- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Forumdaki en beğendiğim akademisyen abla
Pıliz yıkılma, adamın haberi bile yokmuş.
Belki benim eşimin de vardır, olur böyle şeyler.
Kv kötü niyetli, dehşet kötü niyetli!
Cok zor bir durum benim icimden defetmek, boşanmak gelirdi. Ama bu olay aldatmada değil. Önceden olmuş ve zaten adamında haberi yokmuş bir kızı olduğundan. Şu durumda işin içinden nasıl çıkılır bilemiyorum ama insanin, esinin baska kadından cocugunun oldugunu bilmesi kolay kaldirilacak birsey degil.
Ben o cocugu tamamen silmek isterdim bunca sene gormemis bidahada gormesin isterdim ama bu da bencillik gibi.. O cocugun esinden olduguna eminmisiniz önce bir DNA testi filan isterdim heralde. İnanmazdim hemen bilmiyorum.
Kiz ilk dogdugunda ulasmis kayinvalideme. Kiz zaten babasini biliyormus, beni ve kizimi da. Hep anlatiyormus annesi uygun yasa geldiginde gidip babasiyla tanissin isterse diye.
Neden bu kadar yıkıldın yazanlar once bi empatimi yapsa acaba hee nedersiniz...
Ben okuyunca bile bi an benim basima gelse napardim diye dusundum
Cok zor gercekten ama ne olursa olsun tepkin kesinlikle esine olmamali onun haberide yokmus sonucta..sindirebilmek icinde Allah guc versin ne diyim.cok uzuldum
Ben sizi anlayabiliyorumKendime o kadar cok odaklandim ki olaya esim acisindan bakamiyorum. Hic haberi yokken baba yapilmis gercekten cok zor bir durum ama mantigim duygularimin gerisinde su an
Eşinizin hiçbir suçu yok ki. Ona da yazık değil mi? O da şoke olmuştur. Kadın sadece eşinizi sperm bankası olarak kullanmış, öyle birlikte yuva kurma, aile oluşturma olayı yok ki. Bu babalık sayılmaz bile.
Evet kesinlikle
Yani kızıysa görmeli sahip çıkmalı.
Bence Seninde destek olman gerekir
Ama ben senin ne hissettiğini çok iyi anladım
Malesef olan olmuş , suçu da yok
Aldatma falan gibi düşünme
Geçmiş sonuçta evet karşısına da çıkmış ama kötü niyetli değilse ki en iyi sen bilirsin bence dert edeceğin bir şey yok
Bildiğini düşündüm nedense
İnsan çocuğu olduğunu bilmez mi
Arkadaslar iki hafta once konu acmistim, kayinvalidemin bana olan tepkisi, yabanci gelin oldugum icin beni istemiyor olusu ile ilgili. O olaydan bir hafta sonra kayinvalidem bana whatsapptan bir kiz cocugu fotografi gonderdi. Kizinin kardesiyle tanis! Yazmis. Ben ciddiye almadim once ne demek istedigini sordum. Sonra esimin benden onceki sevgilisinin hamile kaldigini ama esime soylemedigini, kendisine ulastigini bugune kadar aramiz bozulmasin diye bize soylemedigini ama artik bir onemi olmadigini soyledi. Esim ve kizin annesi, kizin dogum tarihi vs gibi her turlu ayrintiyi da yazdi. Ben sok oldum.
Esimin is yeri ve benim is yerim birbirine o kadar ters ama ben nasil araba kullandigimi bilmeden esimin is yerine gittim. Duramadim cunku. Ilk tepkisini gozlerimle gormek istedim. Gider gitmez telefonu uzattim mesajlari okuttum. Esim yikildi. Ben onu ilk defa boyle gordum. Gercekten haberi yokmus. Sonra ayrintilari kizin annesine ulasarak ogrendi. Kizin annesi su an evli oldugu icin esimden hicbir beklentisi olmadigini soylemis. Istersen gelip gorebilirsin kizini demis. Ama ben yikildim. Biz yikildik. Evliligimiz yikildi. Bunu sindirebilecek miyim, bir daha tekrar 'biz' olabilecek miyiz bilmiyorum.
Esime yapamiyorum dedim evden gonderdim, bir sure ayri kalalim dedim. Ne kadar esimin haberi olmadigina emin olsam da kaldiramiyorum. Esim aglaya aglaya gitti. Cok mahcup, gozumun icine bakamiyor. Sadece ben sen olmadan, kizim olmadan yasayamam diyor. Annesiyle cok ciddi kavga etti niye ilk ogrendiginde soylemedin, niye simdi diye. Ipleri kopardi annesiyle.
O kizin fotografi gozumun onunden gitmiyor. Kizima oyle cok benziyor ki. Tarihler uyuyor hicbir sekilde ben hayatindayken kizin annesiyle iletisimde olmamis. Yine de o kadar zor ki, baska bir ulkede esimle ve kizimla ortak geni paylasan bir kiz var. Duygularimi tarif edemiyorum. Karisik yazdiysam kusura bakmayin. Kizimi uyuyorken izleyip agliyorum 1 haftadir geceleri.
Hiç bir koşulda hayatımdaki adamın başka bir yerle bağı olmasına dayanamam , sadece bana ve sadece benden olma çocuklara bağı olabilir diyorsan .
Kendini en iyi sen tanırsın.
Sizin için üzgünüm , bitmiş demektir böyleyse .
Yani yanlış anlamanı istemem , benim de yapım böyledir mesela .
Ben de aynı durumda olsam , aynı şeyleri yapardım seninle.
Bi suçlu aramıyorsun sen zaten şu anda
Sizin eşinize destek olmanız gerekirken adamı evden kovmuşsunuz bi de. Yahu adamın haberi yokmuş üstelik sizden önce olmuş. Yazık günah adama
Eşinizin haberi bile yokmuş. Bence bu yüzden evliliğinize zarar vermeyin. Kadının bir beklentiside yokmuş. Birlikte konuşarak ve güçlü olarak atlatın bu süreci.
Esinizin bi sucu yokki sizden önce olmus bisey bence esinize destek olmalisiniz onun suan hissedikleri seninkinden daha kötüdür eminim tabiki zor bi durum her iki taraf icin aranizi bozmaya degmez
Adam cocugun kendisinden olmadigini biliyor, kiz da babasinin esim oldugunu, su an bir kiz kardesi oldugunu(benim kizim) biliyormus. Fotograflarimizi gosteriyormus annesi. Esime de istedigin zaman gelip gorebilirsin kizini demis.
Hic kolay degil.
Cok zor bir durum. Kv resmen yuvanizi yikmak icin bugunu kollamis ortaya cikarmak icin. Senin icin buyuk sok ama adam icin daha zor. Bunca yil çocuğu varmis adamin haberi yok.
Dusunsene bir kere.
Yikilirdim uzulurdum. Ailem bana lazda değilsin keci gibi inadin var derler hep. Cok pis giciklasabiliyorum.ben olsam kendimi toparladiktan sonra kv ye yazardim. Oy nekadarda guzel kiz. Kizimin kardeside varmis . Filan. Yani sirf onu morartmak icin kendisi kotu hissetmesi icin bir sorun yokmus gibi davranirdim. Ama tabi arka planda yasayacagim herseyi yasardim ve esimede kizardim tabiki ama adamin sucu yokmus ki.senden once bir sevgilisinin oldugunu biliyormuydun?
Ben ancak benden onxe sevgilisini ve beraber oldugunu saklar ve sonradan boyle bir durum ortaya cikarsa terk edrrdim. Ama daha onceden bana sevgilim vardi beraber olmustuk senden önce demisse. Ve cocuktan haberi yoksa suc bulmazdim. Elbette soku tepkileir yasardim ama sirf o kv inat bosamazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?