esimin kumar borcu

Sen son bir şans vermişsin umarım sözünde durur ki hiç sanmıyorum.Sen ayrı kalacağın bu süre zarfında onu takip et.Birde borcunu nasıl ödediğini mutlaka öğren çünkü genelde kumar borcunu ödeyebilmek bazıları tefecilere başvuruyor o zaman da borç 2 katı oluyor.Eşinin de bu konu da destek alması lazım bence sen bunu da şart koş çünkü kendi başına bunu başaramadığı belli sonra tekrardan üzülme canım Allah yardımcın olsun.

söz verdiği halde aynı hatayı tekrar yapmış. affedip etmemekte kararsızsızım diyorsunuz diyelim affettiniz 3. hatayı yapıp,yapmayacağına eminmisiniz peki.. içinizdeki güveni yerle bir etmiş bir insandan hiçbirşey beklemeyin çünkü onun kendine bile hayrı yok ki size hayrı olsun.

kocan iflah olmaz bence hemen kendini kurtar o adamdan sen tavuz verdikce oynamaya devam eder. tukenirsin sinir hastasi olursun isin gucunde var birak ne hali varsa gorsun. sirtinda o adami bir omur tasimak istemiyorsan sen onune bak boyle sorumsuz kumarazin hayatini calmasina izin verme...

Benim rahmetli dedem oynardı,ölünün arkasından konuşulmaz ama çok yıprattı aileyi hataları herkesi etkiledi benim babam 50 yaşında emekli oldu bir ev sahibi olamadı dedemin arkasını toplucam demekten,rahmetlinin beyin damarları tıkandı komada kaldı herkesi unuttu bi kumarı unutmadı çok kez ölümden döndü ama yine bırakmadı yine bırakmadı taki Allah'ın rahmetine kavuşana kadar..canınızı sıkmak istemem ama bu ciddi bir problem eşinizin düzeleceğini sanmam ders çıkartçak olsaydı zaten 2.bi hatayı yapmazdı kolay mı o kadar borcun altına girmek insan uyuyamaz, yaa demek ki eşiniz akıllanmıcak..herşeyden önemlisi sizin psikolojiniz hayat sizin karar sizin Allah yardımcınız olsun umarım aldığınız karardan pişmanlık duymazsınız sevgiler..

esinizi lutfen bir doktora goturun, bu tur kumar bagimliliklari artik tipta psikolojik sorun olarak gorunmekte ve bu tur hastalara ve bagimliliklara ilac tedavisiyle cozum bulunabiliyor. Bu boyle olmaz borc ustune borc

ben 9 yıl çektim kumar oynayan, yalan söyleyen, verdiği sözlerde durmayan vs... bir adamı..

sakın güvenmeyin eşinize siz uzakta olsanız da yanı başında olsanız da kumarı yine oynayacak adam kendisi demiş bağımlıyım diye yıllarınızı böyle bir adam için heba etmeyin.
düzeltirim diye çabalamayın giden sizin hayatınızdan gidiyor emin olun..
bende sizin gibi mücadele edeceğim kolaya kaçmayacağım dedim şimdi giden kaybettiğim güzelim yıllarıma acıyorum..
maddi yönden zaten bitmiş durumdaydım fakat manevi yönden insanın kendini kaybetmesi çok ama çok zor arkadaşım...

ayrı kalmak onu dahada azimli halemi getirir? yoksa battı balık yan gider deyip iyice mi batağa batar bunu tahmin etmek güç sanırım...

şans vermektle ıyı akıl etmışsın şöyleki yuvayı yıkmak kolay dul kalmak zor iş.istanbula gelmek senin için en iyisi.eşin borcunu bitirip gelecek fakat mutlaka ve mutlaka birlikte evlilik danışmana gitmeniz gerek eşin bu sorunun üstesinden tek başına irade yaparak gelemeyebilir yardım şart.evet pahalı bir süreç ama bir yuva bir mutlu son için değer bence.inan bu bir piskolojik rahatsızlıktir eşin eminim bunula savaşiyordur ama YARDIM şart!!!!!!! daha önce adama şans vermışsın fakat dedığım gibi seni kaybetmemek için dayandı ki bu çok zor bir olay onun tarafından bakabilmek önemli.ve ozaman yardım almadığı için bir müdet sonra yenik düştü.

dediğim gibi yuvan için bunu yapmalısın.

bu adam akıllanmaz gibi geldi anlattıklarınıza bakılırsa.

onun borcuyla harcıyla uğraşacağına kendine yeni bir hayat kurmak için çaba sarfet daha iyi.

güven ruh gibidir çıktığı bedene bir daha girmez.

sözü çok doğru güven olmayan bir evlilikte eziyet gibi olur.

tesekkur ederim.ama.esimle.bubkada anlasirken bunubyasamak.zoruma gidiyo.bosanmak.tabi.kolay ama. allahin.hakki.3tur dedim.bu sansi.verdim. zir.olacak.ama beni.kazanmak da kaybetmek.de.onun.elinde.

Allah ın hakkı 3 mü !!!! canım sen bir kendine gel toparlan ondan sonra ya hayatını seç git paşa paşa boşan.Ya da 3.hakkı da ver,zaten ondan sonra çorap söküğü gibi gelir gerisi,hiç boşanamz böyle çekersin.Anlaşıyoruz ne demek ya.Adam kumardan dünyanın borcunu yapmış.Sen hala anlaş.Anlaşmak borçları kapatır

Kumar beynin kimyasını bozuyor.
Genelde oynamama sözünü hep kaybettikten sonra verirler.
Biraz şansı yaver gitsin, eline para geçsin gözü ne seni görür ne de borçlarını.
Bilmem neyin yemini bilmem neyi görene kadardır misali..
İş maaşının 30 katı borç yapacak duruma gelmişse bu adam daha da iflah olmaz.
Borcu ödeyemez, icra kağıtlarının ardı arkası kesilmez, maaşa haciz gelmemesi için SSK işlettirmez, ucu hertürlü sana dokunur.
Affedersen emin ol, ilerde senin adına kredi almayı teklif edecektir.
Kardeşimde de var aynı bağımlılık, ama en fazla kredi kartı limitleri kadar borç yapabiliyor Allahtan.
10 senedir hep verir, hala da bırakmamıyor, bırakmama sebebi de
Erkek adama düdüklenip düdüklenip kaçmak yakışmazmış, er-geç o parayı geri alacakmış :S
Allah kimseyi bu illete bulaştırmasın.

o yaptığı borçalara ve ileride de yapacağı borçlara eşi olarak ortaksınız biliyorsunuz değil mi?
kumar bir hastalıktır ve tedavisi çok güçtür,alkol bağımlılığından bile kuvvetlidir.tedavi olmayan bir adama nasıl inandınız? üstelik tekrar inamak istiyorsunuz,kendinizi kandırmaya çalışmayın lütfen daha fazla..
burada bir arkadaş vardı hatırlayamadım n,ckini ama en sonunda ikiz bebekleriyle beraber adamı boşamak zorunda kalmıştı kumar yüzünden...

Kumar bağımlılığının diğer hiçbir bağımlılığa benzemediğini biliyorum yani uyuşturucu falan bırakılıyormuş ama kumar öyle değilmiş
Gerçi siz boşanmayı düşünmüyorsunuz zaten gördüğüm kadarıyla, burada kim ne derse desin ama kendinizi aksi durumlara alıştırın bence, iyi olursa ne ala ki inşallah şans verdiğinize değer, ama eşinizin ciddi bir bağımlılığı var ve anladığım kadarıyla boyunuzu çok aşan borçlara sokuyor sizi hiç olmasa boş bırakmayın eşinizi şuan ödemek zorunda olduğu borç neredeyse bir evparası ve bu yeni evli bir çift için büyük kayıp

Allah yardımcın olsun, böyle sorumsuz erkeklerden nefret ediyorum,
benim de dedem öyleydi, afedersiniz donuna kadar alırlarmış kumarda,
tabi yıllar yıllar önce...
ama şunu söylemeliyim ki alışmış kudurmuştan beter
borçlarını ödesin, öyle dön dönmek istiyorsan,
borçlar bitmeden kesinlikle birlikte yaşama

bahsettiğiniz arkadaş ben oluyorum.. hiç pişman değilim iyide etmişim çok şükür rahatım en azından icra kağıtlarıyla uğraşmıyorum :)

tugceozcan merhaba ayni sorunu yasiyorum noldu duzeldimi merak ettim.seni cok iyi anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…