Eşimin kötü alışkanlıkları.

cocugum yok ama istiyorum doktora gidecegim.yasim 31.ikinci evliligim

Böyle bir adamdan cocuk sahibi olmak için çaba mı haracayacaksınız? Önce evinizdeki sorunları çözmeyi deneseniz keşke...

cocugum yok ama istiyorum doktora gidecegim.yasim 31.ikinci evliligim

Bu adamdan çocuk yapmadan önce iyice bir düşünmeni öneririm.

Eşin en kötü ne yaparsa boşanırsın ? İlk eşinden neden boşandın mesela ?

Ailen yakın mı demiştim bir de....

ilk zaman otu hic farketmedim.babasi lotoyu söyledi ama bi kac liralik cok dedil dedi bana..ama siniri vardi biliyordum.o zamanlar cok seviyordu beni..cocuk konusuna gelirsek benim ikinci evliligim artik bosanmmayida göze alirim cocuk olurssa.sikildim artik erkek milletinden

nasıl yani?adam ot içiyor,cinsel hayatınız yok ama siz çocuk mu yapmak istiyorsunuz? ama nasıl?????

Kusura bakmayın ama kendiniz bu yetişkin halinizle durumunuza
çözüm bulamıyorsunuz ve mutsuzsunuz. Masum bir bebeği de bu
mutsuzluğa neden ortak etme düşüncesindesiniz? Tüm bu sorunları
çözüme kavuşturup, ilerisi için mutlu olma teminatı verebilecek misiniz
yavrunuza? Bir de şunu düşünün anne olunca yavrunuzun mutsuzluğu
ya da onu mutsuz etme korkusu sizi daha derinden sarsacak... Bence
bebek yapmadan önce sorunlarınızı çözmeye bakın...

lotoyu bilen baba oglunun ot ictiginide biliyordur kesin neden sizi basta uyarmamislar acaba :26:

otu evde icmiyordu.yada ben uyudugum zaman iciyordu.cebinde buldugumda bi parca buldum.kokulari unutmam ve iii ayirt ederim..komsuya gittigim ikikez evde ictigini farkettim..kabul etmedi baska birsey dedi kafayi yedin getireyimde sende ic dedi..arastirdim öldürmüyor..üzüldüm buna sadece kafasini bozuyor paranoya yaparmis..ayda bin tl yi geciyor lotosu..

bu konu gerçek mi yoksa sözlükçü alarmı mı!!!!! hayır ciddi yorumlar yapıyoruz ama içimden de bir ses başka şeyler söylüyor.Allah rızası için demiş,bu cümleyi kuduğuna göre erkek olma ihtimali yok diye düşündüm..yalan konu için Allah'ın adını kullanmaz kimse değil mi?!

simdi ne yapmayi dusunuyorsun acaba :26:

yok artık...dalga mı geçiyosun burda sen?! ya da sende ot içiyosun..cümleye bak ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…