Eşimin küfür etmesini nasıl engellerim?

Eşinizin babası da öyle mi yani küfür eder mi eşine benim karşılaştığım böyle insanların babası da öyle oluyor.sizin gibi benim de hayatta en nefret ettiğim şey küfür edilmesi eşimle görücü usulü evlendik ilk görüştüğümüzde ilk sorduğum şey bu oldu Allahtan hiç en ufak argo bile kullanmıyor çünkü babadan öyle görmüş.ama küfür eden insanda o huy olarak kalıyor ne yazık ki ağzı alışmış bırakamıyor ve de çok normal görüyor hatta arada farketmiyor bile küfür ettiğini ama bir üyenin dediği gibi öyle kabul etmişsiniz zaten biliyordunuz yani.benim eşimde çabuk sinirlenir ses tonu anında yükselir beş dk sonra da normal haline döner :) bende bunu aşması için çok uğraştım o da uğraştı ama hala tam anlamıyla bırakamadı stresli olduğu zamanlar yapıyor mesela.siz de yinede uğraşın eşiniz sizi seviyor bence sık küfür eden insan onu kötü bişey olarak görmüyor artık alışkanlık oluyor

Çocuğumuzun seni ornek alıp bana aynı küfürü söylemesine razı olur musun diye sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…