Eşimin kız arkadaşı

Niyeti iyi midir kötü müdür bilinmez ama fotoğrafını atıp saçını eşinize sorması her türlü yapılmayacak bir davranış. Evli barklı adam sonuçta. Eşinizin de yapacağı bir şey yok, geçiştirecek ve ilgisiz davranacak. Ben olsam ikisinin başbaşa görüşmesine izin vermem, ya birlikte buluşun ya da eşiniz hiç buluşmasın. WhatsApp iletisi tesadüfi de olabilir bilinçli de ama siz önleminizi alın.

"Eşimin kız arkadaşi" diye bi cümleyi dahi kurmak istemiyorum o kadar söyliyim :KK20:
Aynen bence de. O ne demek öyle eşimin kız arkadaşı. Saçmalık. Eşin uyarılması gerekiyor. Ne demek birinin saçını başını göndermesi. Dalga mı geçiyosunuz siz. Öyle şeylere izin verilemez.

Eşimle nişanlanmadan önce 10 yıllık bi arkadaşlığım vardı o kadar çok şey paylaşttık ki telde sürekli görüşürdük farklı şehirlere yerleştik ünide beni ziyarete geldi onunda venmde sevgililerimiz oldu eşimle tanıştım sözlenmeye karar verdik ona nasıl daha uzak olalım die söylicem die düşünürken o bi gün dedi artık uygun olmaz sen hep benm kardeşimsin ama eşinle samimi olma ortamım yok farklı şehirde bu şekilde konuşmamız uygun olmaz die helalleştik doğum yaptığımı duyunca aradı hayırlı olsun analı babalı büyütün die arkadaş dediğin düşünür yani ama eşinde de çok suç var izin vermesin gerekirse terslesin dengesizi biri eşime öle bişe yapacak önce eşimi keserim müsade etiği için

Ben eşimin arkadaşlarına karışmam, kıskanç değilimdir yani karşı cinsten de arkadaşları olabilir. Ama burada ki durum bana normal gelmedi. 10 yıl boyunca, saç boyatıp foto atacak samimiyetteki bir arkadaşıyla nasıl oldu da tanışmadınız hala çok merak ettim?

Allahım ya ne değişik kadınlar var uyuz oluyorum! Napsın yani eşin onun saçını sende çek saçını gönder ona nasıl olmuş diye derse ki neden attın ki anlamadım falan sende eşime neden yolluyosun de fazla samimiyet olmaz.

Ben saçımı boyatsam sevgilime atarım normal arkadaşım benim saçımı napsın
Kız fotoyu atıyorsa adamdan güzel olmuş yakışmış tepkisi bekliyor demektir
Tavrını koy

whatsapp a eşinle ikinizin profil fotosunu koy görsün senin varlığını duruma da eşimi çok seviyorum gibi bşy yaz.... eşinin whapsanı da yani

Hep kendimden örnek veriyorum ama.. Bir arkadaşım vardı üniversitede, erkek. Kardeş gibiydik. Aynı evde yaşadık aylarca. Paramız yoktu simiti bölüşüp yerdik. Okula gidecek paramız olmazdı bulur buluşturur giderdik. Bazen para olmazdı evde otururduk. Ama hiç neşemiz eksik olmazdı. Kız arkadaşları olurdu başta sorun etseler de sonradan anlarlardı başka anadan doğma kardeşler olduğumuzu. Benim de sevgilim vardı o kadar güvenirdi ki ses etmezdi dostluğumuza, edemezdi de. Zaten öyle cıvık cıvık insanlar değildik bir kardeş nasılsa öyleydik. Gözümün yaşına dayanamaz her şeyime koşardı ben de onun. Yıllar geçti ben okulu bıraktım başka şehre gittim okumaya onun da bir kız arkadaşı oldu kıskanç mı kıskanç yok böyle bir şey. Gizli gizli arardı beni napıyorsun diye. Kızdan uzak yerde arardı. Onun yanında arasam meşgule atardı. Sonra anladım her aradığımda kavga dövüş yaşıyorlar. Feragat ettim kendimden dostluk böyle bir şeydi. 2 sene ara ara aradık birbirimizi. Birbirimize en çok ihtiyacımız olduğu zamanlar sırf o kız yüzünden konuşamadık. Sonra kalktım onların olduğu şehre bunu görmeye gittim. Tabi bunlar kızla yine kavga dövüş, yiyor muyum napıyorum çocuğu.. neyse. Bu resti çekmiş tabi. ' O benim en kötü gün dostum, kardeşim. Ya gelir tanışırsın vakit geçirirsin ya da sen bilirsin boşuna kavga etme benimle o kız buraya da gelecek benim evimde de kalacak.' demiş. Neyse bu kız geldi surat 5 karış ben konuşmaya çalışıyorum yok. Surat sirke.. Sevgilimden bahsediyorum içi rahatlasın diye.. Yok kız yemin billah tek kelime etmiyor. Neyse dedim önemli olan kardeşimin mutluluğu. Zaten alışmış dişi sineği bile kıskanmasına. Öyle bir aşık ki, kızın beğendiği çantayı almak için 3 gün bulaşıkcılık yapıp, 3 saatlik başka bi şehire gidip tek kalan çantayı alıp dönmüş bir adam. Neyse evlendiler bunlar. Ben de isterdim arkadaşımla eskisi gibi herşeyi paylaşmak, o kızla da yakın olmak ama olmuyor işte. Şimdi düğünüme davet ettim bakalım gelecekler mi. 'Arkadaşım ölüm olmazsa sonunda ordayım.' dedi. Görüşmesek de hala en yakın arkadaşım, dostum, kardeşim o. Kız bunu da kıskanmaz herhalde!

Ilgisi var ya o kizin veya da sizin esinizin. Hadi diyelim col samimiler yani kardes gibi goruyorlar birbirlerini. Neden sizinle tanistirmadi? Watsappta ayni durumu neden paylasiyor? Siz de esinizle olan fotoyu koyun esinizin watsabina. Gerci esiniz kaldirabilir ilgisi varsa. En iyisi sıkı takipte kalmak

Herkese merhaba, eşimle yaklaşık 10 yıllık bie birliktelikten sonra evlendik.eşimin üniversitede tanıştığı bir kız arkadaşı var daha doğrusu arkadaş grubunun içinde ben hiç görmedim biz birlikteykende vardı.arada buluşup konuşuyorlar ama ben bundan çok rahatsızım kız saçını boyatıp fotografını eşime yolluyor.
Numarasını önceden almıştım bakınca whatsapp iletisini eşimle aynı yapmış.
Eşime sorunca birşey yok neden yaptı bilmiyorum diyor.birlikte buluşalım oyle birşey yok diyor ona inanıyorum ama bu kızda birşeyler var diye şüpheleniyorum.sizce nasıl davranmalıyım bu kızın saçmalıkları yuzunden kavga ediyoruz.
Eşinle tekrar konuştun mu, bir gelişme varmı
Bu whatsup iletisi meselesi çok kafa karıştırıcı

Vallahi canım ben olsam eşimle görüştürmezdim hadi görüşüyolar yanunda ben olurım bırak ya cidden ben buluşmasına ben bile olsam izin vermem , eşine ne hadle saçına kadar mesaj atıyor ben olacam gider kızın saçını başını yolarımmm....Eşinle konuş bu arkadaşlık tamamen bitsin bir kız evli bir adamla arkadaşlık ediyorsa nasıl bir sınır olacağını bilmeli..

Ne münasebet kocama saçını boyatıp resmini atacak kız arkadaşı. O yapılmış saçları yolarım vallahi. Bencede eşine karşı ilgisi var . Takipte kalın ama inşallah yanılıyorzdur....

Herkese merhaba, eşimle yaklaşık 10 yıllık bie birliktelikten sonra evlendik.eşimin üniversitede tanıştığı bir kız arkadaşı var daha doğrusu arkadaş grubunun içinde ben hiç görmedim biz birlikteykende vardı.arada buluşup konuşuyorlar ama ben bundan çok rahatsızım kız saçını boyatıp fotografını eşime yolluyor.
Numarasını önceden almıştım bakınca whatsapp iletisini eşimle aynı yapmış.
Eşime sorunca birşey yok neden yaptı bilmiyorum diyor.birlikte buluşalım oyle birşey yok diyor ona inanıyorum ama bu kızda birşeyler var diye şüpheleniyorum.sizce nasıl davranmalıyım bu kızın saçmalıkları yuzunden kavga ediyoruz.
seninde boyayıp baska bir erkege sormana izin eriyormu esin öyle ise sorun var diğer türkü bil ediğin birseyler var

İletide ne yazıyor
Düğününüze gelmedi mi bu kız
Neden arada birlikte görüşmüyorsunuz

Eşimde buluşalım birşey yok diyor.hatta kızın da sevgilisi var sanırım.
Eee bu bi engel mi kocanında karısı var, kadın pek sallamıyor gibi.

Hayırdır yani onun saçlarından kocana ne..?.. Bu insanlar evli erkeklere kendilerini sergilemekten ne anlıyor ya.

Eşimde buluşalım birşey yok diyor.hatta kızın da sevgilisi var sanırım.
kızın sevgilisi olduğu bence yalan madem sevgilisi var saçının başının resmini sevgilisine göndersin onun fikrini sorsun insan kendisini kimin beğenmesini önemsiyorsa ona danışır

Back
X