esimin küsme huyundan biktim...

evlılıgın ılk yılları,kusmeler,tartışmalar cok olur..
hatta sureklı sasırır kalırsın,ben bu adamla mı evlendım dıye..
sanırım alışma surecınde bunlar hep yaşanıyor..
benım esımınde evlendımız zaman küsmelerı başladı..
halbukı bız 10 yıldır bırbırımızı tanıyorduk..
küsme evlılıkle geldı..
neyse ılk 1-1,5 yıldan sonra hersey oturmaya başlıyor..
küsmeler bıtıyor..bıraz sabır..

Ailesi yardimci oldu o konuda haklarini yiyemem.
evi terk etsem o da çıkar bi otele filan gider gururuna da yediremez sanmiyorum. Büyük ihtimal yine aileler girer isin icine.. bunu istemiyorum

Cok rezillik yasadik bu huyu yuzunden. Bes para etmez insanlara bile anlatmisti herseyi. O acidan da cok kirginim aslindda

Bizimki basindan belliydi aslinda da. Sevgim icin gormezden gelmistim. Nedense hep kadınlar gormezden geliyor boyle seyleri

benim eşimde hep küserdi.ben peşinden giderdim...
sonra baktım olmadı gitmemeye başladım zaman aldı ama başardım
biraz sabret öğrenir....inşallah

Ailesi yardimci oldu o konuda haklarini yiyemem.
evi terk etsem o da çıkar bi otele filan gider gururuna da yediremez sanmiyorum. Büyük ihtimal yine aileler girer isin icine.. bunu istemiyorum

Kaç yaşında insanlarız, evlendik ne yaşıyosak dört duvar arasında kalmalı
İlk okul çocuğu gibi ne gidip annene başvuruyosun, olayları büyütüyosun desen
İşe yaramıyo mu

Püfs benim eşim de böyle.
Ben küs kalırım, trip atarım,belli ederim kırgınlığımı ama kadına has şeyler bunlar erkeğe yakışmıyo
Eşimede hıııı hatun gibi küs sen benden daha çok sana yakışıyo küsmek üzerinde mükemmel duruyo diyorum.

En sinir bozucu erkek tipi ağzına tuvalet terliğiyle vurumluk.

Arkadaşın da yazdığı gibi, bence eşiniz size haksız yere küsünce siz moralinizi, neşenizi bozmayın, evde oyalanacak bir şeyler bulun, eşinizle ilgilenmeyin.

Aynı benim eşim. 17 aylık evliyim, eskiden ufacık bir şeye kızar ve 4-5 hiç konuşmazdı, arardım açmazdı, mesaj atardım cevap vermezdi. Sonra 4-5 gün sonra gelir hiçbir şey olmamış gibi tabii bu meyanda da ben sinirli oluyordum. Çok konuştum bak böyle yapma ben buna alışık değilim artık dilimde tüğ bitti. Evlendik şimdi ise 2-3 gün sürüyor, bir azalma var ama davranış yine aynı. Ve bu insana daha da koyuyor aynı evin içinde 2 yabancı gibi, ev sessiz olur, ruhsuz olur, insan boğulur, artık sinirleri harap olur vs. Fakat işin kötüsü bana da alıştırdı bunu, oysa benim hiç bu tür bir davranışım yoktu. Eskiden hep alttan alırdım aman kavga etmeyelim aman tartışma çıkmasın diye ama artık yoruldum ve bunu yapmıyorum. Şimdi ise bende konuşmuyorum günlerimiz böylece geçiyor. Ruhsuz, sessiz, moralsiz...

ayyy çok güldüm güzel laf ağzına tuvalet terliğiyle vurumluk. valla böylesine bu lazım

bazı erkeklerin kişiliğinde var bu uyuz huy...
çok çok iyi anlıyorum seni benim eşimde küser..
hemde kavgasız bile küstüğü olmuştur...
babam aylarca ortada hiç sebep yokken aylarca konuşmazdı..
o kadar rezalet bi huy ki bu küsmek boğmak geliyo insanın içinden..
fazla alttan almışsın sanırım...
ciddi konuşup küserse kendinin kaybedeceğini anlat ona bence...
allah yardım etsin...
inşallah vazgeçer bu huyundan..

Bayıldım bazen bende eşime aynısını yapmak istiyorum
benim eşimde aynı ama ben aldırmıyorum o cevap vermesede konuşuyorum evde tv izleyip şarkılar söylüyorum çok sinirli olsam bile çok mutluymuş havası yansıtıyorum oda küs olduğunu onutuyor

kaç gün küs kalırsa kalsın sarılır yatarım ilk zamanlar üç dört gün konuşmuyordu ama şimdi bir bir saat en fazla bir gün
ne çok fazla alttan al nede küs ikiside yanlış şekerim benimki evdeykende annesine babasına küsermiş huy yani

Aynı benim babamın huyları. Annem de sizin gibi ilk yıllarda çok dil dökmüş, çok alttan almış, sonra vazgeçmiş. Kendi haline bırakmaya başlamış. İşin kötüsü benim babaannem o kadar mantıklı davranmamış, babamla annemi çekiştire çekiştire daha da büyütmüş olayları. Bir süre sonra ortada evlilik diye bir şey kalmamış tabii ki. Ben iki yabancının evinde büyüdüm diyebilirim. Babam her şeyin en iyisini bildiğini düşünürdü, sürekli ders verir şekilde konuşur, azarlar, en ufak bişeyde de küserdi. Benimle de küserdi, yıllarca aynı evin içinde konuşmadığımız zamanlar oldu. küslük nedeni bile unutulurdu vallahi :) Patronuna bile küsüp çalışmama eylemi yapacak kadar abartmıştı.

30 yılı böyle geçirdikten sonra sonunda boşandılar. Babamın küslüğünü, konuşmamasını o akdar kanıksamışız ki yokluğunu hissedemiyoruz. zaten var ama yokmuş. Şimdi annemi toparlamaya çalışıyoruz. Kadıncağız hayattan bezmiş. Hiçbir zevki, uğraşı kalmamış. Bu tip adamların özelliği sanırım, hem üzüyorlar hem insanı suçlu hissettiriyorlar. Alttan alta, her şey senin yüzünden oldu, doğru şekilde davranmadığın için bu hale geldim mesajını insana empoze ediyorlar. Hatta babamınki yıllar geçtikçe ilerleyip; "hayat bana düzgün davranmıyor, ben de hayata küseyim" şeklini almıştı :)

Sizin eşiniz inşallah düzelir diyeceğim ama huy bu, adam istese bile zor değişir herhalde. Devam edebilir misiniz, ayrılır mısınız siz karar vereceksiniz, ama ne olur, evliliği sürdürebileceğinizden emin olmadan çocuk yapmayın. Size de o çocuklara da çok yazık oluyor sonra. Hakkınızda en hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
hiiiç boşuna o güzel canını sıkma bu modeller değişmez..,kardeşimin iki sene önce hoş olmayan bir hareketini gördüm....gönlùmù alması gerekirken iki senedir görüşmüyoruz...ben hala hastayım....bırak ne hali varsa görsün...böyle evlilik olmaz..,sen de hasta olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…