Esimin kizi ile tanisma

redvelvetcupcake

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
1.320
2.521
138
Merhaba, gecen hafta esimin bir kizi oldugunu ogrendigimize dair bir konu acmistim. O zaman cok sok durumunda ve cok bencilce dusunuyordum, en yakin arkadasim psikolog onun da yardimi ile bakis acimi biraz degistirdim. Esim eve geldi, tam tersi olmasi gerekirken o benim uzerime titriyor. Agladik, bagirdik, cagirdik, sarildik uzun uzun konusmalar yaptik. O zaman bosanma fikrini nasil dusundum bilmiyorum, hala esimin gozlerinin icine bakinca icim titriyor, umarim hic ayrilmayiz. Sonuc olarak su an esimle iyiyiz. Annesi ile kesinlikle gorusmuyoruz.

Asil aklimizi kurcalayan konu esimin kizi ile tanismasi. Ben biraz cesaretlendirdim, bizim kizimizin oldugu kadar o kizin da hakki biyolojik babasini tanimak. Olaya o kucuk kiz acisindan bakmaya calisiyorum son zamanlarda. Yalniz esim benim de onunla gelmemi ve kizla tanismami istiyor. Hayatimda senin olmadigin bir alan olmasin istiyorum diyor. Gerekirse merhaba der gidersin diyor. Zaten kizla konusamam Rusca bilmedigim icin. Ne yapsam bilmiyorum. Tek bildigim esimi daha fazla uzmek istemiyorum. Ona cok haksizlik ettim. Eve geldiginden beri ben seni kaybetmek istemiyorum, elimi birakmani istemiyorum diyor. Cok uzulmus ve ben vicdan azabi cekiyorum su an.

Biyolojik baba demek benm bildigim sperm bankasiyla cocuk sahibi olmaya denir.
yanlismi biliyorum.
evet sizi cok seviyor olabilir
Allah mutlulugunuzu daim baki kilsin insallah ama
Eski konunuzdada esinizi cok bencil bulmustum.
benim fikrim tabiki.

Biyolojik babasi dedim cunku varligindan bu zamana kadar haberdar olmadigi bir cocugu var. Sperm bankasindan olma cocukla esdeger durumda su an.

Aranizin duzelmesine çoook sevindim yaa!
Ben olsam giderdim sanırım. Sonuçta zor bir an, destek olmak lazım. Hem de pek yalnız birakmak istemezdim, kız tek başına gelmez sonuçta.

Kizin annesinden yana bir sıkıntım yok hali hazirda evli ve kizdan baska 2 cocugu daha var.
Destek olma konusu benim de kafami karistiriyor.

Biyolojik babasi dedim cunku varligindan bu zamana kadar haberdar olmadigi bir cocugu var. Sperm bankasindan olma cocukla esdeger durumda su an.

Size bu konuda katilamicam.
Korunmasiz bir birliktelik yasamis
Hanim hamile kalmis
Hic bi beklentisiz kizini dunyaya getirmis esinizi somurmemis bunu kullanmamis
Sadece anne olma hakkini kullanmis.
Kayinvalide olmasa halla haberinz olmiyacakti.
Ben sizi hakli bulup uzuldugum kadar o hanimida hakli bulup takdir ettim guclu durusundan.
Yani bana biyolojik diye belirtmeniz tuaf geldi.
Bu fikirdeyse esinizde gorusmenin manasi nedir

Kizin annesinden yana bir sıkıntım yok hali hazirda evli ve kizdan baska 2 cocugu daha var.
Destek olma konusu benim de kafami karistiriyor.
Ben kendimi düşündüm de, haberimin olmadığı çocuğumla tanışmaya gitsem kesinlikle çok garip hissederdim, elim ayağıma dolaşırdı, saçmalamaya çok yatkın, panik bir halde olurdum. Bu anda eşime çok ihtiyacim olurdu.

Süper gelişmeler. Akıllıca düşünmeye başladığına çok sevindim. Eşinin desteğe ihtiyacı var ama hala mantıksız bulduğum bir şey var m: dnayi gereksiz görmeniz. Bak sana çocuklarımın ve kendi fotoğrafımı yollasam bunlar senden değil dersin :)

Benim kizimla beni gorseniz de bakicisi sanarsiniz :)
DNA testini de teklif etti esim. Karari ona biraktim.
Isterse yaptirabilir zaten esimin ve kizin annesinin ortak karari olabilir bu konuya karisma hakkim yok.

Sanirim ben sizin yerinizde olsam hic desteklemezdim bilmiyorum zor durum ama esinin kizinin annesi evli mi ? Ve o kiz annesinin kocasini babasini oldugunu saniyorsa ve esin de kizini görmeye pek merakli degilse hic düzen karistirmamak belki daha iyi olurdu bilemiyorum ya. Kendi basima gelse böyle mi yapardim yoksa sizin yaptiginizi mi. Off cok zor allah sabir versin. Esinizle gidin baska ülkeye ama kizini görmek istemiyorsan bunu kaldiramassan gkizi ile bulusmays gitme ama esinle beraber git destekcisi ol. Ileri zamanda kizlanda tanisirsin. Kiz icin de zor olur birden iki yabanci görmek. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun

Size bu konuda katilamicam.
Korunmasiz bir birliktelik yasamis
Hanim hamile kalmis
Hic bi beklentisiz kizini dunyaya getirmis esinizi somurmemis bunu kullanmamis
Sadece anne olma hakkini kullanmis.
Kayinvalide olmasa halla haberinz olmiyacakti.
Ben sizi hakli bulup uzuldugum kadar o hanimida hakli bulup takdir ettim guclu durusundan.
Yani bana biyolojik diye belirtmeniz tuaf geldi.
Bu fikirdeyse esinizde gorusmenin manasi nedir

Bu konuda ben yalnizca fikrimi belirtebilirim esime, gorusup gorusmemenin anlamini sorgulayacak kisi esim bu saatten sonra.

Benim kizimla beni gorseniz de bakicisi sanarsiniz :)
DNA testini de teklif etti esim. Karari ona biraktim.
Isterse yaptirabilir zaten esimin ve kizin annesinin ortak karari olabilir bu konuya karisma hakkim yok.
Karışma hakkınız yok ama mesleğiniz bununla ilgiliyken sadece benziyor diye sizin emin olmanıza şaşırıyorum. Emin olamamalisiniz, demek istediğim bu :)

Sanirim ben sizin yerinizde olsam hic desteklemezdim bilmiyorum zor durum ama esinin kizinin annesi evli mi ? Ve o kiz annesinin kocasini babasini oldugunu saniyorsa ve esin de kizini görmeye pek merakli degilse hic düzen karistirmamak belki daha iyi olurdu bilemiyorum ya. Kendi basima gelse böyle mi yapardim yoksa sizin yaptiginizi mi. Off cok zor allah sabir versin. Esinizle gidin baska ülkeye ama kizini görmek istemiyorsan bunu kaldiramassan gkizi ile bulusmays gitme ama esinle beraber git destekcisi ol. Ileri zamanda kizlanda tanisirsin. Kiz icin de zor olur birden iki yabanci görmek. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun

Kiz babasinin esim oldugunu, beni ve kiz kardesi oldugunu biliyormus fotograflarimizdan.
Kizin annesi su an evli ve esinden 2 cocugu daha var.

Karışma hakkınız yok ama mesleğiniz bununla ilgiliyken sadece benziyor diye sizin emin olmanıza şaşırıyorum. Emin olamamalisiniz, demek istediğim bu :)

O anda canimi daha cok acitmak icin emin olmak zorundaymisim gibi hissettim sanirim :) Su an bu kadar net bir dusuncem yok. Esim isterse tanistiktan sonra DNA testi yaptirabilir.

O anda canimi daha cok acitmak icin emin olmak zorundaymisim gibi hissettim sanirim :) Su an bu kadar net bir dusuncem yok. Esim isterse tanistiktan sonra DNA testi yaptirabilir.
Şahsi fikrim önce DNA yapılması, sonra görüsmektir. Aksi bir sonuç çocuğu çok olumsuz etkiler.

Kiz babasinin esim oldugunu, beni ve kiz kardesi oldugunu biliyormus fotograflarimizdan.
Kizin annesi su an evli ve esinden 2 cocugu daha var.

Kiz kac yasinda? Annesi mi anlatmis ona senin bir baban var baska yerde yasiyor felan diye? Birde bunca zaman babanin kizindan haberi yokken kücük bir kiza babasinin varligindan anlatmasini da dogru bulmadim. Cünkü hamile oldgunu cocugu oldugunu saklamis bunca zaman esinden. Aklim karisti kendimi sizin yerinize koyunca

Back
X