Eşimin kötü alışkanlıkları.

Büyük aşkmış sizinkisi

ne yani adam harclik versin ne yaparsa yapsin mi ? yazik degil mi sana dogacak o cocuga ? sen babasiz buyutmeye razisinda yarin birgun o cocuk icin zor olmayacakmi babasiz buyumek,
cocugum olsun diye cocuk yapma !

yok yok bu sözlerin üstüne söylenecek bir söz yok....bende inanmıyorum artık ne yani çocuk olsun harçlığımı versin yeter hııı.....fakesiniz yada çok entrasan düşünen birisiniz...eğer amacınız çocuk yapıp boğazınızı doyuran bir eş ise bulmuşsunuz aslında tek şey kalmış çocuk yapmak onuda yapın ohhh mutlu mesut yaşayın....bu kadar çok problemi olan bir adamdan çocuk yapacak kadar cesur olduğunuz içiniz tebrik ediyorum.mutluluklar

25-08-2011 de üye olunmuş. o tarihten bu yana begendigin 0 , begenildigin 0 .. fakat bu sayfaya hayranım diyorsun. aktivitelerin de fazla yok.

bilmiyorum ama tuhaf geldi böyle konu..

Benim dikkatimi de smiley kullanması çekti.
Yeni üye,dertli konu ve smiley ler...

cocuğu ondan yaparım...sonrada adamı kullanırım parasını alırım diyosun yani..

çok şükür aptal değiliz
ayırt edebiliyoruz herşeyi

arkadaslar ben cidden bi dert paylasmak istiyorum.neden dalga geciliyor..ikinci evlilikten sonra bosanmak kolaymi..hadi bosandim.tekrar evleenip nasil nezaman coccuk yapilacak..biraz ciddi yaklasin.lotosuna karismami istemedi ama otu falan hic konusmadim.sadece biliyorum.kardeslerine gösteerdim.

Peki bizden istediğiniz nedir?

üçüncüye mi evleniceksin

Burasi kadinlarin bos zamanini degerlendirdigi, degerlendirirken eglendigi, kücük captaki sorunlara farkli bir bakis acisi getirdigi bir internet sitesi!
Bircok kadinsal konu, annelik, yasam gibi seylerin yani sira, aldatilip üzüntüsünü paylasmak isteyen olabilir, aile icinde anlasamadigi insanlarla yasadigi sorunlara farkli bakis acisi isteyen olabilir vb. seyler olabilir ama sizin deyiminizle ot icen bir insan icin yardim istenecek en son yer bile degil burasi hanimefendi.
Bagimliklik ve tedavisi konusunda uzman kisilerle iletisime gecerek sorunlarinizi halletme yolunda ilk adimi atabilirsiniz.

Son düzenleme:

Sende iç dememişmiydi bu adam?
Konuşmadınız yani!

haklisin tamam da dogacak cocugada yazik degilmi ot icen sorumsuz bir babaya sahip olacak ?
neden ? cunku sen istedin diye...

Biz hiç bişey yapamAyız çünki durum ciddi...en güzel kararı sen vereceksin...hadi diyelim adam daha fena ot içmeye başladı ve cocuk oldu ilerde neler olacaĞını kesritebiliyormusun ?????
boşandınız cocuğu sana verirmi bunları düşündünmü peki ?? çünki otu sürekli kullanırsa beyin ve sinir sistemi boyle olmayacak gittikçe kötüleşecek...

Son düzenleme:

Burada paylamasında ne sıkıntı var ki? Zaten yeni fark etmiş...

İşte bu yüzden 2. evlilikler daha ince eleyerek yapılmalı.
Hem sütten ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yer derler.
Bu kadar kötü alışkanlıkları olan bir adamla evlenmiş olmak hata.
Çocuk olduktan sonra 40 yaşında bile olabilir.

Hem çocuğu eşinden bağımsız düşünemezsin.
Bir çocuğun babası hırsız da olsa,katil de olsa,dolandırıcı da olsa babasıdır.
İster görüşsün ister görüşmesin,arasında her zaman bir bağ olur.
Çocuğu yaparım,adamı atarım dersen yanılırsın.

Aman arkadaşlarınıda toplamış, selam ziyaretçiler

Yalnız sizi kadınlardan soğutan kezban dolu bir siteden
ayrılamadınız gitti

kib-leyeceğim de konunun hemen kapanmasından endişe duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…