- 3 Temmuz 2017
- 67
- 37
- 8
- 34
- Konu Sahibi hanifemm30
Eski postum da hayatımla ilgili olanları anlatmıştım ama özet geçeyim.Ailesiz büyüdüm anneannemle yaşıyordum oda laf etmeye başlamıştı.Kaçarak kendimden 10 yaş büyük ve daha önce evlenmiş biriyle evlendim.Belki bu kadar şanslı olamazdım ama çok şükür şuan 2 çocuğum ve mutlu bir evliliğim var.Tek sorunum eski eş orda da bir kızımız var bize göstermiyor. Üzülüyorum eşim de derinden etkileniyo bu konudan.Kadın beni bir kabul edemedi. Empati kurunca anlıyorum ama sanki kendi hayatımı kızımızda görüyorum annemde babama göstermezmiş küçükken beni.Babam başka bir kadınla evlenmişti hala evliler kardeşim bile var birlikteliklerinden.Şimdi kendi hayatımda ki gibi Eylül'ün ortada kalmasını istemiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Telefonu açıp eşime 'babacım seni çok özlüyorum sen hiç özlemiyor musun? annem öyle söylüyor' diyor.Eşim açıklamaya çalışıyor ama telefon kısa kesiliyor para muhabbetine giriyo kadın başka konuşabildiğimiz bir konu yok.Annemde evlendi mesela ozaman beni anneanneme bıraktı. Eylül'ün anneside evlenmek isterse ve kadının eşi Eylül ü üzerse geleceğe dair çok endişemiz var. Evin içinde en çok bunları konuşuyoruz ama çıkış kapısı bulamıyoruz. Siz olsaydınız ne yapardınız?
(Kesinlikle diğer çocuklarımızı ihmal etmiyoruz onlar küçük olduğu için daha sorumluluklarımız da küçük diyelim)
(Kesinlikle diğer çocuklarımızı ihmal etmiyoruz onlar küçük olduğu için daha sorumluluklarımız da küçük diyelim)