Eşimin kız arkadaşı

venus89

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
3
2
6
36
Herkese merhaba, eşimle yaklaşık 10 yıllık bie birliktelikten sonra evlendik.eşimin üniversitede tanıştığı bir kız arkadaşı var daha doğrusu arkadaş grubunun içinde ben hiç görmedim biz birlikteykende vardı.arada buluşup konuşuyorlar ama ben bundan çok rahatsızım kız saçını boyatıp fotografını eşime yolluyor.
Numarasını önceden almıştım bakınca whatsapp iletisini eşimle aynı yapmış.
Eşime sorunca birşey yok neden yaptı bilmiyorum diyor.birlikte buluşalım oyle birşey yok diyor ona inanıyorum ama bu kızda birşeyler var diye şüpheleniyorum.sizce nasıl davranmalıyım bu kızın saçmalıkları yuzunden kavga ediyoruz.

Herkese merhaba, eşimle yaklaşık 10 yıllık bie birliktelikten sonra evlendik.eşimin üniversitede tanıştığı bir kız arkadaşı var daha doğrusu arkadaş grubunun içinde ben hiç görmedim biz birlikteykende vardı.arada buluşup konuşuyorlar ama ben bundan çok rahatsızım kız saçını boyatıp fotografını eşime yolluyor.
Numarasını önceden almıştım bakınca whatsapp iletisini eşimle aynı yapmış.
Eşime sorunca birşey yok neden yaptı bilmiyorum diyor.birlikte buluşalım oyle birşey yok diyor ona inanıyorum ama bu kızda birşeyler var diye şüpheleniyorum.sizce nasıl davranmalıyım bu kızın saçmalıkları yuzunden kavga ediyoruz.
Sessizce takip edin. Esinize hic bir sey belli etmeyin. Belli ederseniz daha dikkatli davranir. Bir program varmis esinizin telefonuna yukleyince. Telefonunu takip edebiliyormussunuz.

Önünden yesin... Ne işi var evli adama saçlarını yolluyor Allah Allah ! Yol saçını başını :KK53: şaka şaka öyle bişey yapma da bana hiç tekin gelmedi.. bu kadar samimiyetten hiç hoşlanmam. Peki sen neden tanışmadn bu kızla ?

10 yıldır aklınız nerdeydi be kardeşim..

hadi daha da geç olmadan , birlikte buluşun ya da iletişimini kessin eşiniz..
ohoooo ben mi sabırsız psikopat bi tipim , siz gibi insanlar fazla mı sabırlı rahat bilemedim.

Belki de kötü niyetli değildir. Sevgilisi var diyorsunuz bazı insanlar böyle samimi olabilir rahatsız olacağınızı düşünmemiştir siz tanışın içiniz rahat etsin

Nasıl böyle birşeyi kabul edersiniz ki en başından. Evlilik farklı bir dueum arkadaşı ise arkadaşı evlendikten sonra karşı cins ile arkadaşlıkları askıya alınmalı bana göre ters.
Yani en başından boyle bir görüşmeye izin vermemeliydiniz. Kolay gelsim

Hayır yokmuş zaten olamaz biz dedipim gibi onunla tanışmadan öncede sevgiliydik.sürekli konuşmuyorlar kız arada böyle seyler yapıyor.

Kusura bakmada eşinin ne yaptığı belli büyük konışmak istemiyorum ama sende neden bu kadar sakin karşılıyorsun

Ya neden hemen kızı suçlamaya başladınız ? Eşimde öyle bişey yok ama kızın ilgisi belli demek nedemek? İlgi karşılıklıdır eğer varsa. Ve sadece arkadaşça yaklaşıyor olabilir . Bi kaç hareketten kafanızda dağlar yaratmayın derim

Kız abartmış biraz saç yollamak falan. Mesafeyi ayarlayamamış demek. Hemen gözü var demek de yanlış yani abartmayı sever kk sevgili üyeleri

Hiç hoşlanmam sınırını bilmeyen insandan. Sevgilisi varsa sevgilisine yollasın saçını başını evli barklı adam ne alaka alla allaaaa. Yok kardeşim tekin değil. Ben olsam eşimi yanıma alır buluşmaya giderdim. Gösterirdim kendimi o kızı da o masada kaşımla gözümle yer, eşimin olmadığı bi anda da ( mesela WC ye gitti) onun ağzını yüzünü paylardım. Tövbe tövbe. Bak sinir oldum şimdi.

Back
X