• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin kuzeni eşime aşik...

Aslında demek istediğim şuydu, eşiniz demiş ya kimse inanmaz diye. Neden geri adım attınız ki. Mesajları gösterdiğinizde herkesin inanacağını söylemeliydiniz. Ayrıca eşinizin kuzenine birşey söylemeyip de sizi böyle korkutması hoş değil. Herkesin akrabalık ilişkisi iyi ama herkes eşini rahatsız eden kuzenini bu kadar savunmaz.
Sizce de Esim ona asik mi acil söyleyin noolur agliyorum şuan...

Sizce ki

KiZ hakli olabilir mi?
Bu kizin annesi çok cadi.
Kiz istediyse bile engel olmuş olabilir ayrıca eşimin annesi de kesinlikle akraba gelin istemem demiş zamanında ailesine çok değer verir Esim..hem de gereğinden çok..
yapma böyle ya kızın istediği de bu.Aralarında ilişki olsa kız öyle mesajlar yazar mı,tamamen huzur bozmaya çalışıyor.

Çok haklisin ama ne yapayim bu kuz için yuvami mi yikayim..
Bizim esimden dolayı çocuğumuz olmuyor 6.yilimizdayiz. Bu zamana dek bunu bile onemsemedim. Ama bu kiz doğru soyluyorsa offf kafam çok karisik.. Tutturmus kardeş diye oooff

Hayır tabi ki yuvanızı yıkmayın ben kızla görüşmeyin dedim. Eşinizle konuşun bir kez daha, huzursuz oluyorum görüşmemizi istemiyorum deyin. Bakalım ne diyecek.

Çok haklisin ama ne yapayim bu kuz için yuvami mi yikayim..
Bizim esimden dolayı çocuğumuz olmuyor 6.yilimizdayiz. Bu zamana dek bunu bile onemsemedim. Ama bu kiz doğru soyluyorsa offf kafam çok karisik.. Tutturmus kardeş diye oooff
Bu kiz dahil ailede kimse bilmiyor neden çocuğumuz olmadigini..
Ailesi sakliyo.. Esim ona gitar bile kizin istemiyceni dusunuyo olabilir Esim kisir..

Aslında demek istediğim şuydu, eşiniz demiş ya kimse inanmaz diye. Neden geri adım attınız ki. Mesajları gösterdiğinizde herkesin inanacağını söylemeliydiniz. Ayrıca eşinizin kuzenine birşey söylemeyip de sizi böyle korkutması hoş değil. Herkesin akrabalık ilişkisi iyi ama herkes eşini rahatsız eden kuzenini bu kadar savunmaz.
Keşke zamanında yapsaydim bi senelik mevzu ilk mesajda yazmistim..
Simdi çok pismanim ailesine herşeyi anlatip msj i gostermedigim için..

Benim eltim de yıllar önce eşime aşıktı.
Yarın karşıma çıkmaz herhalde diye düşünüyorum. Sana yardımcı olamadım ama iletişimi asgari düzeyde tutun. En azından ben öyle yapıyorum. Kaynım ile merhaba merhaba. Eltimin ise yüzüne bakmıyorum. Geçen bayram benimle bayramlaşmak istedi kayınvalidemin zoruyla. Ben yüzüne bakmadım daha da konuşmaya çalışmaz herhalde...
Eltinnnn?? :KK57::KK57::KK57:
Eşinin kardeşinin karısı dimii..
Kayınvaliden aranızdaki soğukluğun sebebini biliyor mu..
Araya girip zorla birbirinizle bayramlaşın istemiş..
Eltininin duygularını nasıl öğrendin ki..

Ayy Allahım daha neler okuyacak bu gözlerimizz..

O sana leyla ile mecnunun askini oynamaya kalkiyosa sen de ona sizin askinizi goster. Ancak kizma ama esinde is yok.

Kiz liseden bu yana asigim diyecek o da o benim kardesim deyip arada bir cumalari mesaj atacak. Sen kizi yolana kadar dibindekini hizaya getir bi.

Senin kuzenin boyle mesaj atsin sen de ay benim kardesim de esin ses cikarmazsa bak bakalim arkasindan erkekligine ne laflar soyluyolar. Su durumu normal gostermeye calisiyo resmen sana. Cogu ailede kuzenler evleniyo hele de boyle ergen gibi asigim diyosa yemisim oyle kardesligi.

Valla evlenmesine rağmen eşime böyle sarmış bir kuzeni olacak sapık ruhlu, eşim de bu kişiyle görüşmeyi engelleyecek çözümler bulmayacak! Çok ciddi bir aile faciasına yol açardı bu durum.

Ne güzel tarif etmişsin eline sağlık. : D
Insan bazen burda açılan konulara ne yorum yapacağını bilemiyor.
Esinizden cesaret mi aldi acaba gunahini almayalim da adamın.
Esiniz tum bu olanlarin farkindaysa (mesaj falan) neden kuzenine s.tiri çekmiyor?
Yani ben olsam bu kadar yuzsuz kadini butun akrabaya rezil ederdim.
Or.spuysa caddeye çıksın? Milletin kocasina niye musallat oluyor?
Hayat kadinliginin da onuru vardir. Alan razi satan razidir. Böyle kadinlarda o da yok. Sumuklu bocek gibi erkeklere yapisirlar.

Ca
Ben gitmesem kendi gider diye birşey yok böyle ciddi bir konu varken ortada..
Sizin kuzeniniz size ilgi duysaydı eşiniz gönderirmiydi bakalım dayınıza..

Evliliği bitirmekle tehtid ederdim valla çok istiyosada gitsin ama ben olsam herşeyi bitirirdim..
Ne demek o benim dayım bilmemne ona asılanda dayısının kızı bilmem farkında mı..
Ay çok sinir oldumm yaa
Canim diyor ki ben sana bakarim.. Sende öyle bisey var mi diye sen ne söylüyorsun bana ona bakarim diyor Esim..

madem inanmak istemezler, madem mesajları sildiniz, elektriğimiz tutmadı, yıldızımız barışmadı, içim ısınmadı sevemedim dersiniz.
o koca da dayı kızı olduğu sürede zor gider dayıya. biraz empati yapsın.

Sizce de Esim ona asik mi acil söyleyin noolur agliyorum şuan...

Arkadaşım bunun kardeşliği mardeşliği yok dökeceksin bütün b.klarını ortaya onlar düşünsün..
Eşinin ailesi birbirlerine bağlıymış bilmemne bunlar seni bağlamaz niye dert ediyon kendine..
At ortaya herşeyi onlar yesin birbirini.. Bukadar düşündüğüne ağladığına bile değmez..

Ay sinir oldum eşinde az değil ya görüşmeyi kessin adam gibi yadası size kalmış, herkesin akrabası var ben olsam kıyameti kopartırım mesajlarıda önüme gelene gösteririm, yokya dayak bazen işe yarıyor ..

Ca

Canim diyor ki ben sana bakarim.. Sende öyle bisey var mi diye sen ne söylüyorsun bana ona bakarim diyor Esim..

Öyle der tabi canım başka ne dicek ki..
Yok kafa göz kuzenine dalarım diyemez ki..
aynı durumda kendisi çünkü..
Ağır tepki gösteririm kuzenine dese bu sefer seni durduramaz
Ama amacı seni durdurmak olduğu için tabiki ben senin sözüne bakarım dicek ki sende onu dinle atlama kızın üstne diye.

Sıkıntılı bir durum..eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek için konuyu fazlaca irdeleme derim..

Bu durumdan.kızìn ailesine bildirin ve kızı dövmelten beter edin bozun onu yerin dibine sokun görşmeyi kesin o o.....la anladniz ;) ;)

C

Canim esim beni çok sevdiğini söylüyor gösteriyor da ama ben de senin gibi düşündüm sanki kizi koruyor ama bana seni korkuyorum seni hakliyken haksiz duruma düşürecek diyor
SoylUyor -soyluyor -yapiyor......vs bazen esini aldatan adamlar eve cicek bocekle bile geliyor heraksam kuzum amacim doldurmak degil gozun acik kalsin bana pek tamamen senin icin yapilan hareketlermis gibi gelmedi kim kuzeninin asik oldugunj ayan beyan bilirde rahat rahat istifini bozmadan konusur bide kardesim der herseyden once dahada umitlenmesin diye dusunup uzaklasirdi ... dahada diyecek sey cokta demicem

O sana leyla ile mecnunun askini oynamaya kalkiyosa sen de ona sizin askinizi goster. Ancak kizma ama esinde is yok.

Kiz liseden bu yana asigim diyecek o da o benim kardesim deyip arada bir cumalari mesaj atacak. Sen kizi yolana kadar dibindekini hizaya getir bi.

Senin kuzenin boyle mesaj atsin sen de ay benim kardesim de esin ses cikarmazsa bak bakalim arkasindan erkekligine ne laflar soyluyolar. Su durumu normal gostermeye calisiyo resmen sana. Cogu ailede kuzenler evleniyo hele de boyle ergen gibi asigim diyosa yemisim oyle kardesligi.
Bi olay daha oldu Esim bebek için tüp bebek denedik gecen yaz.. Esim ameliyat oldu ailesi akrabalara fitiktan demiş.
Bu kiz arsmis hastanede esinle konuşmuş ben o an nerdeydim bilmiyorum cunku hast.de yanindaydim ama o an Yoktum..
Konuşmuşlar kiz arayinca..
Ben bastirinca anlatti Esim görüşme kaydini telden silmiş itiraf etti..

Back
X