Eşimin Kızı

hanifemm30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
67
37
8
34
Eski postum da hayatımla ilgili olanları anlatmıştım ama özet geçeyim.Ailesiz büyüdüm anneannemle yaşıyordum oda laf etmeye başlamıştı.Kaçarak kendimden 10 yaş büyük ve daha önce evlenmiş biriyle evlendim.Belki bu kadar şanslı olamazdım ama çok şükür şuan 2 çocuğum ve mutlu bir evliliğim var.Tek sorunum eski eş orda da bir kızımız var bize göstermiyor. Üzülüyorum eşim de derinden etkileniyo bu konudan.Kadın beni bir kabul edemedi. Empati kurunca anlıyorum ama sanki kendi hayatımı kızımızda görüyorum annemde babama göstermezmiş küçükken beni.Babam başka bir kadınla evlenmişti hala evliler kardeşim bile var birlikteliklerinden.Şimdi kendi hayatımda ki gibi Eylül'ün ortada kalmasını istemiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Telefonu açıp eşime 'babacım seni çok özlüyorum sen hiç özlemiyor musun? annem öyle söylüyor' diyor.Eşim açıklamaya çalışıyor ama telefon kısa kesiliyor para muhabbetine giriyo kadın başka konuşabildiğimiz bir konu yok.Annemde evlendi mesela ozaman beni anneanneme bıraktı. Eylül'ün anneside evlenmek isterse ve kadının eşi Eylül ü üzerse geleceğe dair çok endişemiz var. Evin içinde en çok bunları konuşuyoruz ama çıkış kapısı bulamıyoruz. Siz olsaydınız ne yapardınız?
(Kesinlikle diğer çocuklarımızı ihmal etmiyoruz onlar küçük olduğu için daha sorumluluklarımız da küçük diyelim)

eşinizle kaçtığınızda eşiniz boşanmışmıydı.kadın neden tepkili ?neden kızını göstermiyor.?mahkeme kararı yokmu çocugugu göreceği günler vs
Tabii ki boşanmıştı üzerindende 1 yıl kadar geçmişti.Parasal konuları öne sürerek hep bir kaçırma hevesi kadında haftasonu alınabilir normaldeBahane ediyo annemdeyiz şurdayız bugün almayın bişey dese eşim kavga ediyor.

Nasıl yani mahkeme kararı yok mu ?
Illa ki görmesi gereken günler vardır .
Bahanelerimizden sıra gelmiyor bazen ihtiyaçların da zorluk çekiyoruz ekstra para koparmaya çalııyor. Herkesin sıkıntıları olur hemen annesine falan gidiyor Eylül'ü alıp.

Tabii ki boşanmıştı üzerindende 1 yıl kadar geçmişti.Parasal konuları öne sürerek hep bir kaçırma hevesi kadında haftasonu alınabilir normaldeBahane ediyo annemdeyiz şurdayız bugün almayın bişey dese eşim kavga ediyor.
diğer iki çocuk sizinmi peki şuan yanınızda olan

Verdi ama her hafta bir bahanemiz var.Eylül de 5 yaşında şuan polis karıştırmaktan da kokuyoruz.1 ayda görüyoruz oda nafakala makbuzu aldıkça her ay aynı gün kadın bir garip.

e bahaneyi dinlemeyin bi zahmet. polis olmasa da gözünü korkutabilirsiniz, yasal hakkı bu.

e bahaneyi dinlemeyin bi zahmet. polis olmasa da gözünü korkutabilirsiniz, yasal hakkı bu.
Denedik bunları eşimle biraz sorunlu ayrılmışlar ben yaşamadım hiç ama eski eşi bazı psikolojik sorunlarının olduğunu iddia ediyor eşimin.Hemen yaşadığı sorunlardan yola çıkıp konuyu saptırıyor.

O zaman velayet davasi açın. Bunları da mahkemede ortaya koyun.

Zor konular...
Kendimizden çok çocuklarımızın psikolojisini düşünen eşlerimiz olsaydı zaten evliliği bir şekilde yürütürdük.

Keşke olgun davranabilsek. Keşke eski eşimize zarar vermek niyetiyle davrandığımızda aslında asıl zararı çocuklarımıza verdiğimizin bilincinde olabilsek...

Back
X