Eşimin komşuyla samimiyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi kocası komşusuyla fanfinifon durumunda olabilirmiş birde işi bırakmış konu sahibi ablada bize soracak heralde ama olay buraya kadar geldiyse boşan desek de bosanmaz daha napayım diye soracak herhalde
Koca işi pişirmişse geçmiş olsun susun oturun çocuklarda vardır bosanman mümkün değildir.
Ailen zaten destek olmaz,maddi zorluk da var kimseyi yormayalim ben anketi sonuclandirdim

Birine soruyodur belki konu duzeltmeyi. Konu sahibi kiz birak gel mesajlara yaz. Tek yurek olduk seni bekliyoruz
hanım komşusu varmış bi tane kendi tanımıyormuş ama kocası samimiymiş. zabaanan işe bırakıyormuş falan konu sahibi de diyor ki bana yardım edin ne edem ben bu herife? ya da kadını nasıl ortadan kaldıram.
benim anladığım bu

Derdi olsa ilk buldugu bosluga yazardi diye dusunuyorum. Hadi konusunu duzenleyemedi yeni konu acardi. Son icerige bakiyor, forum anasayfasinda cok da umrunda degil biz yine kaldik basbasa :)

Kapanan diger konudan sonra hevesim kursağımda kalmisti. Bu konuyu gorunce sevindim ama oda yarim kaldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…