Hep kendimden örnek veriyorum ama.. Bir arkadaşım vardı üniversitede, erkek. Kardeş gibiydik. Aynı evde yaşadık aylarca. Paramız yoktu simiti bölüşüp yerdik. Okula gidecek paramız olmazdı bulur buluşturur giderdik. Bazen para olmazdı evde otururduk. Ama hiç neşemiz eksik olmazdı. Kız arkadaşları olurdu başta sorun etseler de sonradan anlarlardı başka anadan doğma kardeşler olduğumuzu. Benim de sevgilim vardı o kadar güvenirdi ki ses etmezdi dostluğumuza, edemezdi de. Zaten öyle cıvık cıvık insanlar değildik bir kardeş nasılsa öyleydik. Gözümün yaşına dayanamaz her şeyime koşardı ben de onun. Yıllar geçti ben okulu bıraktım başka şehre gittim okumaya onun da bir kız arkadaşı oldu kıskanç mı kıskanç yok böyle bir şey. Gizli gizli arardı beni napıyorsun diye. Kızdan uzak yerde arardı. Onun yanında arasam meşgule atardı. Sonra anladım her aradığımda kavga dövüş yaşıyorlar. Feragat ettim kendimden dostluk böyle bir şeydi. 2 sene ara ara aradık birbirimizi. Birbirimize en çok ihtiyacımız olduğu zamanlar sırf o kız yüzünden konuşamadık. Sonra kalktım onların olduğu şehre bunu görmeye gittim. Tabi bunlar kızla yine kavga dövüş, yiyor muyum napıyorum çocuğu.. neyse. Bu resti çekmiş tabi. ' O benim en kötü gün dostum, kardeşim. Ya gelir tanışırsın vakit geçirirsin ya da sen bilirsin boşuna kavga etme benimle o kız buraya da gelecek benim evimde de kalacak.' demiş. Neyse bu kız geldi surat 5 karış ben konuşmaya çalışıyorum yok. Surat sirke.. Sevgilimden bahsediyorum içi rahatlasın diye.. Yok kız yemin billah tek kelime etmiyor. Neyse dedim önemli olan kardeşimin mutluluğu. Zaten alışmış dişi sineği bile kıskanmasına. Öyle bir aşık ki, kızın beğendiği çantayı almak için 3 gün bulaşıkcılık yapıp, 3 saatlik başka bi şehire gidip tek kalan çantayı alıp dönmüş bir adam. Neyse evlendiler bunlar. Ben de isterdim arkadaşımla eskisi gibi herşeyi paylaşmak, o kızla da yakın olmak ama olmuyor işte. Şimdi düğünüme davet ettim bakalım gelecekler mi. 'Arkadaşım ölüm olmazsa sonunda ordayım.' dedi. Görüşmesek de hala en yakın arkadaşım, dostum, kardeşim o. Kız bunu da kıskanmaz herhalde!