Eşimin kötü aliskanliklari var ve ailesi arka cikiyor

Niye siz amatemde personel misiniz de siz düzelteceksiniz? Anne babası kulaklarını çekse o adam bu rahatlığı bulur muydu ki?

Kocanızı ihbar edin CİMER'den. Belki takibe alınırsa satıcı yakalanır ya da kocanız da işin içindeyse güle güle.

Size şiddet uygulamayacağı şekilde adama resti çekin derim. Gram sevgisi varsa çabalar. Tepki vermiyorsa zaten gözünde değeriniz de yoktur. Boşa kürek çekmeyin.

Anne evine gidemiyorsanız siz evinize geçin. Kocanızı annesi babası beslesin.
Nasil ihbar edicem ki takibe alırlar mı öyle ne düzelmesi içtiğini kabul bile etmiyor yok anne baba duvar gibi arkasinda

Ben kısa süre önce eşimin metamfetamin kullandığını öğrendim ve eşimin bağımlı olduğunu ayık kafayla gezmedigini gordum ve eşimin ailesine bu durumu anlatıp onların evine yerleştim birlik te mucAdele ederiz bu kötü aliskanligi bırakır diye hep sustum alttan aldım dün gece yine geç geldi tardisma çıktı bağırış cagiris ben eşimin ailesi beni tutar sanıyordum kaynanam dönüp bana sen suratını egdin diye kavga çıktı dedi ve şuan oğlunu yanına aldı yediriyo iciriyo keyifleri yerinde ben tek başımayım ve eşimin bu kötü aliskanligindan artık caz gececegine inancım kalmadı ne yapmaliyim

Bosanmalisiniz.

Met bağımlılığı kolay tedavisi olan bir bağımlılık değil ama siz de üzgünüm eş bağımlısı gibisiniz. yani böyle bir adamı ödüllendirir gibi davranışlara ne gerek var

Nasil ihbar edicem ki takibe alırlar mı öyle ne düzelmesi içtiğini kabul bile etmiyor yok anne baba duvar gibi arkasinda
Şüphelendiğiniz kişiler veya mekan varsa onların da ismini verin. Zaten ciddiye alınırsanız değerlendirirler. İsterseniz kişisel bilgilerinizin görünmesini engelleyebilirsiniz. Öyle bir seçenek vardı. Bilgi almak için ilçe emniyet veya karakola gidip de bilgi alabilirsiniz.

Şikayet üzere gözaltına alınan yakınım vardı. Hapse girdi. Sonra bir şey çıkmayınca beraat etti.

Allah korusun başıma gelseydi gece gittiği mekanı ihbar ederdim. Oraya uyuşturucu satıcıları geliyor, satış oluyor derdim. Polis basınca zaten test de yapılır, kullanıcı mı satıcı mı belli olur. Satıcı gideceği için biraz zor kullanırdı. Belli tutuşacağı için o taraflara meyletmezdi.

Kavga çıktı yine babası diyor sen bu adama kadınlık yapmadın kıyamet koptu gidecektim bırakmadılar hala diyolar adımı sen at
Babası kadınlık yapmadığını nerden biliyor odanızı mı dikizliyor? Densize bak. gidecektim bırakmadılar diye birşey yok gizli gizli git gerekirse. Sen bakıcı değilsin başlarından sana atmak istiyorlar adamı resmen.

İki tane çocuğum var bende böyle düşünüyorum ama iki çocukla nasıl yaparım bilmiyorum yoksa bir dk durmam burda

Cesaret edeceksiniz. Su an ki durumunuzda kötü olmayacak hiç bir şey.
Sanmıyorum met için birinin maddi olarak ailesine konforu sunabileceğine.
En azından başınızdan uyuşturucu bağımlısı bir kocayı ve ailesini atarak omuzlarınızdakş yükü hafifleteceksiniz.

Size çok üzüldüm çabanızı da anlıyorum.
Eşiniz halk arasında ot denilen sigaralardan kullanıyor ise ve bırakmak istiyorsa kurtulabilir ancak meth kullandığından eminseniz çabanız nafile.
Uyuşturucu madde kullandığını ihbar ederseniz,
1- eşiniz tespit edilmiş olur. Bunu temin etmek için satıyor da olabilir ceza alabilir.
2- eşiniz kendi kararlarını vermek konusunda dava yoluyla kısıtlanabilir. Yani kendisine vasi atanabilir. Kendisi ve sahip oldukları ile ilgili tüm kararlar vasiye geçebilir.
3- eşinizin çocuklarınızı görmemesini sağlayabilirsiniz. Velayet zaten sizde kalır. Baba da uzaklaştırılır.

Ya evden uzaklaşın ve davanızı bu ihbar çerçevesinde yürütün ne halleri varsa görsünler. Ya da ailesine boşanma davasında istediklerinizi (yaşamınızı kuracak kadar para, altın ve evdeki eşyalarınız, çocukların velayeti, nafaka, temiz olduğunu testle ispatlamadan çocukları görmeme gibi) belirtip boşanın. Uzaklaştırma aldırın.

Back
X