Başlıktan da anladığınız gibi eşimin kuzeni benden borç para istedi.
Zor durumdayım dedi ama benim de hiç kenarda param yok.
Kızımın altınları ile benim de düğünümden bir kaç bilezik kaldı.
Onu da bankada kasaya koydum evde bu tür şeylerden korktuğum için,
Yardımcı olamadım diye üzüldüm sonra banane dedim ya ailede bir sürü zengin var niye bana söylüyor diye düşündüm.
Ertesi gün bir daha aradı çok zor durumdayım artık kendimden bile korkuyorum dedi kızımın altınlarını sordu
Sonra eşimi aradım kuzeni iflas etmiş 100 Bin TL'ye yakın borcu varmış ailede herkesten para almış
Eşim hesaplarını devr almış şirket ortağı teyzesi gözüktüğü için eve haciz gelmesin diye 15.000 tl yakın borcunu ödemiş
Bana sakın para verme geri alamazsın dedi
Bugün yine aradı ben kırmamaya çalışıyorum ama elimden ne gelir ki
Aklıma gelen tek şey şu ana kadar eşimin ödediği nafakalar var onları hiç harcamadım kızım için biriktiriyordum beş bin tl civarında versem mi ki diyorum ama emin olamadım
Zor durumdayım dedi ama benim de hiç kenarda param yok.
Kızımın altınları ile benim de düğünümden bir kaç bilezik kaldı.
Onu da bankada kasaya koydum evde bu tür şeylerden korktuğum için,
Yardımcı olamadım diye üzüldüm sonra banane dedim ya ailede bir sürü zengin var niye bana söylüyor diye düşündüm.
Ertesi gün bir daha aradı çok zor durumdayım artık kendimden bile korkuyorum dedi kızımın altınlarını sordu
Sonra eşimi aradım kuzeni iflas etmiş 100 Bin TL'ye yakın borcu varmış ailede herkesten para almış
Eşim hesaplarını devr almış şirket ortağı teyzesi gözüktüğü için eve haciz gelmesin diye 15.000 tl yakın borcunu ödemiş
Bana sakın para verme geri alamazsın dedi
Bugün yine aradı ben kırmamaya çalışıyorum ama elimden ne gelir ki
Aklıma gelen tek şey şu ana kadar eşimin ödediği nafakalar var onları hiç harcamadım kızım için biriktiriyordum beş bin tl civarında versem mi ki diyorum ama emin olamadım
Son düzenleme: