Eşimin kötü aliskanliklari var ve ailesi arka cikiyor

yamen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
71
5
1
29
Ben kısa süre önce eşimin metamfetamin kullandığını öğrendim ve eşimin bağımlı olduğunu ayık kafayla gezmedigini gordum ve eşimin ailesine bu durumu anlatıp onların evine yerleştim birlik te mucAdele ederiz bu kötü aliskanligi bırakır diye hep sustum alttan aldım dün gece yine geç geldi tardisma çıktı bağırış cagiris ben eşimin ailesi beni tutar sanıyordum kaynanam dönüp bana sen suratını egdin diye kavga çıktı dedi ve şuan oğlunu yanına aldı yediriyo iciriyo keyifleri yerinde ben tek başımayım ve eşimin bu kötü aliskanligindan artık caz gececegine inancım kalmadı ne yapmaliyim

Ben kısa süre önce eşimin metamfetamin kullandığını öğrendim ve eşimin bağımlı olduğunu ayık kafayla gezmedigini gordum ve eşimin ailesine bu durumu anlatıp onların evine yerleştim birlik te mucAdele ederiz bu kötü aliskanligi bırakır diye hep sustum alttan aldım dün gece yine geç geldi tardisma çıktı bağırış cagiris ben eşimin ailesi beni tutar sanıyordum kaynanam dönüp bana sen suratını egdin diye kavga çıktı dedi ve şuan oğlunu yanına aldı yediriyo iciriyo keyifleri yerinde ben tek başımayım ve eşimin bu kötü aliskanligindan artık caz gececegine inancım kalmadı ne yapmaliyim
Ben senin diğer konuna da yazdım, bu maddeyi kullanan bir adam iflah olmaz. Senin ne işin var onun ailesiyle? Bırak şunlardan kurtul. Kendi önüne bak artık

Kendi ailenin evine git tabii ailen ya süründür gitme eve ama asla boşanma demezse

Bence bırak kendi ailenin evine ya da evinde durup eşini gönder derim. Ya bırakır ve kendine gelirsin dersin ya da önüne bakacağını söylersin. Böyle uğraşarak geçirirsen hem annesi tarafından hem eşin tarafından çok yıpranır ve kaybeden sen olursun.

Öncelikle o evden çıkıp ailenizin yanına geçmelisiniz, bu bir.
İkincisi de hiç beklemeden, ertelemeden boşanma davanızı açmalısınız, bunun düşünülecek bir tarafı kalmamış.

Boşanmalısın.
Ayrıca neden hep susup alttan alıyosun?

Boşan geç.
Met... denilen maddenin geri dönüşü çok zor. Amatem vs olmadan imkansız.
Ayrıca kullananların aklı asla başında olmuyor. Bu pislik yüzünden zengin bir iş adamının tüm servetini kaybettiğini gördü bu gözler.

Boşan geç.
Met... denilen maddenin geri dönüşü çok zor. Amatem vs olmadan imkansız.
Ayrıca kullananların aklı asla başında olmuyor. Bu pislik yüzünden zengin bir iş adamının tüm servetini kaybettiğini gördü bu gözler.
İçiyor ama bide çok profesyonel yada yıllardır içiyor artık alismismi bilmiyorum dışardan bakanlar içmemiş diyor ama ben halini hareketini goruyom icmis

Kavga çıktı yine babası diyor sen bu adama kadınlık yapmadın kıyamet koptu gidecektim bırakmadılar hala diyolar adımı sen at

Bırakmadıları mı var?
İhbar edeceksin eşin denileni, uzaklaştırma çıkarıp uygun bir vakitte de başka bir yere taşınacaksın. Umuyorum ki bir mesleğin, işin vardır.

Back
X