erkeklik yönü eksik ama sen bu kişiden çocuk istiyorsun ??
burdaki tutarsızlığa verecek ne cevabın var ?
fake sin
tesekkürler.bu aksam olmasada oturup konusacagim sakinlesince.ama diyecegi laflarida adim gibi biliyorum.lotosunnu deyince (neyin eksik diyecek)otunu deyince ya inkar edecek yada karisma diyecek...anliyormusun cikmaz gibi birsey.bosan demesi kolay..evlen bosan evlen bosan.kendimi devamli yargiliyorum.devamli.ama karsimdakinden bi adim gelmeyince kaliyorum
Bu Arkadaşın bir sözlükten geldiğine kalıbımı basarım.
Yüzde yüz hatta yüzde Binbeşyüz!
,doktor ve asilama denilen birsey var lütfen.
Burda ahkam keseceğinize gidin belgesel izleyin, kendi başınızda olsa böyle atıp tutamazsınız, düşmez kalkmaz bir Allah
Burda ahkam keseceğinize gidin belgesel izleyin, kendi başınızda olsa böyle atıp tutamazsınız, düşmez kalkmaz bir Allah
Ben yine senin vasıtanla benzer konuları olan arkadaşlara hitaben yazmak istiyorum;
Bir önce ki evliliğin neden bitti?
İkinci evliliğine, sırf çocuk istediğin için olumlu mu baktın? Hızlı mı evlendin?
En önemlisi, başarısız seçimler yapıyor olabilirsin.. Bunun altında yatan nedeni bulman gerek.. Çok acil... Ailenden mi yeterli ilgiyi görmedin? Aile hikayen nasıl? Nasıl bir gençlik dönemi geçirdin?
İlk evliliğinde şiddet mi gördün?
Evliliği, içinde bulunduğun durum yüzünden bir sığınak olarak mı tercih ediyorsun?
"Boşanmak" kolay olmayabilir.. Ama neden böyle bir evliliği hakettiğini düşünüyorsun?
Boşanmazsan olacakları kestirebiliyor musun? Yirmi sene sonra kendini evladlarınla nerede görüyorsun? Baba profilinin, aile içinde ne kadar önemli olduğunu, olabileceğini kestirebiliyor musun?
Benim bu tarz bir olayda söyleyebileceğim tek şey;
Bir iş bulman... Ayakların üzerinde durman... Karakterini yeniden oluşturman bu evlilikte ve bir sene eşine karşı savaş vermen...
Kesinlikle uyuşturucuyu kabul etme... Uyuşturucu öldürmeyebilir ama beyin hasarı yapar... Paranoid şizofrene bile dönüşebilir uzun zaman ertesinde... Mesela çocuklarınla seni doğrayabilir...Hadi bu uç bir örnek oldu... Ama fiziksel şiddet kesinlikle uç bir örnek olmayacaktır.. Allah korusun...
Loto da nafakanızı sıfırlayabilir, çocuklarına yetemeyen belki sonunda intihar bile eden bir adam olabilir.. Yine Allah korusun...
Savaşırsan eğer, kazanabilecek misin?
Seçim yaptırsan eşine, seni mi seçecek?
Cevaplar hayır ise... Zaten evli değilsin...
Üzgünüm..
Yazabileceklerim bu kadar, Allah selamet versin..
ilgi alanına göre değişir, mesela bukalemunlar....
Eğer bir proleminiz vardıysa bunu kendi konunuzda halledecektiniz. Burası yeri değil, espriniz de hiç hoş değil.
hayır siz niye üstünüze alındınız anlamadımki ben genel konuşuyorum. neden yanlış anlaşılıyor anlamadım. neyse herkese iyi yorumlar o halde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?