aynen öyle çok kullanırım ben bu lafı:)
benim son erkek arkadasım böyleydi, hem müh. hem pilotluk eğitimi alan gayet kültürlü modern yapısına rağmen aileden gelen muhafazakar yapısına bağlayıp hoşgörmeye calıstığım bi kıskanclığı vardı. ama nihayetinde ayrılmamıza sebep oldu. öyle böyle değildi son zamanlarda, bana seni keske bi yere kapatsam kimse görmese dediğini bilirim.
ve inanır mısın kesinlikle bulaşıcı, kendimi billdim bileli zerre kıskanc olmayan biriydim. asla nerdesin kimlesin diye sormam, cünkü hayatıma giren insanları ben sormadan haber verecek karakterde insanlardan seçerdim. ama bu adama da körkütük aşık olunca ben ben olmaktan çıkmaya basladım. öyle tatlı dille anlatıyordu ki bir de, baska bir göz sana benim gibi bakmasın sevgilim sen erkekleri bilmiyorsun, elbette kısıtlamak istemem yanımdayken istediğini giy ama yalnızken yapma aklım kalıyor. vs vs. derken ben de o moda girdim. bensiz olduğunda aklım onda kalmaya basladı güvensizlik de değil. asık olduğum için onun bakıs acısını benimsemeye başlamıştım herhalde. bana yapma dediklerini yaptırmamaya başladım. sonra birbirimizi öldürmeden yolları ayırdık.
konu sahibininki tabi çok ileri boyutta. onu o güzelliğiyle görmüş aşık olmuş, şimdi de başka birine benzetip özgüvenini elinden almaya calısıyor. inşallah taviz vermez