Eşimin kuzeni benden borç para istedi

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Başlıktan da anladığınız gibi eşimin kuzeni benden borç para istedi.
Zor durumdayım dedi ama benim de hiç kenarda param yok.
Kızımın altınları ile benim de düğünümden bir kaç bilezik kaldı.
Onu da bankada kasaya koydum evde bu tür şeylerden korktuğum için,
Yardımcı olamadım diye üzüldüm sonra banane dedim ya ailede bir sürü zengin var niye bana söylüyor diye düşündüm.
Ertesi gün bir daha aradı çok zor durumdayım artık kendimden bile korkuyorum dedi kızımın altınlarını sordu
Sonra eşimi aradım kuzeni iflas etmiş 100 Bin TL'ye yakın borcu varmış ailede herkesten para almış
Eşim hesaplarını devr almış şirket ortağı teyzesi gözüktüğü için eve haciz gelmesin diye 15.000 tl yakın borcunu ödemiş
Bana sakın para verme geri alamazsın dedi
Bugün yine aradı ben kırmamaya çalışıyorum ama elimden ne gelir ki
Aklıma gelen tek şey şu ana kadar eşimin ödediği nafakalar var onları hiç harcamadım kızım için biriktiriyordum beş bin tl civarında versem mi ki diyorum ama emin olamadım

Son düzenleme:
Altınları bozdurduğunuzu söyleseniz olmaz mı ?

Sonuçta sizde şuan yalnızsınız ve sizinde kızınızı ve kendinizi düşünmeniz lazım.

O saydığınız altınlar zaten onu kurtarmaz ki, günü kurtarır.. Kurtarsaydı verilebilirdi.

sakın verme, eşin zaten 15.000 tl borcunu ödemiş, bence sonra siz üzülürsünüz, zaten eşinizde vermeyin demiş, yapabileceginiz birşey yok malesefki, altınlar yok deseydiniz, borca harca verdim deseydinizde bikaç kez aramazdı

Bendeki altınlar en fazla yirmibin falan eder ama verdiğimde geri gelmeyecek ya da yıllar sonra bilemiyorum sonuçta kızım için saklıyorum

Sadece kötü oldum kendimden bile korkuyorum diyince eşime söyledim birşey olmaz dedi

Bendeki altınlar en fazla yirmibin falan eder ama verdiğimde geri gelmeyecek ya da yıllar sonra bilemiyorum sonuçta kızım için saklıyorum

Sakınnninsanlar borç alırken iyi ama rahata kavuştuklarında o alınan borçlar unutuluyor.kaldı ki eğer paran varsa ve bu para gözden çıkarılabilir bir paraysa borç verilmeli bence..kaldı ki bahsettiğin miktar gözden çıkarılacak bir miktar değil nereyse çocuğunun tüm eğitim masraflarına denk geliyor..Kaldı ki sana kendimden korkuyorum demiş.O durumda birinin ne yapacağını kestiremezsin..altınların evde olduğunu düşünür evine gelir..benzer hikayeleri TVlerde görmüşsündür sonunda ne olduğunu da..o nedenle ''biz onları bozdurmak zorunda kaldık ,ya da annemler kredi çekmişlerdi kapatsınlar diye onlara verdik onlar bize zamanla geri ödeyecek ama şu an hiç yok'' de..

Geri gelmeyeceğini bile bile kızınızın rızkını vermeyin derim. Üstelik eşiniz yardım etmiş.

geri gelmeyecek madem neden veresinki...
düşünme bile boşver...
sen o ailenin gelinisin sadece...
1. derecedekiler girsin devreye..
senlik bi durum yok...

Cevaplarınız için sağolun sonuçta kızım için saklıyorum nafakasının bir kuruşuna bile dokunmadım
Olmazsa tekrar arayım bahane uyduruyum

canım sakın verme.o para senin kızının rızkı.evet vermediğin için kendini huzursuz hissedeceksin ama paranın geri gelme ihtimali çok düşük.

Ben de olsam vermem.
Çocuğumun rızkını geri gelmeyeceğini bile bile neden vereyim ki?
İlerde unutur seni,gördümü yolunu değiştirir,verdiğine pişman eder.

Esin saten yardimci olmus
Ben olsam vermezdim ,kimsede kusura bakmasin eger parami geri ödeme sansinin olmadini biliyorsam bir kurus vermem

Para kolay kazanilmyior sende cocugun icin biriktiriyorsun sonucda

ya ne alaka eşinin kuzeni senden borç istiyor.vermemen en doğrusu. sonuçta kızının rızkı. aradığında uygun bir dille anlatırsın

ya ne alaka eşinin kuzeni senden borç istiyor.vermemen en doğrusu. sonuçta kızının rızkı. aradığında uygun bir dille anlatırsın

bence de verme paranın geri gelme ihtimali yok bu belli.bu parayı gözden çıkaracak kadar zenginsen birşey demiyorum ama değilim diyorsan vermemelisin
vicdan yapacak bir durum yok canım zaten eşinden de para almış üstüne senden de istemesi abes bence

sen öyle bi durumda olsan o verir miydi onu da bi düşün bence.. ama geri vereceğinden emin değilsen sakın borç verme, az bi para da değil ve çocuğun için saklıyormuşsun, harcamaya değer mi o insan? çocuğun kadar değerli mi onu düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…