Eşimin kız kardeşi = GÖRÜMCE !

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Merhaba bayanlar... Konu görümcem... Kendisinin iki çocuğu var ve biz onlara doğduklarından beri herşeyiyle yardım ettik ve aldık... Şimdi bizim bebeğimiz oldu ve hamileyken olsun veya doğduktan sonrada hiçbirşey almadı ve almıyor... Almasında pek değilim ama biz neyiz? Bencil gibi davranıyor... Durumu var biliyorum ama anlam veremiyorum... Geriye kalan herkese incelikler yapıyor ama bize gelince...

Baslik cok iyiymis.

Aman bosver ya. 10 amazon kitabinin yazari, 2kez kansere yakalanmis 2 sini atlatmis Ela bebegin annesine 3. kanser teshisi konuldu dun. Nasil uzuldum.

Boyle dertler var dunyada. Inan esinin kardesi esittir gorumcen dis kapinin dis mandali. Incelikler yapma, birseyler alma, seviyeni koru, kafanda da surekli kavga etme. Al sana mutlu hayat.

Son düzenleme:
Yaptıklarınız için karşılık beklemeniz gayet insani, anlıyorum, iyilik-şıklık yaparsın ki karşılığında iyilik-şıklık umarsın.
Ama bu problem edilecek bir şey olmamalı, o an için belki yoktu durumları ve size dahi göstermediler, sakladılar bunu? Bilemezsiniz.

Hadi durumlarının iyi olduğundan kesinlikle eminsiniz diyelim, bilinçli bir şekilde sizi es geçtiğini düşünüyorsunuz, siz de ona göre davranın o zaman. Ne kadar ekmek o kadar köfte şeysi...
Çok da takılmayın.

Ay hediye almiyo diye dert ediyosunuz cidden saka gibisiniz, demekki siz karsilik gormek icin hediye almissiniz vakti zamaninda.
Bu hic hos degil azicik olumlu düşünün lutfen, görümce diye öcü gibi bakmayin rica ediyorum..
Ben boyle bir seyi dusundugum icin utanirim kendimden..
Sakinlesin, almiyorsa almiyor. Hediye zorla aldirilmaz..

Hiç geçmedi beraberkende hiçbirşey yokmuş gibi ama anlam veremiyorum
ozaman sizde bundan sonraki durumlarda yapmayın ne biliyim cocugun dogumgunu olur vs birsey almayın..ne olursa olsun insanlar birsey yaparken zamanı geldiginde aynı degerin onada gosterilmesini ister gostermeyene sizde aynı muameleyi yapın

Merhaba bayanlar... Konu görümcem... Kendisinin iki çocuğu var ve biz onlara doğduklarından beri herşeyiyle yardım ettik ve aldık... Şimdi bizim bebeğimiz oldu ve hamileyken olsun veya doğduktan sonrada hiçbirşey almadı ve almıyor... Almasında pek değilim ama biz neyiz? Bencil gibi davranıyor... Durumu var biliyorum ama anlam veremiyorum... Geriye kalan herkese incelikler yapıyor ama bize gelince...
EVET EVET EVET
bu tespitlerin aynı bendede mevcut
her türlü yardımı yapıyoruz asalak gibi yaşamaya alışmışlar ama biz onlardan bir şey görmüyoruz bebeğimiz yok ama hiç bizim doğum günümüz yok hadi beni geçtim abine al be
kuru kuru abi doğum günün kutlu olsun diyor altınada bir şey alamadık ama diyor insan bir tişört alır ben ev aldım hiç bir şey almadılar. ama onların her iki çocuk görümce kocası doğum günleri hiç kaçmaz hepsine pahalı hediler alınır çocuklar doğar altınlar gider
ev alınır hediyeler alınır hatta (eşim için ) kendimizi parçalarız iyi eve sahip olsunlar diye ebe adam biz alırken nerde idin bizim neden iyi evimiz olsun diye uğraşmadın.

bu böyle devam edip gider her hediye lafı olduğunda tartışırız ben tavrımı koyarım küs kalır 1 ay konuşmayız ama adam hala onlara para harcamaktan zevk alıyor bu yüzden görüşmüyorum karşılaşmak tarafları değilim eşimde farkında durumlarında yok diyor ama bir giydiklerini bir daha giymi,yor ve yemiyorlar benden daha daha iyiler daha iyi evde oturuyorlar.

ay sinirlendim yine akşam akşam kusura bakma kafanı şişirdim ama ben çare bulamadım 3,5 senedir umarım sen bulursun yola getirirsin banada akıl verirsin

Baslik cok iyiymis.

Aman bosver ya. 10 amazon kitabinin yazari, 2kez kansere yakalanmis 2 sini atlatmis Ela bebegin annesine 3. kanser teshisi konuldu dun. Nasil uzuldum.

Boyle dertler var dunyada. Inan esinin kardesi esittir gorumcen dis kapinin dis mandali. Incelikler yapma, birseyler alma, seviyeni koru, kafanda da surekli kavga etme. Al sana mutlu hayat.
Yeniden mi kanser teşhisi:KK57: ay cok uzuldum ya.. Bebegi de yeni oldu.. Durum neymis peki? Bakayim bi sayfasina

ay onlar size alsın diye mi siz onlara hediye aldınız. hediye bu, içten gelen bişey. bi de kocaman kocaman görümce diye yazmanız filan...

Aynen ya cok dua edelim, ara sira instagramdan bakiyordum sayfasina.. Rabbim evladinin basindan eksik etmesin..

Back
X