Eşimin kıymetli arabası

Adam cocugu ıstemıyor ve siz cocuk ıcın bosanmıyorsunuz ben gucsuzum demelisin, sunduğun bahane komik

Yalnız siz çocuk için katlanmıyorsunuz. Çocuğunuzu istemiyormuş zaten. Bırakın gidin emin olun çocuk o sevgisizlik içinde daha çok ezilip bozulacak. Sizinle mutlu olabilir.
Ayrıca çocuk istemiyormuş neden korunmamış o zaman? Şeyini tutup korunsaymış. Allah Allah.

Az önce arkadaşı emanet istedi çocuğunu hastaneye götürecekmiş uzak yer diye verdi aynı hastaneye hamileyken defalarca gittim geldim ocak ayında Şubat ayında karda kışta tepe gibi hamileyken titreye titreye bana vermediği arabasıni başka bir agezmeye giderken vermişti 3 4 saatlik yola ... Hiçbir şey demiyorum az önce ağızdolusu beddua ettim arkasından millete karşı bağıra bağıra Allah'a havale et derler çocuğundan çıkar derler ama artık dayanamıyorum beni önemsemeyen hangi yönü varsa bir başkasini o yönden nasıl önemsediğini görünce çılgına döndüm hiçbir şey diyemedi suçunu bildiği için .. çünkü çocuğu istemedi hamile kaldığım günden beri. . köpekler gbi tek başıma. Gttim geldim doktorlara .. sürune surune otobüslerle .. bu yaptığı hak mı
.. yine de acıdım.izin verdim .. o kadar bağırmaya tamam vermem dedi ama vereceği insana acıdım izin verdim . Hakkımı helal etmiyorum Rabbim beni gör .. yaşadıklarım çok ağır günden güne çocuğum olmazsa umrum olmaz çeker giderim sırf onun için katlanıyorum çocuğum istenmeyen çocuk babasının gzounun içine bakiyo aksamlari baba baba peisnde şuan çok kötüyüm agliyorum
Eşiniz hala bebeğinize mesafeli mi?:(
Sevmeye falan çalışmıyor mu?

yazdınız mı görmedim neden istemeyen adamla çocuk yaptınız
ben de istemiyorum mesela çocuk biri beni buna zorlasa orda biter ne onu ne çocuğunu severim

Back
X