Konu sahibi konusmakla mesgul olarak gozukuyor. Kim mesaj atiyosa salsın da gelsin konuyu tamamlasin kadin
Gittikce harfler de gidiyor eşimden bütün harfler gitti" k" kaldıçocukları mi yaziyor ki
hanım komşusu varmış bi tane kendi tanımıyormuş ama kocası samimiymiş. zabaanan işe bırakıyormuş falan konu sahibi de diyor ki bana yardım edin ne edem ben bu herife? ya da kadını nasıl ortadan kaldıram.Birine soruyodur belki konu duzeltmeyi. Konu sahibi kiz birak gel mesajlara yaz. Tek yurek olduk seni bekliyoruz
Surekli konusuna bakiyor. Agam eglenir.
Gördüm onu bir alintidaKonunun basi boyle degildi sonra sildi.
Esi yakin olmadıkları komsularini işe birakiyomus
Gördüm onu bir alintidaya inşallah eşine falan yakilanip da başına kötü bir şey gelmemiştir. Artık Türkiye'de herkesten herşeyi bekliyor ve çok korkuyorum.
Herhalde seneye duzenler
Yok yazmiycak heralde. Kusturdunuz gadini yok K' ydi yok C'ydi. Harf harf mors alfabesi gibi anlaticakti derdini oysa kiUykum geldi, hadi ama ya.
Derdi olsa ilk buldugu bosluga yazardi diye dusunuyorum. Hadi konusunu duzenleyemedi yeni konu acardi. Son icerige bakiyor, forum anasayfasinda cok da umrunda degil biz yine kaldik basbasa :)
Hadi inşallah. Ben en son kocası tarafindan 32 kez bicaklanan fenomen kadından sonra paronoya bağladımYok ya sanmiyorum. Baya aktif su an
Vallahi uykum kaçar, ne haltlar karıştıtıyor bu herif öğrenmeliyimYok yazmiycak heralde. Kusturdunuz gadini yok K' ydi yok C'ydi. Harf harf mors alfabesi gibi anlaticakti derdini oysa ki
Hadi inşallah. Ben en son kocası tarafindan 32 kez bicaklanan fenomen kadından sonra paronoya bağladım
AminAyy Allah korusum
Parmaktan sonraKonu sahibi harf mi satin alalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?