EŞİMİN KISKANÇLIĞI

Pimpiriklianne

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
58
15
18
48
Benim eşim yurtdışında .yaklaşık 3 ay oldu gideli .bende senelik izindeyim şu anda.başka illerde oturan ablam ve arkadaşlarım beni misafirliğe çağırdı. Eşim kesinlikle gidemezsin .ben yokum hem çocuklar sıkılır .gidersen huzursuzluk çıkarırım.illa gideceksen annemlere gidin diyor.annesi bizi arayıp sormaz gelin gidin demez bu arada.ben memleketimde çalışıyorum akrabaları her zaman görüyorum zaten.1 ayda evde durmak bana sıkıcı geliyor.kararsızım eşimi dinlemeyip basıp gitsem mi?3 gün orda 5 gün burda gezip gelsemmi.yoksa kukuma kuşu gibi evdemi geçirsem iznimi
Bilemedim kararsızım.artık gına geldi bu kıskançlıklardan.

Eşiniz yanınızda olmayınca ne oluyormuş ki?
Dinlemeyin çocuklarınızla bir güzel tatil yapın diyeceğim ama sıkıntı çıkar gibi görünüyor. Keşke baştan bu kadar taviz vermeseydiniz.
Senede 1 ay gezip eğlenmek benim hakkım değil Sanki. Gitsem kriz çıkar.gitmesem ben kriz geçirsem.

Nerdesin, kim var yanında vs vs.bıktırır beni.annemleri arar beni dinlemedi diye.
Anneni arasa nolucak onun yaptigi mantikli bisey degilki eminim annen senn yaninda olur sonucta koca bi yil calisiyosun en dogal hakkin tatil..asil seni dusunmesi lazim esin sinir oluyorum hep benim dedigim olsun diyen erkeklere

Çalışırken kıskanmıyor da ailenin yanında geçireceğin tatil için kıskançlığı tutuyor öyle mi...
Aileni sevmiyor ya da anlaşamıyor ve işi inada bindirmiş gibi geldi bana, illa benim dediğim olacak kafasında... Bu çok bencilce değil mi, nasıl izin veriyorsunuz böyle davranmasına?

Ayy yuz verme bu kadar . Ne olcak sanki gitsen. Zaten oda evde degilmis. Ikna et bence .bi sekilde
.benimkide gecen gun boyle yapti ablamjn yanina gidcektim bende zaten hep evdeyim cocuklarla asiri bunaldim .1 aydirda esim aksam 10 dan once gelmiyor eve isten dolayi. Gidcem dedim olmaz dedi once israt ettim.cocuklarsiz kalmadim daha once dayanamam falan dedi . Ben merkezde oturuyorum ablam ilcede 1 saatlim yom yani . Bayagj trip attim israrci oldum . Simdi 2 gundur ablamdayim.ikna ettim yani kirilmamista . Ne var yani benimde biraz ihtiyacim var degisiklige.dusuncesiz bu erkekler

sıla-ı rahim şarttır böyle bişey demeye hakkı yok :stop:kendi görüşmezse görüşmesinde size böyle kural koyması çok kötü,​
sonuçta yalnız olacağınıza çocuklarınızla iyi vakit geçirecekseniz ısrarcı olun ilerde bu konular daha da sık karşınıza çıkmaya başlar,şimdiden tedbir alın derim..

o zaman anneniz, eşinizi arayıp sen benim kızımın kardeşiyle görüşmesine neden mani oluyorsun, bu kız senin kölen mi, bir aylık tatili var neden evde duracakmış, sen gezerken iyi miydi falan diyebilir, ya da daha uygun bir şeyler söyleyebilir. ama eşinizin bu hareketleri çok yanlış yani.

O zaman esiniz bi tatil koyune rezervasyon yaptirsin beraber gidin..O dedi de siz mi yok dediniz?
Yok olmuyorsa da size mani olmasin.

yurtdışına gidince ben yokum demiyor ama. annemlere gidin deyince de ben yokum demiyor.. işine geldigi gibi bence.

Benim eşim yurtdışında .yaklaşık 3 ay oldu gideli .bende senelik izindeyim şu anda.başka illerde oturan ablam ve arkadaşlarım beni misafirliğe çağırdı. Eşim kesinlikle gidemezsin .ben yokum hem çocuklar sıkılır .gidersen huzursuzluk çıkarırım.illa gideceksen annemlere gidin diyor.annesi bizi arayıp sormaz gelin gidin demez bu arada.ben memleketimde çalışıyorum akrabaları her zaman görüyorum zaten.1 ayda evde durmak bana sıkıcı geliyor.kararsızım eşimi dinlemeyip basıp gitsem mi?3 gün orda 5 gün burda gezip gelsemmi.yoksa kukuma kuşu gibi evdemi geçirsem iznimi
Bilemedim kararsızım.artık gına geldi bu kıskançlıklardan.
Madem izindesiniz,boşverin gidin kafa dinleyin...Eşinizle tatile gitme istemenizle bir konuşun,iki konuşun yok hala kabul etmiyorsa gidin.Sonuçta kötü bir şey yapmayıp zaman geçireceksiniz ablanızla,arkadaşlarınızla.
Eğlenmek,kafa dinlemek sizin de hakkınız.

Back
X