- 4 Temmuz 2013
- 520
- 141
- 83
- 38
ay ilk evlendiğimiz yıl benim eşimde böyleydi deli olurdum ağlardım zırlardım benimkide küserdi 5 gün benimle konuşmaz ve kesinlikle ne için küstüğünü söylemezdi çok iğrenç birşey bende çözümü sallamamakta buldum baktım sinir hastası olucam napim dedim elden birşey gelmez küsse küs. bu sefer baktım konuşmuyor bende o benimle konuşana kadar konuşmadım bazen küsüyor ama ben farketmiyordum o derece umursamamaya ve kendi hayatıma bakmaya başladım. böyle olunca bir baktım adam küsme huyundan vazgeçti benim derdime düştü bu sefer durmadan senin canın sıkkın birşey mi oldu diyor bende yok birşey diyordum yok dedikçe iyice deliriyorr:))))))))))) en büyük tepki tepkiisizliktir bu prensiple hareket her zaman kar sağlar.
Aynen benimkide bi küstümü konuşmazdı bende siderolites gibi hep aman uzamasın diye alttan alır sırnasırdım baktım ben haklıykendeee küsen o. bendee alttan almamaya başladım madem ole takmadım küstünmü küstün sen bilirsin.konusmazsan konusmaaa. eninde sonundaa gelen o oluyoo. artık küsen ben oldummm ama uzun südürmüyo 1-2 saate alıyo gönlümüüü. Kaçannn hep kovalanırr... :)