eşimin kuşları öleceğine ben ölecekmişim

• Konu Sahibi Konu Sahibi sabl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hic bir erkek esine bu sekilde davranmamali, kaldi ki 8 senelik bir evlilikten bahsediyoruz...
Yazik, bir kus kadar degeriniz yokmus gozunde...

Yok yanlış anlaşılacak bir şey yok bunda bende sizin gibi düşünüyorum ama çocuklarım hiçbir şekilde zarar vermiyor ve gözleri gibi bakıyorlar yemlerini verme işini sularını değiştirme işlerini hatta kuşların kafes temizliğini dahi babalarının yardımlarıyla çok güzel yapıyorlar böylelikle sorumluluk duyguları da gelişmiş oluyor.

canım bizim odalarımız gerçekten küçük,iki odayı kullanıyorum ikisi de sobalı,çocukların yattığı yere konulur mu,birde eşim sağolsun.benim malzeme koyduğum gömme dolaba yerleştirmiş.1 tane al dedim dinlemedi,4 tane aldı.evde 2 kafes 9mt2 odalar birde sobalı,üstüne 2 çocuk düşün yani....

canım sabit fikirli eşlerle çoğu zaman iletişim eksik kalır

Benim işyerimde balığım evimde de 1 tane muhabbet kuşum var bende çok seviyorum hayvanları hatta kuşumun beni görünce bi ötüşü var çokk seviyorum elimden gelse eve köpek bile alırım ama annem asla kabul etmez :) bizim evimizde sabalı bende annemi tehdit ederim sakın camı açma kapıyı açma bak kaçırısın ölür kıyamet kopar diye :)) annemde bana kızıyo ne çamı açtırıyosun ne kapıyı diye en sonunda orta yol bulup işi tatlıya bağlıyoruz :)

%100 haklısınız.o kuşların o evde ne işi var pis adam

Bu yazdıgım icin bana kızacaklar olacak belki ama kedim öleceğine kocamın ölmesini tercih ederim :) Allah esirgesin veren de o alan da o gerci ama neyse.

Karşılıklı anlayışla yürür bu işler. Biz de yaz sıcağında balkon kapısı acmadan oturduk. Ailem catladı sıcaktan ama actırmadım.

Siz de kus kafesini baska bir odaya alıp havalandırabilirsiniz.

İşi erkekliğe, gavurluğa ölüme bağlamadan daha sakin yollarla cözmeniz lazım.

böyle hayvan besleyip evdekileri hayvana düşman etmektense hiç beslenmemeli bence,

böyle hayvan besleyip evdekileri hayvana düşman etmektense hiç beslenmemeli bence,

Eşinizin aldığı her şeye karşı çıkarsanız haklı olsanız bile sizi dinlemez bildiğini okur. Onun fikirlerine, hobilerine, ilgi alanlarına saygı duyun ki o da size saygı duysun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…