- Konu Sahibi Vazelin005
Benimkimdede vardi :) ben sana soyle anlatiyim esim bana hic haber vermez ama ben isten kacta ciktim nerdeyim indim mi bindim mi yazmami ister yazmayincada trip atar. Ama o ayni seyi yaptiginda ben laf ettigimdede gene trip atar bir gun aldim karsima sen mi adamsin benmi diye sordum bagirmaya basladi sen ne diyosun diye mesajlari silmem ben ekran goruntusu alip laptoptan gostermeye basladim bak bakalim sana bisey sordugumda beni azarliyosun ama sen bana bisey sordugunda ben cevap vermeyince gene azarliyosun sayende erkeklesiyorum dedim.tripi nazi stemi herseyi sen yapiyosun bundan sonra bende sana hic bi sekilde haber vermiycem dedim ama ne mumkun benim canim durmuyor illa yazicam neyse ilk gun zoraki durdurdum oda inat etti yazmadi eve geldik trip atti konusmadi ertesi gun bilerek teli evde biraktim geldim aramamis 3. Gun aldim yanima telefonu ve saat 7 civari yasiyorum diye mesaj attim aradi beni ne demek bu diye. Hic bisey demek degil hani umrunda degil ya yaşadığı mi haver vereyim en azindan dedim ozaman aksam konusalim seninle dedi geldi tabi konusmuyo en sonunda dayanamadim gittim yanina desim konusacaktik konuslim sen sacmaliyosun dedi :) bende asil sen sacmaliyosun ben sana hesap sormuyorum sadece esin olarak seni merak ediyorum ayni seyleri ben yaptim sana hos muydu desim sustu neyse kisacasi bu boyle 1 ay devam etti ve bi gun eve geldi ben yokum aradi meşgule aldim 3. aradi actim nerdesin dedi dusunuyorum dedim neden evde dusunemiyomusun dedi. Dusunemiuorum cunku sen kadar gaddar degilim sen yanimdayken sana kiyamayip kendimi sucluyorum o yuzden yanliz kalmaya ihtiyacim var dedim. Nerdesin aoyle geliyorum beraber dusunelim dedi hayir yanliz kalmak istiyorum dedim tabi israr kiyamet en son yanima geldi ve ozur diledi aciklamasi suydu. Ben boyle alismisim ilgisiz bi ailede buyumus hic hesap vermemis bunlar ona garip geliyormus o gun bugundur birdaha ozur dilemesi gereken hic bisey yapmadi cok sukur.