Esimin kizi varmis... Yikildim

Öncelikle kayınvalideniz tam bir cadı.
Kızın annesi bence iyi niyetli, siz eşinizin hayatına girdiğiniz için hamile olduğunu söylememiş bile. Eğer eşinize hala ilgi duyuyor olsa bu durumu çok da güzel kullanabilirdi...
Eşiniz için çok üzüldüm şu an ben, o kız için de tabi. Sizi uzaktan izliyor...
Forumdan gördüğüm kadarıyla çok anlayışlı bir kadınsınız, şoku atlatınca belki o kızla tanışabilirsiniz bile bir gün gibime geliyor. Eşinizi göndermek yerine kızı ve annesini davet ederseniz belki içiniz daha rahat eder...
Yapacak bir şey yok, olan olmuş. Burada tek kötü niyetli kişi eşinizin cadı annesi.
Geçmiş olsun hepinize, umarım en kısa zamanda toparlanırsınız...

Siz beni cok iyi anlamissiniz. Esimin, kendi kizimin ve o kizin hic kopmayacak bir bagi var ama benim hicbir bagim yok. Bu olayi sindirmek cok zor.

Bosanma lafi hic edilmedi. Sadece bir sure ayri kalmaliyiz buna eminim
Resmin dışında gibi hissediyorsun değil mi? Böyle kenara atılacakmışsın gibi, bu mesele 3 kişi arasında ve sen orada yokmuşsun gibi. Bu da çok öfkelendiriyordur. Neticede evliliğin için sen de çok emek verdin, hala da yapılacak bir sürü şey vardı aileniz için. Ama hiç olmayacak bir olay geldi gündemi alt üst etti. Hiç hakları yoktu değil mi hayatınıza böyle aniden dalmaya? Aslında buna kızgınsın sen.
Ama klasik bir kadın tavsiyesi olacak ama acilen toparlanman ve ipleri eline alman gerek. Kayınvalidenin niyeti belli, yuva yıkacak kadın kararlı. Sen de 1 hafta ağlayıp, kocanı evden göndererek bu savaşı kazanamazsın. Eğer onu ve sahip olduğun aileni seviyorsan, savaşırım diyorsan kolları sıva. Kocanın ne yapacağına beraber karar verin, asla o resmin dışında kalma. Hep elin üstünde olsun. Bir kere geri durursan o kayınvaliden seni komple devre dışı bırakır. Seni değersiz, etkisiz kılmaya çalışıyor, öyle olmadığını göster o halde. Bu senin ailen, senin evliliğin, yapılacak bir şey varsa sen yaparsın, verilecek kararları sen verirsin. Resmin dışında kalması gereken kayınvaliden.

Siz şükredin ki eşinizin haberi yokmuş sizi kandirmamis yıllarca.. gözünüzün içine baktıkça yalan söylememiş. Bu durumu yaşayan biri olarak söylüyorum ki çok acı evet ama eşinize sahip çıkın onu yalnız bırakmayın. Herşeyi oluruna bırakın KV meydanı birakmayin

Siz nasil atlattiniz?
Sizinle konusmak cok isterim

Sevgili ipekbocegi, imanizi anlayacak kadar uzun suredir (2014ten beri bu forumdayim). Bir onceki konumu okursaniz sebebini anlarsiniz.

Selamlar...
Size bisey ima etmiyorum kv niz bana iyi niyetli gelmedi dna testi yaptirisn esiniz.
Mantiken ogluna soylemesi gerekmezmi neden size mesaj atiyor?
Yerinizde olsam inanmazdim dna testini gormeden kadin amacina ulasmis esinizle araniz acilmis.
Bilemedim bana kurgu gibi geldi kv nizin davranisi

Biliyorum çok zor öncelikle Allah sabır versin.Ama adı üstünde sizden öncesi mazi yaşandı ve bitti.Yuvasına bir şans verin ve o cocugu kabullenin obyavrunun bir suçu yok.:anne:

Cok tesekkurler

Öncelikle kayınvalideniz tam bir cadı.
Kızın annesi bence iyi niyetli, siz eşinizin hayatına girdiğiniz için hamile olduğunu söylememiş bile. Eğer eşinize hala ilgi duyuyor olsa bu durumu çok da güzel kullanabilirdi...
Eşiniz için çok üzüldüm şu an ben, o kız için de tabi. Sizi uzaktan izliyor...
Forumdan gördüğüm kadarıyla çok anlayışlı bir kadınsınız, şoku atlatınca belki o kızla tanışabilirsiniz bile bir gün gibime geliyor. Eşinizi göndermek yerine kızı ve annesini davet ederseniz belki içiniz daha rahat eder...
Yapacak bir şey yok, olan olmuş. Burada tek kötü niyetli kişi eşinizin cadı annesi.
Geçmiş olsun hepinize, umarım en kısa zamanda toparlanırsınız...

O kadar haklisiniz ki.
Kizin annesinin niyetinin kotu oldugunu ben de sanmiyorum. O kiz icin uzulmekte de haklisiniz. Kendime kendi aileme o kadar cok dalmisim ki o kucuk kizin da cocuk oldugunu unutmusum. Size cok tesekkur ederim

Bu ne biçim bi kv ya, yaptığı şey affedilir gibi değil.

Şu an bu mümkün değil diyorsun fakat, eşine destek olman gereken bir dönem. O bence senden daha zor durumda. Ben olsam böyle bi durumda ona destek olmayı seçerdim. Evet çok yıkıcı ama olan olmuş. Gerçekten çok çok zor bi durum ama onu ve ilişkinizi yıpratman hata olur.

Size bisey ima etmiyorum kv niz bana iyi niyetli gelmedi dna testi yaptirisn esiniz.
Mantiken ogluna soylemesi gerekmezmi neden size mesaj atiyor?
Yerinizde olsam inanmazdim dna testini gormeden kadin amacina ulasmis esinizle araniz acilmis.
Bilemedim bana kurgu gibi geldi kv nizin davranisi

Kiz, kendi kizima o kadar cok benziyor ki. Kizim da halasinin kucuklugunun kopyasi. Benim uzmanlik alanim genetik ama inanin ihtiyac duymayiz dna testine. Yolda gorseniz kardes dersiniz

Tam tersi olsaydı mesela, sizin başınıza böyle bir durum gelseydi ve eşiniz bunu öğrenseydi tepkisi ne olurdu ? Sindirilmesi gerçekten zor ama imkansız değil, şu an olay çok taze. Kayınvalidenizin istediğini altın tepside sunmayın lütfen önüne. Zor olsa da toparlanıp, eşinize destek olmalısınız, çünkü adam gerçekten masum.

Resmin dışında gibi hissediyorsun değil mi? Böyle kenara atılacakmışsın gibi, bu mesele 3 kişi arasında ve sen orada yokmuşsun gibi. Bu da çok öfkelendiriyordur. Neticede evliliğin için sen de çok emek verdin, hala da yapılacak bir sürü şey vardı aileniz için. Ama hiç olmayacak bir olay geldi gündemi alt üst etti. Hiç hakları yoktu değil mi hayatınıza böyle aniden dalmaya? Aslında buna kızgınsın sen.
Ama klasik bir kadın tavsiyesi olacak ama acilen toparlanman ve ipleri eline alman gerek. Kayınvalidenin niyeti belli, yuva yıkacak kadın kararlı. Sen de 1 hafta ağlayıp, kocanı evden göndererek bu savaşı kazanamazsın. Eğer onu ve sahip olduğun aileni seviyorsan, savaşırım diyorsan kolları sıva. Kocanın ne yapacağına beraber karar verin, asla o resmin dışında kalma. Hep elin üstünde olsun. Bir kere geri durursan o kayınvaliden seni komple devre dışı bırakır. Seni değersiz, etkisiz kılmaya çalışıyor, öyle olmadığını göster o halde. Bu senin ailen, senin evliliğin, yapılacak bir şey varsa sen yaparsın, verilecek kararları sen verirsin. Resmin dışında kalması gereken kayınvaliden.

O kadar iyi anlamissiniz ki.
Aglattiniz beni ama silkelediniz da ayni zamanda. Biraz toparlanip tekrar okuyacagim mesaji. Cok tesekkurler

Kiz, kendi kizima o kadar cok benziyor ki. Kizim da halasinin kucuklugunun kopyasi. Benim uzmanlik alanim genetik ama inanin ihtiyac duymayiz dna testine. Yolda gorseniz kardes dersiniz
Zor bir durum ama esinizn haberi yokmus.su durumdan sonra ne yaparsiniz sizin taktiriniz ben olsam ne yapardim diye okurum konulari bu durumda ne yapardim dna testi disinda gercekten bilemiyorum.
Allah yardimcin olsun

Zor bir durum ama esinizn haberi yokmus.su durumdan sonra ne yaparsiniz sizin taktiriniz ben olsam ne yapardim diye okurum konulari bu durumda ne yapardim dna testi disinda gercekten bilemiyorum.
Allah yardimcin olsun

Valla birazcik yorumlari okudum da, valla ben kaldiramazdim.
İster haberi olsun ister olmasin, mumkun degil yani.
Bir de tutup destek mi olcaz adama.
Hos ben rus ile de evlenmezdim, hayat gorusleri farkli yasayislari farkli.

Evliligim hakkinda bu yasadigim ilk pismanlik. Onun disinda bir sorunumuz yoktu

Bu ne biçim bi kv ya, yaptığı şey affedilir gibi değil.

Şu an bu mümkün değil diyorsun fakat, eşine destek olman gereken bir dönem. O bence senden daha zor durumda. Ben olsam böyle bi durumda ona destek olmayı seçerdim. Evet çok yıkıcı ama olan olmuş. Gerçekten çok çok zor bi durum ama onu ve ilişkinizi yıpratman hata olur.

Tam tersi olsaydı mesela, sizin başınıza böyle bir durum gelseydi ve eşiniz bunu öğrenseydi tepkisi ne olurdu ? Sindirilmesi gerçekten zor ama imkansız değil, şu an olay çok taze. Kayınvalidenizin istediğini altın tepside sunmayın lütfen önüne. Zor olsa da toparlanıp, eşinize destek olmalısınız, çünkü adam gerçekten masum.

Kendime ve kizima odaklanmaktan esime odaklanamiyorum henuz. Destek olacak durumda degilim

Cok tesekkurler

O kadar haklisiniz ki.
Kizin annesinin niyetinin kotu oldugunu ben de sanmiyorum. O kiz icin uzulmekte de haklisiniz. Kendime kendi aileme o kadar cok dalmisim ki o kucuk kizin da cocuk oldugunu unutmusum. Size cok tesekkur ederim
Ben teşekkür ederim cnm size yakışan affetmektir huzurlu yuvasını yıkmayın o bebecikte sizin kızınız da babasiz kalmasın. Mutlu bir ömür dileğiyle.

Kayınvalideniz amacına ulaşmış gibi duruyor.benim fikrim eşinizi bırakmayın.tamam bi süre ayrı vakit geçirin kendinizi toplayın ama ayrılık düşünmeyin.sizi kandırmamış eşiniz sonuçta.

Bosanma lafi hic gecmedi ama bir sure dediginiz gibi ayri kalmaliyiz

Kv bugüne kadar bunu mu beklemiş? Ne kadar karaktersizce bir hareket resmen oğlunun yuvasını yıkmak için yapmış affedilir cinsten değil. Eşinizin bir suçu yok ki bu konuda. Eğer size iyi gelecekse bir süre uzak kalın ama evliliğinizi de yıpratmayın. Kendinizi onun yerine koyun biraz empati belki onu daha iyi anlamanıza yardımcı olur.

Kv den seni zaten istemiyormuş. Bu olay da bal kaymak olmuş ona. Emeline ulaşmış kv den.

Bak eşinin de haberi yokmuş. Napsın adam. Seni de anlıyorum. Ama eşinde bi yalanın içindeymiş.

Yuvanı yıkma. Sevdiğin adamı bırakma. Kv ni de sevindirme.

Back
X