş olsun canım.
Yanimda oldugun icin cok tesekkur ederim. Gerçekten. Dilerim Seninde zor aninda yaninda biri olsun..
Ben esimi tanidigim icin kendisine olan guvenini sorgulamiyorum bile. Neyi neden yaptigini biliyorum yani. Gerizekali konusuna gelince ben kirildim ama cok sinirlendigimde kiskandigimda benimde kotu şeyler cikiyo agzimdan. Istemeden . Bana guvendiginden de suphem yok ayrica.bu tur davranislar hic nornal degil bence
kimse kimsenin mali degil
ortada guven yok
kendine guveni yok heralde
sahsen bana gerizekali diyen adami buna bin pisman ederim
bu zaten kiskanclik degil hastalik bence
Ben esimi tanidigim icin kendisine olan guvenini sorgulamiyorum bile. Neyi neden yaptigini biliyorum yani. Gerizekali konusuna gelince ben kirildim ama cok sinirlendigimde kiskandigimda benimde kotu şeyler cikiyo agzimdan. Istemeden . Bana guvendiginden de suphem yok ayrica.
E az öncede birileriyle yemek yemeye gitmemem için beni aradı diyordunuz. Şimdi de güvendiğinden şüphem yok diyorsunuz. Bence siz kendinizle çelişiyorsunuz. Sorun neyse çözülmesine sevindim ama istemediğiniz eleştirilere açık değilsiniz bence.
Yok yanlis anlasildim sanirim. . ACIK yazmadigimdan.. Ben onu derken yine kiskanmasini kasdetmistim. Yine kiskandi diye. Guvenmedigini degil.. bide su var arkadasin fikri oyle olabilir buna saygi duyarim tabiiki . Ama ben katilmak zorunda da degilim bu da benim dusuncemdir.esimin bana guvendigine inanmak ta benim hakkim deilmi..
O sinav kosturmasinin, stresinin arasinda size hakaret edip kiskanclik yapacak kadar kusura bakmayin sig bir esiniz var...
Normal zaman da olsa aynisini soylerdim o ayri...
Ufak tefek kaybetme korkusundan dogan kiskancliklar makul gelebiliyor, fakat bu tarz hakarete varan, insani mutsuz eden kiskancliklar buyuk sorun...
Sakin geri adim atmayin, hatasini anlayana kadar da citinizi cikarmayin...
Ben esimin sig oldugunu dusunmedim . Beni sevdigini cok iyi bildigim icin.. Zaten eve gidince benden ozur diledi baristik. Konuma yardimci olmaya calisan arkadaslara tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?