esimin kiskancligi cok üzgünüm :((((

barıştığınıza sevindim. ama olay bence kıskanmaya neden olabilcek birşey değil.yani merak edip sormuş olması gayet normal ama açıklama yapmanız ile kapanması gerekn bir konuydu bence yolda yada zor durumda kaldığım bir anda tanıdığım ve BENİM GÜVENEBİLDİĞİM birinin arabasına binmemde niçin bir kusur olsun ki sonuçta teşekküreder ARKA KOLTUĞA OTURURUM.ama arabadada eşimi arar böyleyken böyle oldu saolsun ...... abi ye denk geldim de beraber geliyoruz derdim. bunu bir hesap verme olarak değil bilgilendirmek amacı ile söylerdim.
dediğim gibi barıştığınıza sevindim. ama uygun bir fırsatta eşinizle güven konusunda konuşun.

ben her şeyi geçtim de senin unutkanlığına takıldım. sen sınava gidiyorsun.yani akşamdan bunları hazırlayıp sabah çıkarken neden bakmıyorsun? valla ben çifter çifter kontrol ederim böyle durumlarda. eşin için olan konuda da benim eşim olsa o da kızardı. ben de zaten evli tanımadığım bir erkeğin arabasına binmez taksiyle giderdim. ne münasebet.

o abiyi tanıyor mu???
tanıyorsa tamam ben tanımadığı durumlar için konuştum.

o abiyi tanıyor mu???
tanıyorsa tamam ben tanımadığı durumlar için konuştum.

ben öyle anladım polis olduğunu biliyor ve o da kendi evine gidip eşini alıp sınava götürecekmiş.sanırım komşuları ve eşide gördüğüne göre oda oralardaymış

alla alla iyi tesadüf olmuş bari..

yani dönüştede adamın eşide birlikte gelmiş. bunlar kesin komşu. tanımadığı birinin arabasına zaten hangi bayan binebilr ki diye düşünüyorum. eşi gereksiz bir kıskançlık yapmış ve konu sahibi de bu konuda sanırım gereksiz bir mahçubiyete girmiş

ya esini falan birak da insan sinava giderken sinav giris belgesini nasil evde unutur yahu :26:

ya esini falan birak da insan sinava giderken sinav giris belgesini nasil evde unutur yahu :26:

Cok unutkanim maalesef bikere deil surekli biseyleri biyerlerde unutuyorim bende aksamdan hazirlamistim ama sabah baktm kar yagiyo gec kalicam korkusuyla panik oldum giyinip firladim bide evet taniyorum komsumuz ama esim arabayi tanimamis uzaktan görünce. . Yardimci olan iyi niyetli arkadaslara tesekkurler . Konumun kapanmasini istiyorum

Bazen bir şey yaparız ve akşama eve gidince annem çok kızmasa bari, babam bir şey demese diye düşünürüz. İnsanın eşi hakkında bunu düşünmesi çok üzücü. Sonuçta hayatımızdaki rolü hayat arkadaşı olan birinden bahseiyoruz. Anne-baba ya da sahibimiz değil bu adam. Akşam eve gidince vericeği tepkiden korkmak üzücü.

Şu birinin arabasına binince namusumuzun gitmediği gerçeğini ne zaman kabul edeceğiz anlamadım. Eğer siz yanlış bir şey yaptığınızı düşünmüyorsanız ezik durmayın, akşama ne diyecek diye endişelenmeyin.

Çok kıskanç ama sınava tek yolluyor?
Bence ortada kıskançlıktan farklı bi durum var..

Bir de; sınava gidip+gelmek < gelmek.
Yani sizin gidip gelmeniz, eşinizin gelmesinden daha uzun bir eylem..
Altında başka bişey vardır o kavganın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…