eşimin kızı

Esinin kizi ile diyologun nasil.eger iyi iliskileriniz var ise ve ozellikle davet edilmisseniz gidin.ama kiz sizi gormekten rahatsiz olacaksa gitmeyin.birakin bi mutlu ginunu kendi anne babasi ile gecirsin.bos yere esinizin yaninda olmsk adina israrci olmayin.bir de eski esin tavri da onemli.kendini bilmez bir insansa eger sen ne kadar iyi niyetli olsan da istemeden tatsizlik yaratan konda olabilirsin.bazen bazi seyleri zorlamamak daha iyidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte kızla sorunum yok ama kadının anneme yaptıklarını unutamıyorum çirkef biri ama orada bana sataşacak bir durumu yok çünkü benim ona bir terbiyesizliğim olmadı ....ama eşimi hala sevdiğini biliyorum.

siz neden kasıyorsunuz? sonuçta eşinizle evli olan sizsiniz. ve bu durumda tabiiki de eşinizin yanında olmalısınız. eski eşi görmezden gelin..

kasılmamın nedeni onunla çok önceden evli olmuş olması yaşanmışlık var sonuçta ve ben bunu düşündükçe kötü oluyorum ...ikisini aynı karede görmek istemiyorum asla :41: hey allahım insan neyi kınarsa başına gelirmiş bekarken bir kız arkadaşım dul bir adamla evlendi diye ne kızmıştım kör olsun bekar olsun delimisin sen dul adamla evlendin demiştim kızcağız ağlamıştı birsürü ve sonuç işte kınadığın şeyi yaşamadan ölünmezmiş çok doğru :14:

Bu kadar sıkıntı yapacaksa gitme düğün neyse de nişanda illa bulunman gerekeceğini sanmıyorum ,

aslında bende öyle dşündüm şimdi hem nişanda hem düğünde kasılacağıma direk düğüne giderim diye düşündüm ve kadın nişana gelmedi düğüne de gelmez diye düşünecek o zaman giderim zaten :26:

kasılmamın nedeni onunla çok önceden evli olmuş olması yaşanmışlık var sonuçta ve ben bunu düşündükçe kötü oluyorum ...ikisini aynı karede görmek istemiyorum asla :41: hey allahım insan neyi kınarsa başına gelirmiş bekarken bir kız arkadaşım dul bir adamla evlendi diye ne kızmıştım kör olsun bekar olsun delimisin sen dul adamla evlendin demiştim kızcağız ağlamıştı birsürü ve sonuç işte kınadığın şeyi yaşamadan ölünmezmiş çok doğru :14:

O zaman baska kadina eldeydirmemis biriyle evlenicektin. Kizi seni istiyorsa gidebilirsin bence. Ama kizi annesi icin seni istemiyorsa, gitmemelisin, saygili olmalisin nisanlanan insanin istegine.

Diyer duygularinida bir sekilde cozmen lazim, gereksiz kiskanclik yapiyorsun, hemde cok gereksiz. Bu nisan senin deyil unutma, esinin kizinin nisani, olayin merkezinde esinin kizi, esin ve esinin eski karisi var. Bunu kabullensen iyi olur. Sonrada icinden nasil geliyorsa, neyin dogru oldugunu dusunuyorsan oyle yap.

kızıyla diyaloğa bağlı biraz. kızın davet etmiş olması gerekir diye düşünüyorum. davet ettiysede gitmemek ayıp olur hem eşinize hem kızına..

Kusura bakmayin da eşinizden soğuyacaksiniz ben onu anlayamadım ??? Ben de esimin ikinci esiyim... koye gittiğimiz zaman ister istemez karşilaştik.. ne ben ona tavi yaptim ne de o bana.. Allah razı olsun derim... çunkü istese cocuklari (iki erkek) bana karsı kışkırtabilirdi ama tam tersi bir olgunluk örneği gosterdi.. evine gidip kahvemi de içtim. Yeri geldi kainvalidemin evinde beraber bulaşık da yikadik ... sohbetimizi de ettik ..biraraya gelince de yine sohbet ederiz... hatta kızkardesleri bile tanıştim...
bu kadar kasmayın .. karşı tarafi bilemem ama siz iyi niyetli davranınca pek sorun olacağını düsünmüyorum...

seninki olgunmuş canım ben bunun nasıl şeytan olduğunu bilmiyordum görmemiştim daha önce de ne zaman evlendik piyasaya çıktı yaptıklarına pes dedim artık önce beni arayıp küfürler etti hemen arkasından anneme sonrada eşimi arayıp beni arayıp rahatsız ediyorlar dedi ...eşim inanmadı tabi ama kızını sürekli bize gönderip aramızın iyi olup olmadığını kontrol ediyordu biliyordum ...çünkü ne zaman arasa annemi yada beni kız ertesi gün bizde kızı da onun gibi ona bişey diyemiyorum kimbilir kıza neler söylüyor anlamadım ben bişey o dönemler eşimi evden bile kovmuştum ....siz ayrıldınız tamam demekki hala görüşüyordunuz ki bu kadın bu kadar rahatsız ediyor dedim ...eşim hep itiraz etti sevseydim ayrılmazdım onunla 3 yıl oldu ayrılalı ama o bunu anlamak istemiyor dedi ...kadın sürekli eşime aşk mesajları atıp durdu yaa manyak

Onlar boşandı ve siz öyle tanışıp evlendiniz değil mi?

Oyüzden sorun yok aksine eşinizin yanında olmalısınız. Ancak kızın görüşü de önemli şahsen büyük konuşmayım ama sırf annemi düşündüğüm için babamın ikinci eşinin düğünümde bulunmasını istemeyebilirdim. Tabii burada annemin durumu da devreye girerdi (babamdan sonra evlendimi vs vs)
Aranız nasıl kızla?

evet onlar başanmıştı biz tanıştığımızda 3-4 yıl olmuştu ....evet bende sırf annemi düşündüğümden istemezdim ama kız davetiyeyi bana verdi istemeseydi babasıyla özel konuşabilirdi dimi

evet onlar başanmıştı biz tanıştığımızda 3-4 yıl olmuştu ....evet bende sırf annemi düşündüğümden istemezdim ama kız davetiyeyi bana verdi istemeseydi babasıyla özel konuşabilirdi dimi

evet. Yada babasina diyebilir, uvey annem gelmesin diye.

Burda bence konu sizin duygulariniz. Bir de hamileymissiniz, zaten herseye iki kat duygusal bakiyorsunuzdur su an. Bence gidin, gitmezseniz daha icinizde kalacak gibi gorunuyor, keskeler soylemi olurdu,, boyle mi olurdu demeler. Birde esinize sorun bakalim o ne ister. Ve karisindan da uzak durun madem gicik bir tip. Ama artik karisina takilmayin, cozun artik kendi icinizdeki bu olayi. Siz izin vermezseniz karisii sizi napsa da uzemez bunu unutmayin.

Kız sizi seviyorsa davet eder o zaman gitmelisiniz.öbür türlü gitmeyin. Ben mesela babamın eşini severim ama düğüne tek babamı çağırıcam.annem huzursuz olmamalı hiç birşekilde.

arkadaşlar eşimin önceki eşinden bir kızı var ve öbür ay nişanı var gitmelimiyim bilmiyorum ama gidipte önceki eşini görmek beni eşimden soğutacak gitmesem içim içimi yiyecek görümcelerim de gidicek ne yapıcağımı bilmiyorum arkadaşlarım git eşinin yanında ol diyor ama ben gidemem gitmemeliyim kararsızım içim bunaldı yaa offf

kızı belki istemeyebilir. ben olsam istemezdim çünkü o gün özel bir gün ve hem annem hem babam hemde babamın eşi. ben olsam bir arada istemezdim.

kızla bir sorunum yok hatta davetiyeyi direk bana verdi nişanlısıyla beraber babasını sordu gelmek üzere dedim ama o beklemeyip bana verdi.

seninki olgunmuş canım ben bunun nasıl şeytan olduğunu bilmiyordum görmemiştim daha önce de ne zaman evlendik piyasaya çıktı yaptıklarına pes dedim artık önce beni arayıp küfürler etti hemen arkasından anneme sonrada eşimi arayıp beni arayıp rahatsız ediyorlar dedi ...eşim inanmadı tabi ama kızını sürekli bize gönderip aramızın iyi olup olmadığını kontrol ediyordu biliyordum ...çünkü ne zaman arasa annemi yada beni kız ertesi gün bizde kızı da onun gibi ona bişey diyemiyorum kimbilir kıza neler söylüyor anlamadım ben bişey o dönemler eşimi evden bile kovmuştum ....siz ayrıldınız tamam demekki hala görüşüyordunuz ki bu kadın bu kadar rahatsız ediyor dedim ...eşim hep itiraz etti sevseydim ayrılmazdım onunla 3 yıl oldu ayrılalı ama o bunu anlamak istemiyor dedi ...kadın sürekli eşime aşk mesajları atıp durdu yaa manyak

Kız sizi seviyorsa davet eder o zaman gitmelisiniz.öbür türlü gitmeyin. Ben mesela babamın eşini severim ama düğüne tek babamı çağırıcam.annem huzursuz olmamalı hiç birşekilde.

Seninki baya fenaymıs... kızla aran nasıl? Gerekirse kızla açık açık konuş.. "sonuçta senin özel bir günun , ne seninle ne de annenle sıkıntı yaşamak istemem, eğer seni rahatsız edecekse bunu baştan bileyim de sonradan üzülmeyelim, istemezsen de bunu anlayışla karşılarım" diye damardan girerek kızın düşüncesini net bir şekilde ögren... ona gore gidersin veya gitmezsin...

canım davetiyeyi vermek ayrı davet etmek ayrı
kız size sormuş babam nerde davetiyeyi verecem diye,sonra beklememiş babasını size vermiş
size davet ettimi,nişanıma beklerim dedimi?
bence o davetiye, babaya verildi.
ikinci bir konuysa
neden gitmek istiyorsuz,gitmeseniz olmazmı
sonuçta orda olması gereken insanlar,annesi ve babası
bence gitmeyin,kızla aranız iyimi samimimisiniz bilemem ama
iyi olsa bile bence gitmemeniz en doğrusu olur
yani hoş görünmeyecek ne işiniz var Allah aşkına

Empati kurarak diyorum ki , gitmemelisiniz .

Back
X