Eşimin kız arkadaşı

Ya şu insanlar niye samimiyet sınırını ayarlamaz sinir oluyorum. Ondan sonra istemeden oldu, a anlamadım gönlüm kayıvermiş. Baştan samimiyet sınırlarını ayarlasalar da hiçkimsenin canı yanmasa keşke ( başka bir konuda bilenip burda patladım)

Whatsup iletisini aynı yapmak nasıl oluyor, tahmin ettiğim gibiyse yuh yani ne alaka

Durumda ne yazıyor aynısını yazıyor kız ? Çok saçma değil mi ya ?

Yaa varya aynı şeyi söylüyordum şimdi :kızgın::oha:
Söylene söylene mesajları okuyorum.
O bıyatmış saçını eline veririm:KK14:

Al bendende o kadar valla gider o kızı perişan ederdim esimde isterse o kızı savunsun koyardim kapının önüne kız ve erkek arkadaş olamaz yok öyle bi dünya kardes ayağı g*t ayağı

Al bendende o kadar valla gider o kızı perişan ederdim esimde isterse o kızı savunsun koyardim kapının önüne kız ve erkek arkadaş olamaz yok öyle bi dünya kardes ayağı g*t ayağı
Aynen öyle ağzına sağlık!! +1000
Okudum söyleniyorum. Kocam noluyo dedi. Dedim böyle böyle yapıyormuş kocası
Aaa olurmu öyle şey diyo :kızgın:
Olmaz yani olamaz! İzin vermem ortalığı ayağa kaldırırım. :işsiz:

Aynen öyle ağzına sağlık!! +1000
Okudum söyleniyorum. Kocam noluyo dedi. Dedim böyle böyle yapıyormuş kocası
Aaa olurmu öyle şey diyo :kızgın:
Olmaz yani olamaz! İzin vermem ortalığı ayağa kaldırırım. :işsiz:

Normal olanda bu zaten konu sahibi baya anlayışlı bu konuyu açtığına göre ben direk kaç yıl yatarım diye konu açardim herhalde :D

Sen ne kadar sakinsin ya böyle bir şey olabilir mi senin erkek arkadaşım varsa "ama evli olmasın" sende saçını boyayıp bir foto at bakalım elin ne diyecek:skandal:

Allah aşkıniza 10 yıldır esinizin samimi olduğu arkadaşlarını nasıl bilmezsin iz? ?
Sakın eşinize renk vermeyin ortada bişey yoksa bile o kıza karşı zaafı baslar

arkadaşı olan bir kız seninle tanışmak ister, düğününe fln gelirdi çok garip doğrusu hayalet gibi bişey, gerçek mi bu kız?

Yahu evli adamin samimi kiz arkadasi mi olurmus en sacma buldugum nefret ettgim seylerden biridir yanii. Esin yüz veriyor kız napsın sacini da ceker atar yarin oburgun baska seysiyide :KK12: coktan resti cekmistm ben olsam :KK11:

Valla "bi arkadaşı" benim kocama saçını başını çekip nasıl olmuş diye kocama yolluycak... Çok kıskanç biri değilim sanıyorum ama onun için hiç hoş olmaz. Hiç de normal bir davranış değil. Her şeyden önce kendini bilen bir arkadaş artık evli olan arkadaşına ve eşine saygısından kendini biraz geri ceker. Bu kadın biraz sınırları bilmeyen biri gibi.

Benim de sacimi boyatsam resmini gonderecek kadar yakin erkek arkadaslarim var ama 10 yillik evlilik boyunca hic tanismamaniz, esinle ayni iletiyi kullanmasi falan bir araya gelince tuhaf gorunuyr bilemedim.

Belki eşiniz kadınla aynı iletiyi yazmıştır, olamaz mi ?

Bunkadar yakınlarda neden tanismiyorsunuz ?

Erkeklere zerrrrreee güvenmiyorum içinizi rahatlayamayacağım için üzgünüm. Bence içinizi kemiren şüpheyi konuşun ya da net mesafe koymasını isteyin. Siz de kendinize bu denli samimi bir arkadaş edinin. Tepkisini ölçün.

Yok ki şöyle saçını boyatıp eşime resmini atacak bir şuursuz:işsiz:Şöyle saçının ucundan tutup yoyo gibi bir duvardan bir duvara, vurup vurup geri çekeyim:KK11:Garip bir şeyler olduğu ortada ayakta uyumayın derim.Kız sizi yok sayıyor, size meydan okuyor resmen. Bence iyi bir dersi haketmiş hem eşiniz olacak zat ,hemde o kendini bilmez kız:duduk:

Herkese merhaba, eşimle yaklaşık 10 yıllık bie birliktelikten sonra evlendik.eşimin üniversitede tanıştığı bir kız arkadaşı var daha doğrusu arkadaş grubunun içinde ben hiç görmedim biz birlikteykende vardı.arada buluşup konuşuyorlar ama ben bundan çok rahatsızım kız saçını boyatıp fotografını eşime yolluyor.
Numarasını önceden almıştım bakınca whatsapp iletisini eşimle aynı yapmış.
Eşime sorunca birşey yok neden yaptı bilmiyorum diyor.birlikte buluşalım oyle birşey yok diyor ona inanıyorum ama bu kızda birşeyler var diye şüpheleniyorum.sizce nasıl davranmalıyım bu kızın saçmalıkları yuzunden kavga ediyoruz.
birlikte bulusalim oyle bisey yok kismina inanma kadin seninle evli oldugunu biliyodur soncta ve sizi yan yana getirdiginde hic bir sey yokmus gibide davranabilir.
esinizde bir sey varmi bilmem ama kadinda oldugu kesin ben sacimi boyatinca abime bile resim yollama geregi duymam elin ogluna ne diye yollayim yani neyimi begenecek neyime yorum yapacak allah allah sinir tipler ya esinizi uyarin ekran goruntulerini alin kadinin yolladiklarinin haddini bilmezse yuvami yikmaya calisiyo diye sikayet edip tazminat alirim falan diyin

Ileti ne acaba;) mesela benim ileti yi ben arkadaş listemde 2 kişide gördüm ikisi de eski velim belki benden gördüler belki duydular bir yerden 'hayat en güzel hediye '
Bunun gibi bişeyde çokta şey etmemek lazım
Ama ben değiştim aynısı olsun istemedim yaklaşık 2 3 yıldır aynıydı..
Saca gelince daha önce konuşmuşlarsa bu mevzuyu atmış olabilir benim asıl dikkatimi çeken şey eşiniz bu kadar samimiyken sizin bu arkadaşı tanımıyor oluşunuz

Bence ilk iş iletiyi değiştirin sizinle ilgili ya da mutlu evlilikle ilgili biseyler yazın ardından da o arkadaş ile tanışın lâf arasında dişinizi gösterin uzak dursun eşinizden V venus89

Back
X