• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin küsmesi

tuba-su

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
82
28
18
32
Benim derdımde bu esımın küsmesi genel olarak çok iyi anlaşıyoruz uyumlu bir çiftız bende herseyı alttan alan biriyim asla kus kalamam haklıda olsam haksız da olsam konuşurum ama kocam öyle degıl 3 yıldır evlıyız oncelerı daha sık kuserdı çok şukur sımdı o kadar sık degıl ama var yınede büyük kavgamız hıç olmadı ama en ufak seye kusuyor sudan sebeb bıle olsa 2 gün hıç konusmaz yemek yemez vs. 2 günden sonra hıç bısey olmamış gıbı gelir konuşur buda benı yıpratıyor artık acaba nasıl davranırsam bu huyunu bırakır yada sız eslerınıze nasıl davranıyorsunuz kustugunde ben herseferınde konuşmaya çalışıyorum ıkna etmeye çalışıyorum galıba yanlış yapıyorum ama çok üzülüyorum ne yapayım

Sürekli küçük şeylere kustugunu o kabul ediyor mu? Belki onun için büyük şeyler bunlar.. konuşunca kavga çıkacak diye susuyor olabilir.. kendince kaçıyor belki.. iyi anlaşan bir ciftsiniz öyle demişsiniz oturup konuşup çözülebilir.. kırıldığı şeyi konuşmayı sevmeyen biri ise işiniz zor tabi..

Adam yerine koyup kale bile alma. Bi süre sonra bakar işe yaramıyor küsmek bırakır :)
Başka yolu yok maalesef küçük tartışmada hakkı haksız küsene böyle yapılır

Aynen canım benimde eşim seninki gibi ilk zaman çok küsersin pişirdiimi bile yemezdi:) ayrı yatmaya çalışırdı ben başını beklerdim hadi yatağa sofrayı yemicem bildiğim halde önüne koyardım eee baktım ne:)))) sonra. Birgün o konuşmuyo bende kendi havadadır duşumu aldım sadlarını düzleştrdimi makyajımı yaptım oturdum tv izliyorum sanki o yok gibi baktım yumuşuyo öylemi dedim o konuşuyo ben kesik kesik evet hayır yok var vs... inan o günden beri çok nadirdir küstüğünde hep bunu uygularım aramam sormam biyere mi gidiyorum mesajla bildiririm. Düşme üstüne ben eşime çok düşkünümdür ben bile yaptım sender yaparsın yok gibi farkettim düşme üstüne o sana mecbur gelicek eli mahkum;)

Benim derdımde bu esımın küsmesi genel olarak çok iyi anlaşıyoruz uyumlu bir çiftız bende herseyı alttan alan biriyim asla kus kalamam haklıda olsam haksız da olsam konuşurum ama kocam öyle degıl 3 yıldır evlıyız oncelerı daha sık kuserdı çok şukur sımdı o kadar sık degıl ama var yınede büyük kavgamız hıç olmadı ama en ufak seye kusuyor sudan sebeb bıle olsa 2 gün hıç konusmaz yemek yemez vs. 2 günden sonra hıç bısey olmamış gıbı gelir konuşur buda benı yıpratıyor artık acaba nasıl davranırsam bu huyunu bırakır yada sız eslerınıze nasıl davranıyorsunuz kustugunde ben herseferınde konuşmaya çalışıyorum ıkna etmeye çalışıyorum galıba yanlış yapıyorum ama çok üzülüyorum ne yapayım
Uyumlu ciftiz deme. Sen alttan almada bak bakalim uyumlu ciftmisiniz.

Of aynı babam. Ota çöpe küser, yaşlanınca hepten beter oldu. Kendi hatalı bile olsa, biz hakkımızı arayınca yine küsüyor. Ona kalsa hiçbir şey denmeyecek haksız da olsa. Biz çay yaparız ,içmez. Gider misafir çaydanlığını indirir,yenisini demler. Yemek yemez, kahvaltılık atıştırır. Annem evin ergeni diyor artık. Biz alıştık, hiç üstüne varmiyoruz küsünce. Yoksa davranışı pekişiyor,daha sık oluyor. Biraz çocukça olacak ama, amaan küserse küssün. Karakteri o degismez maalesef.

Sürekli küçük şeylere kustugunu o kabul ediyor mu? Belki onun için büyük şeyler bunlar.. konuşunca kavga çıkacak diye susuyor olabilir.. kendince kaçıyor belki.. iyi anlaşan bir ciftsiniz öyle demişsiniz oturup konuşup çözülebilir.. kırıldığı şeyi konuşmayı sevmeyen biri ise işiniz zor tabi..
Hayır gerçekten kucuk şeyler mesala sımdı yıne kus sebebe gelirsek kendısı fılm izliyordu oğlumuzda oyuncaklarını doktu esımde dagınıklığı sevmıyor toplar sureklı oyuncaklarını dagıtma der neyse çocuk yıne doktu oda kızdı dağıtma dıye bende kendısıne kızdım çocuk o ne yapsın oynayacak tabı dıye. Bu yanı. Bu gıbı sudan sebebler

Hayır gerçekten kucuk şeyler mesala sımdı yıne kus sebebe gelirsek kendısı fılm izliyordu oğlumuzda oyuncaklarını doktu esımde dagınıklığı sevmıyor toplar sureklı oyuncaklarını dagıtma der neyse çocuk yıne doktu oda kızdı dağıtma dıye bende kendısıne kızdım çocuk o ne yapsın oynayacak tabı dıye. Bu yanı. Bu gıbı sudan sebebler

Mesela bu olayda söyle düşünmüş olabilir..

Biliyor dağınıklığa tahammül edemiyorum yorgun Argin eve geldim beni düşünen yok iskele babasıyım ben zaten cocuguma agzimi açamıyorum hemen müdahale ediyor bi kerede susayim demez annem de boyleydi zaten hep böyle beni takan yok ben ne dedim ki ben şimdi offf pufff küstüm kirdi beni..

Sonra saçmalama geçince hatasını anlayıp konuşuyor yine..

Hassas olduğu şeyler olabilir o yüzden örnek olarak yazdım.. biraz daha anlamaya çalışın bakalım asıl derdini.. illa ki bişeye kızıyor ki kusuyor.. haklı demiyorum tabi ama olan bu..

Düzeltmeye çalışırsan o da kusmeye devam eder.k usen insanlar bununla beslenir.o kustugunde hiç umursama onun kuslugunun seni hiç etkilemediğini anlasin.sen otur tv seyret meyve ye,telle uğraş o yokmuş gibi davran nasıl bitiyir o kusluk nasıl barışmaya karar veriyor görürsün.bir daha da kusme olayına girmez.ancak böyle biter sana söyleyeyim.sen etkilendikce onunla ugrastikca o da kusmeye devam eder

üzgünüm ama bu bi huy değiştiremezsniz madem evlendiniz onu öyle kabul edeceksiniz

ben hiç hoşlanmıyorum erkek triplerinden erkekler genelde düzdür ufak şeyleri takmaz büyük şeyleri de dobraca konuşur

Acaba siz esinize karsi eskisi gibi ilgilimisiniz ve deger veriyormusunuz emin olunuzki sizi cok seviyor deger veriyorki karsiliginda ayni degeri goremedigi icin yapiyor olabilir cunku bende bu aralar esime cok naz yapip kusuyorum ve daha once hic kus kalmadik 4 yildir evliyiz ve oncesiyle toplam 10 senedir beraberiz cok uzuluyorum nasil bu hallere geldik diye hic gonlumu alma cabalari yok neden kirildin ne oldu hesap.sormalarida yok artik bende oluruna biraktim hic ustune dusmuyorum dun bugun kendimi tutamiyorum uyuyamiyorum cok uzuluyorum bu duruma cok

O küsüp konuşmadığında sen de aynısını yap. O yokmuş gibi davran. Kur sofranı otur ye. Onu çağırma. Akşam olunca gir yatağa yat. İyi geceler bile deme. Onun küslüğü umrumda değilmiş gibi yaşa. Belli ki senin tarafından nazlanılmak, üstüne düşülmek istiyor. Fazla kaldırmışsın totosunu. Yap bunları bak gör o zaman bi daha küser mi?

Ben eşimle küs olmadım. Eğer küsse ben 3 misli küserim. Küs kalamam bennnn deme gerekirse sen de küs. Hatta öyle bi küslüklerim vardır ki yılları aştı ;)

çok nazlamayın
üstüne düştükçe g*tü kalkmasın
hiçbirşey olmamış gibi davranın

Back
X