esimin kumar borcu

Aah ah. "Hiçkimse ikinci şansı hak etmez" kendimizi kandırmayalım.
ca
canim merhaba seni cok iyi anliyorum nerdeyse tipatip ayni seyi yasamisiz senden tek farkim 1 yasinda bir kizim var.suan esimin soz verme surecindeyim 80 tl borc yapmis benimkide .acikcasi inancim yok ne degisrceg
Aah ah. "Hiçkimse ikinci şansı hak etmez" kendimizi kandırmayalım.
sizinde bi tecrubeniz oldumu?1yasinda bir kizim var o beni cok dusunduruyor ona en az zarar verecek bir karar almak istiyorum.ve evet korkularim var gelecege dair kafam karmakarisik..

Evliliğinizi öyle kolayı seçerek sonlandırmayın eşinizin tıbbi destek almadına yardımcı olun yada ne yapılması gerekiyorsa onu yapın olmassa boşanın en azından pişmanlık yaşamssınız

Diğer bazı arkadaşlaın yorumuma baktım korktum tabi aile cevremde duyduğum bildiğim yok fakat görümcemin eşi eskiden at tarışı oynarmış boşanmanın eşiüinden dönmüşler kötü günlermiş adam bi şekilde buraktı ve zengin bir esnaf bak o boşanmadı korkulan sonda olmadı

Bacim sen tekrar eski kocan olacagina inaniyor musun ???
Gunahini almak istemem belki tovbe eder pismanlik duyar fakat o bataga saplanan kolay kolay cikamiyor iste ....
Ailemizden aadece bir kisi kumar oynuyor...
Yeminler yalanlar dolanlar tovbeler etti...
Borclarini kapattik hooooop tekrar sil bastan oynamaya devam...
Bu sefer akittigi goz yasina bile inanmadim ben...
Zerre para vermedik kendi coplugunde debelensin dursun anca....
Oynamaktan zevk alip oynamasini biliyorlar ise odemesinide o zevk ile yapsinlar o halde...
Ama bin dusun bir ilerle derim bu evliliginde...
Sonradan pisman olacagin karar verme bacim...
Rabb'im yardimcin olsun ♥

Arkadasim Allah yardimcin olsun öncelikle. Ama baskasinin konusundan devam edersen sana kimse yorum yapmaz. Konu sahibine yaparlar. Zaten konu da eski bir konu. Bundan dolayı yeni bir konu açın ve insanlarin fikirlerini alin bence. .

Evlilik danışmanı sorunlu ilişkileri düzeltir, sorunlu kişilikleri değil. Uyuşturucu bağımlısı bir insanın uyuşturucudan kopması ne demekse, senin eşininde kumardan kopması o demek. Bu adam mutlaka ömrü boyunca senden gizli olarak yeniden bulaşacak bu işlere. Ayrıca yeniden nasıl güvenebilirsinki, arkandan böylesi bir iş çevirmeye kalkan, her işi de çevirmeye kalkar. Kumar borcu bir insana her türlü pisliği yaptırır, benim kocam yapmaz deme. Senin başın yanacak bu adam yüzünden haberin olsun. Geçen bir başlıkta, babası kumar borcu var diye istemeye gelene kızını para karşılığı satmaya çalışıyordu, süt parasıymış.. Hayatın bu kadar mı değersiz, boşan gitsin. Güzel günler var önünde, elindede bu hayat için tek bir şans, güzel günleri ıskalama..

gelecekteki halimiz sanırım bu bizim ailenin...
kardeşim daha 18 yasında ama 2 yılda ne paralar yedi iddiada..
bütün yaz çalışıp parasını oraya yatırdı..
üstüne babamın cüzdanından yüksek bir meblağ çalmış, kazanır yerine koyarım diye.. kazanamadı ama..hepsi gitti...
ve o kadar zor durumda ki ailem..
napcaz nasıl düzeltcez bu çocugu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…