Esimin kizi varmis... Yikildim

redvelvetcupcake

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
1.320
2.521
138
Arkadaslar iki hafta once konu acmistim, kayinvalidemin bana olan tepkisi, yabanci gelin oldugum icin beni istemiyor olusu ile ilgili. O olaydan bir hafta sonra kayinvalidem bana whatsapptan bir kiz cocugu fotografi gonderdi. Kizinin kardesiyle tanis! Yazmis. Ben ciddiye almadim once ne demek istedigini sordum. Sonra esimin benden onceki sevgilisinin hamile kaldigini ama esime soylemedigini, kendisine ulastigini bugune kadar aramiz bozulmasin diye bize soylemedigini ama artik bir onemi olmadigini soyledi. Esim ve kizin annesi, kizin dogum tarihi vs gibi her turlu ayrintiyi da yazdi. Ben sok oldum.

Esimin is yeri ve benim is yerim birbirine o kadar ters ama ben nasil araba kullandigimi bilmeden esimin is yerine gittim. Duramadim cunku. Ilk tepkisini gozlerimle gormek istedim. Gider gitmez telefonu uzattim mesajlari okuttum. Esim yikildi. Ben onu ilk defa boyle gordum. Gercekten haberi yokmus. Sonra ayrintilari kizin annesine ulasarak ogrendi. Kizin annesi su an evli oldugu icin esimden hicbir beklentisi olmadigini soylemis. Istersen gelip gorebilirsin kizini demis. Ama ben yikildim. Biz yikildik. Evliligimiz yikildi. Bunu sindirebilecek miyim, bir daha tekrar 'biz' olabilecek miyiz bilmiyorum.

Esime yapamiyorum dedim evden gonderdim, bir sure ayri kalalim dedim. Ne kadar esimin haberi olmadigina emin olsam da kaldiramiyorum. Esim aglaya aglaya gitti. Cok mahcup, gozumun icine bakamiyor. Sadece ben sen olmadan, kizim olmadan yasayamam diyor. Annesiyle cok ciddi kavga etti niye ilk ogrendiginde soylemedin, niye simdi diye. Ipleri kopardi annesiyle.

O kizin fotografi gozumun onunden gitmiyor. Kizima oyle cok benziyor ki. Tarihler uyuyor hicbir sekilde ben hayatindayken kizin annesiyle iletisimde olmamis. Yine de o kadar zor ki, baska bir ulkede esimle ve kizimla ortak geni paylasan bir kiz var. Duygularimi tarif edemiyorum. Karisik yazdiysam kusura bakmayin. Kizimi uyuyorken izleyip agliyorum 1 haftadir geceleri.

herseyden once icten pazarlikli bu tarz alengirli calisan beyinli kv beni bitirdi.
yememis icmemis kizi bulmus resmini cekmis size gondermis oylemi, yuh ki ne yuh.
sizden once gerceklesmis bir olaysa, esinizinde gercekten haberi yoksa, esinizde suc yok.
diger kadindan nasil saklamis neden saklamis bunca yil. simdi evli oldugu adamdami bilmiyor cocougun kendinden oldugunu. buralari hic anlamadim turk filmi gibi olmus.
ins esinle iliskinizi kurtarabilirsiniz.

Senden önce olmuş bir şey neden sizi yıkıyor anlamadım. Adamcağızın da birşeyden haberi yokmuş.

Siz niye ayrıldınız olay bu kadar dramatize oldu anlamadım. Gider görüşür isterse kızıyla.

Tam anlatamiyorum belki ama benden once de olsa kaldiramiyorum. Aldatilmis gibi hissediyorum

Kvdenizin size kasti var belli
Esinizin haberi yokmus anlattıklariniza göre
Sizlik bir durum yok esinizle alakali bu durum ne yapmasi gerektigine o karar verecek
Kizini da gormek isteyecektir mutlaka umarim bu isin sonu guzel biter

Rus yada baska bi aileye gelin gitmistin dimi?
Oyle bisey hatirliyorum.
Ve kv birden sana bagirmisti.
Kocan, gorumcen ve kp senin tarafini tutmustu.
Galiba ayni kisi.

Ben olsam bende sok gecirirdim.
Ama ben yabanci bi kocam varken, bu seyleri cokta abes gormezdim.
Eninde sonunda galiba affederdim.
Ortada affedilicek biseyde yokki aslinda cunku. Senden biseymi gizlemis esin? Hayir. Cunku o kizi oda bilmiyormus.

Hayir konusmadik ama gidip gorur kizini sanirim. Dogrusu da gormesi

Sanirim ben daha buyuk bir sok yasiyorum ki gercekten yuzunu gormek istemiyorum

Cok tesekkur ederim evet dedikleriniz dogru. Esimle hicbir problemim yok ama bu olay bizi yikti

Cok zor bir durum benim icimden defetmek, boşanmak gelirdi. Ama bu olay aldatmada değil. Önceden olmuş ve zaten adamında haberi yokmuş bir kızı olduğundan. Şu durumda işin içinden nasıl çıkılır bilemiyorum ama insanin, esinin baska kadından cocugunun oldugunu bilmesi kolay kaldirilacak birsey degil.
Ben o cocugu tamamen silmek isterdim bunca sene gormemis bidahada gormesin isterdim ama bu da bencillik gibi.. O cocugun esinden olduguna eminmisiniz önce bir DNA testi filan isterdim heralde. İnanmazdim hemen bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…