Asla kalamam..Erkek kardeşimin evide olsa abimin evide olsa kalmam imkansız..Saatler geçmek bilmez..Kendimi eğreti hissederim.Sonuçta ne kadar yakın olsakta yanındaki hanımı bana el!Onların hiç bir zaman karı koca olduklarını unutmam.Özel hayatları olduğunu ve en önemlisi bir aile olduklarını unutmam.Herkesin özeli vardır..Dip dipe yaşanır mı?Bir gün iki gün yok olup haftanın 3 gününü sizde geçirmek bir lutuf değil eziyettir ancak!Görümcenizin size ne kadarda zararı olmasa sonuçta sağır değil kör değil dilsiz değil.Onun yanında eşinizle ne yakınlaşabilir ne konuşabilirsiniz.Bence fazla yüz göz olmayın..Surat yapıyorsunuz anlamıyorsa açık açık belirtin!Biz evliyiz diye cümleye başlayın mesela..Arkası gelir..Birilerinin görümcenize karı koca olduğunuzu anlatması gerek!
bu da tuhaf neden yabanci olsun ki evdeki gelin el hitabi cok yanlis sonucta ben kardesimin esini kardesim gibi gorurum aile kavrami degisioo galiba her ailede.. herseyin siniri bilmek lazim ne egreti olmak nede iice yerlesmek..
bencilleşmekle alakası yok bence, mecburmu görümcesini evinde bakmaya.
bende görümceyim zatı muhterem beni de istemez evine.
zaten gidipte onun suratsız çehresinide seyretmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?