• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin küsme huyu beni yedi bitirdi :(

ay ilk evlendiğimiz yıl benim eşimde böyleydi deli olurdum ağlardım zırlardım benimkide küserdi 5 gün benimle konuşmaz ve kesinlikle ne için küstüğünü söylemezdi çok iğrenç birşey bende çözümü sallamamakta buldum baktım sinir hastası olucam napim dedim elden birşey gelmez küsse küs. bu sefer baktım konuşmuyor bende o benimle konuşana kadar konuşmadım bazen küsüyor ama ben farketmiyordum o derece umursamamaya ve kendi hayatıma bakmaya başladım. böyle olunca bir baktım adam küsme huyundan vazgeçti benim derdime düştü bu sefer durmadan senin canın sıkkın birşey mi oldu diyor bende yok birşey diyordum yok dedikçe iyice deliriyorr:))))))))))) en büyük tepki tepkiisizliktir bu prensiple hareket her zaman kar sağlar.

Aynen benimkide bi küstümü konuşmazdı bende siderolites gibi hep aman uzamasın diye alttan alır sırnasırdım baktım ben haklıykendeee küsen o. bendee alttan almamaya başladım madem ole takmadım küstünmü küstün sen bilirsin.konusmazsan konusmaaa. eninde sonundaa gelen o oluyoo. artık küsen ben oldummm ama uzun südürmüyo 1-2 saate alıyo gönlümüüü. Kaçannn hep kovalanırr... :)

sizi sindirmenin yolunu bulmuş kocanız....siz gitme diye yalvarırken belkide sinsice gülüyordur içinden:10:bir insanı ezmenin çeşit çeşit yolları var işte.gitmeyin arkasından

hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.. önerilerinizi dikkate alıcam.. eşim tam bir çocuk gibi davranıyor tabi ki bu durum da benim de etkim oldu evlendikten sonra eşimin memleketine yerleştim orada tanıdığım kimse yok ve ailemden çok uzaktayım o küstüğünde işim dışında beni meşgul edecek bir çevrem yoktu bu da benim küs kalamamama neden oldu alttan aldıkça da gerisi geldi haliyle..
o belki böyle yaparak kendini hep haklı çıkardı fakat kaybettiği bir şey var o da benim güvenim ve ona olan sevgim.. evliliğimizin ilk yılını hep kötü hatırlıycam.. boşanmayı da düşünüyorum aslına bakarsanız çünkü kendi hep evden ayrılıp boşanmakla tehdit ediyor ben de diyorum ki eğer o noktaya getirirsen asla geri dönüş olmaz, kendi mesleği olan üniversite mezunu bir bayanım ama eşimin bu huyu bana özgüvenimi de kaybettirdi..

herkes önemseme falan demiş ama erkekler bu küsme konusunda çok dayanıklı ve inatçı. bizim de öyledir. ben küstüğüm zaman dayanamam konuşurum, eşim asla pes etmez yine konuşan ben olurum. adam zaten konuşkan olmadığından kayıp içinde hissetmiyor kendini :)) öncelikle ailelerin yanında böyle yapmaması gerektiğini söyleyin. annem-babam yanlış anlıyorlar, üzülüyorlar içten içe deyin. böyle böyle çemberi genişletin :)

sorunum çok açık hanımlar, ben bir kaç gün sonra evlilikte bir yılını tamamlayacak olan bir kadınım, evliliğimi bitirsem mi acaba diyecek kadar eşimin küsme huyundan bıktım usandım sadece küsse belki daha çekilir olacak benimkisi bulunduğu ortamdan da çeker gider.. mesela bir alışveriş merkezindeyiz diyelim terk edip gider peşinden koşarım haliyle.. bir haftadır annemlerdeyiz tatil için yanlarına geldik burda bile bi tartışmamızda küstü eşyalarını toplayıp gideceğini söyledi zor ikna ettim, ya da evden kimseye haber vermeden gitti annemlerde huyunun farkında onları da huzursuz ediyor ne yapabilirim arkadaşlar?
bu sorunla başa çıkabilen var mı?
ben eşleriyle seviyeli bir biçimde tartışanlara özenir oldum, çünkü benimkine aksi fikirler sıralasam hemen kalkar gider herkesin içinde rezil oluruz..
kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum, inanın bu bir yılda iyice yaşlandım, sevgiliyken böyle değildi, nişanlıyken bir kaç kez yaptı ama ben düğün stresine vermiştim..
hep alttan almaktan bıktım usandım böyle sessiz sakin bir hanım da değilim ki biliyorum kendimi, ne yapacam bilemiyorum..

benim erkek arkadaşımda aynı bende onu 2 yıldır değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor şu küsüp ortamdan gitme olayı delirtiyor beni :(

bencede hiç üstüne düşme bırak ceksın gıtsın bakalım ne yapıcak? bir kerede öyle dene bakalım. çünkü böyle ömür geçmez valla canım. sen kac yasına gelmiş insanıda değiştiremezsin ki. ayriyetten senin ailenın önünde seni kücük düşürmesi cok yalnış

Back
X